Skocz do zawartości
Forum

Wrzesniówki 2017

Rekomendowane odpowiedzi

jolablk to ile ty masz lat? Część dziewczyn ma już dzieci więc pierwsze miały x lat temu, ja będę miała pierwsze i mam 28 lat, ale gdybym mogła zapanować nad losem to pewnie rodzilabym teraz drugie niestety za późno poznałam mojego męża :-P zaszłam 4 miesiące po ślubie więc i tak mam niezłe tempo :-D

https://www.suwaczki.com/tickers/mhsv9vvjnfg7hbm8.png

Gość Jolablk.

W tym roku koncze 26. Wzielam sobie za cel miec pierwsze dziecko przed 28 urodzinami. Syn za 2 miesiace konczy 2 latka. Wiec nie sadze bym za wczesnie miala pierwsze. Troche szybko z tym 2 ale tak wyszlo . Cieszymy sie bardzo. Na czyj profile nie wejde to kazdy ma wiecej. Dlatego z ciekawosci spytalam czy najmlodsza jestem

Ja w czerwcu skończę 29 lat pierwsza córka urodziłam jak miałam 26. Starania o dzieci ponad rok bo jestem o jednym jajniku mialam guza wielkości gowki niemowlecej na szczęście nie złośliwego, drugi jajnik też nawalal więc dziękuję Bogu ze wogole mogę mieć dzieci bo w moim przypadku to naprawdę cud. Princessa ja też mam dwie pary spioszkow bo nie umiałam wytrzymać :) Dziewczyny zamówcie sobie z bebiklub termoforek z pestek wiśni za darmo mi wysłali swietny jest można nim roztrzepać albo to zmtozic.

https://www.suwaczki.com/tickers/16udskjojdz05qpj.png

Hej dziewczyny, trzymam kciuki za te ktore dzis maja prenatalne:) widzialam ze ostatnio trwala dyskusja na temat wieku wiec wychodzi na to ze jestem najmlodsza ze stawki mam 24 lata :D
Czuje sie ostatnio lepiej, tylko coraz wiecej bym spala ale to raczej mi pasuje :)

Gość Jolablk

Dzieki dziewczyny. Ale i tak nie bede tego zamawiac. Bo jestem za granica. Wiecej by mnie potem przesylki wyszly tego niz to warte. Myslalam ze to jakis sklep ze jak sie ubranka zamowi to cos tam daja od siebie w gratisie. Mam pare rzeczy do kupienia. Ktore chce kupic w pl i wyslac glownie dla siebie zamowilam nazutke taka na late jak bedzie zimniej a ja bede wieksza. W pl 100zl a tu bym szukala I szukala a jak bym znalazla to na polskie 600zl. Wiec przyokazji patrze za ubrankami dla dzidzi. Ubranka nie sa jakos tu wielce drogie ale skoro I tak musze zaplacic za przesylke bluzy to czemu by nie zaoszczedzic I nie kupic w pl tez paru spioszkow. Noi sudocrem w pl musze kupic I wyslac. Bo tutaj taka mala tubeczka na polskie 200zl. Co w pl za to mam 4 najwieksze opakowania po 400gr.