Skocz do zawartości
Forum

Wrzesniówki 2017

Rekomendowane odpowiedzi

A ja muszę się pożalic na moją pracę bo nie długo wybuchnę.
Pracuję 7 dni w tygodniu czyli non stop niby po 5 godzin ale z dojazdami 7. Codziennie słyszę " tylko nie dźwigaj" a potem widzę, że nic nie jest zrobione czyli siłą rzeczy muszę dźwigać żeby np. Wejść do łazienki bo wszystko zastawione wazonami z grubego szkła, które powinny stać na półkach ( jestem niska więc muszę stawać na chybotliwym stołku, żeby je ustawić, a potrafią mieć metr wysokości i sporo ważyć) codziennie wstaje rano choć powinnam chodzić na popołudnia, ale koleżanka musi iść do lekarza z mężem, córką (nastoletnią), matką i pewnie jeszcze sąsiadką, a ja musze robić badania i biec do pracy bo moje sprawy nikogo nie interesują, dowiaduje się chwilę przed wyjściem z pracy ze posiedzę jeszcze dwie godziny bo koleżanki mąż ma sprawę i ona musi iść z nim (ciekawe czy potrafi się sam wysikać)
Sama muszę zmieniać wodę w kwiatach bo nikt nie wpadł na to że po południu też się da.
A dziś to już przegięcie, złapał mnie okropny ból klujaco skurczowy , napisałam że chyba nie przyjdę do pracy, a za godzinę SMS " lepiej ci? O której będziesz? " miałam łzy w oczach....

https://www.suwaczki.com/tickers/mhsv9vvjnfg7hbm8.png

Współczuję atmosfery w pracy. Ja jestem od 1,5 tyg na zwolnieniu, byłam przeziębiona i potem było tylko gorzej, aktualnie kończę brać antybiotyk, niestety nic nie pomaga. We wtorek powinnam wrócić do pracy. Ja powiedziałam w 11 tgc, ale tylko szefowej, nikomu więcej. Zdziwiona byłam tak pozytywną reakcją.

A u Was dziewczyny jak, wszystkie powiedziały o ciąży w pracy??

https://www.suwaczki.com/tickers/zi13ugpjx1qd7bgz.png]Tekst linka[/url]

Gość strawberry

Hej dziewczynki! Witam nowe koleżanki :)
Ja już po wizycie. Na usg dzidziolek był strasznie ruchliwy i uśmiechał się do rodziców :D i miał taki duży brzuszek, jak ja teraz :D pamiętam, że córka na prenatalnym była chudziutka. Płci nie poznaliśmy, ale może za 4 tygodnie się uda. Najważniejsze, że wszystko ok, a dzidziuś zdrowy!