Skocz do zawartości
Forum

Wrzesniówki 2017

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!!
No ja niestety dzisiaj nie dam rady iść jednak do lidla bo ta pogoda mnie odpycha i nie chce mi się wychodzić z domu ... ;) A kawałek mam do lidla. Może jutro pójdę chociaż nie mam poco iść bo jutro to już nic tam nie będzie... W ogóle za 2tyg mam Połówkowe :D
A moje maleństwo tak zaczyna kopać że szok :D i jak chce żeby mąż poczuł to odrazu uspokaja się.. to mąż mówi tak " o widzisz Piotruś będzie grzeczny przy tatusiu " :)

https://www.suwaczki.com/tickers/atdcpx9ixw5d09qp.png

Dziewczyny super zakupy. Wyprawka dla Malenstwa zawsze poprawia humor. A czas leci tak szybko ze zaraz bedzie wszytsko prac prasowac I pakowac torby do szpitala.
U mnie dzis dzien pakowania a w nocy powrot do Irlandii. Wszytsko co dobre szybko sie konczy. W czwartek do pracy, nowa placowka i zespol. Zobaczymy jak to bedzie. Chcialabym jeszcze popracowac do polowy czerwca ale wiadomo dzidzius najwaznijszy wiec czas pokaze.
U mnie w miescie nie ma lidla ale I tak wracam w Polsce obkupiona. Dla coreczek w pepeko a sobie szukalam raczej uniwersalnych ubran ktore przydadza sie tez po ciazy.
Ja az boje sie stawac na wage po swietach. Tesciowie nie maja jutro zwaze sie po powrocie ale czuje ze uroslam.

https://www.suwaczki.com/tickers/zem3jw4zxdjv7me3.png

Witajcie po Świętach! :)
U mnie święta minęły bardzo spokojnie i dobrze. Wszyscy mnie traktowali jak księżniczkę :)
Ino moi synowie coś łobuzowali wyjątkowo :) a ja objadłam się ciastami że szok!! I waga napewno urośnie :D
No i mój synek w brzuszku zaczyna szaleć :) A i kopniaczki są to coraz mocniejsze :)
W ogóle pozostała rodzinka się dowiedziała dopiero w te święta o tym że będziemy mieć 3 dzidziusia. A jak spytała to teraz napewno córka a ja No właśnie prawdopodobnie chłopak.. A Wszyscy o jaka szkoda ale ważne żeby zdrowe się urodziło. To uwierzcie że mnie coś to dotknęło że czemu właśnie nie córka no ale teraz to już ino można pogadać ;)