Skocz do zawartości
Forum

Ciąża

Gość Anonimowa

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anonimowa

Witam!
Postanowiliśmy z chłopakiem spróbowac, bez zabezpievsenie, jednak on włożył członek do mnie 2-3 cm Max. Jestem dziewica, błona zostala nienaruszona, dodam ze mam nieregularny okres, ponieważ trenuje. Nie doszło do wytrysku. Jakie jest prawdopodobieństwo ciąży? Prosze o odpowiedz i nie krytykowanie, chciałabym miec pewność

To zalezy czy byly dni plodne czy byla owulacja. Bo teoretycznie projekulant zapewne byl czyli okolo 10% szans. Skad wiesz ze blona zostala nie naruszona niektore kobiety maja ja nisko polozna. Po drugie nie zawsze leci krew I nie zawsze to boli mi krew nie leciala ani mnie nie bolalo a po trzecie to nawet jesli nie przebil ci blony to juz dziewica nie jestes. Mialas chuja w cipie to dziewica nie jestes. Nie oceniam lecz stwiwrdzam fakt. Prawdopodobienstwo ciazy znikome ale dziewictwo watpliwe

Dotykajac jej mozesz ja przerwac jest tak delikatna ze nawet tampon moze ja przerwac. Niektore kobiety maja ja mala wiec ich te o rozmiarze mini nie przerwa a inne maja waska ze nawet takie przerwa. Jest praktycznie przy wejscia do pochwy. I w zasadzie tylko lekarz ci wypatrzy czy ja masz. Zreszta co za roznica czy masz czy nie.

Czemu takie opryskliwe odpowiedzi ? Młoda dziewczyna zadaje pytanie, a tu co - bura...wulgaryzmy...i bądź co bądź błędne opinie w kwestii ciąży....bo cóż to za określenie dla nastolatki - szansa znikoma ? Znikome szanse to są jeśli stosuje się antykoncepcję, a to że podczas stosunku nie doszło do wytrysku absolutnie nie wyklucza możliwości zajścia w ciążę ! W tzw. ejakulacie, który "zwilża" męski organ również możliwa jest obecność plemników i przedostanie się ich podczas penetracji do pochwy....więc....
Zawsze (przy pierwszym razie też!) należy pamiętać o tzw.minimum zabezpieczenia - prezerwatywie. A tym czasem - zrób test ciążowy dziewczyno...

Też uważam,ze błona jest niewyczuwalna.Ja podczas pierwszego seksu z moi obecnym juz mężem nie miałam krwawienia nawet kropli. Tak jak powyżej piszą inni zależy czy podczas zbliżenia miałaś dni płodne organizm ludzki jest niezbadany na tyle żeby ktos na forum dal Ci pewność ze jestes/nie jesteś w ciąży.Zrób pare dni po zajściu test potem za pare dni dla pewności drugi i juz.