Skocz do zawartości
Forum

planuję dzidzię- start styczeń 2009!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie chciałam dać znak jak u mnie po badaniach otóż: glukozę powtórna zniosłam choć po 2 godz słabo mi się zrobiło już! 75 zdecydowanie gorzej się pije niż 50 ale mam nadzieję że już teraz wynik będzie dobrze- da się przeżyć ale już bym nie chciała tego pić!
Z usg wyszło po raz drugi że chłopiec, ułożony główką na dół, waga 1803g!!!! Chyba jakoś nadzwyczajnie duże moje dziecię to nie będzie, ale wszytko generalnie w normie!! A to najważniejsze!!

Paulii
Witajcie kochane mamy sie juz duzo lepiej z malym::): jutro mu juz odpinaja kroplowki i sondy ::): jesli nadal bedzie dobrze jadl to w piatek dostane go na sale ::): mnie natomiast coraz mniej boli ,a jak jestem u malego to w ogole juz nie czuje bolu :D. buziaki dla was ::):

Pauli bardzo się cieszę! trzymam kciuki za was!!! Wracaj do formy i z malutkim do domku!!

Justyś
Właśnie chciałam dać znak jak u mnie po badaniach otóż: glukozę powtórna zniosłam choć po 2 godz słabo mi się zrobiło już! 75 zdecydowanie gorzej się pije niż 50 ale mam nadzieję że już teraz wynik będzie dobrze- da się przeżyć ale już bym nie chciała tego pić!
Z usg wyszło po raz drugi że chłopiec, ułożony główką na dół, waga 1803g!!!! Chyba jakoś nadzwyczajnie duże moje dziecię to nie będzie, ale wszytko generalnie w normie!! A to najważniejsze!!

wynik będzie dobry...trzymam kciuki...ja do glukozy miałam cytryne wiec dało się wypić
gratuluje dobrych wieści...a filip jeszcez urośnie ma czas....ja tez myślałam ze moja mała będzie drobniutka bo waga nie była zbyt imponująca..a prosze urodziła się 3840g:36_2_13:

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

Justyś
Dziewczynki wpadam uprzedzić ze tydz. mnie nie będzie na forum, wyjeżdżamy dziś z mężem nad morze do Władysławowa na tygodniowy urlopik, życzę dużo zdrówka dla maluszków tych urodzonych i tych w brzuszku i tych które dopiero są w planie i oczywiście ich mamuś!! Do usłyszenia!!

życze udanych wakacji...wypocznij pożądnie bo jak przyjdzie na świat bobasek to nie będziesz mieć na to czasu

Melduję sie po wakacjach, było fajnie, jestem nawet troszkę opalona!! tydzień szybko zleciał,a teraz nasza rzeczywistość! Dziś mam wielkie pranie po powrocie, myslę, że od przyszłego tygodnia wezmę się za konkretne zakupy i szykowanie dla dzidziusia, w końcu te ciuszki też trzeba przeprać i poprasować :) Musimy z mężem wybrać się tez na zakupy po farbę bo będziemy odświeżać pokój dla Filipka :) ehhh sama radość!!
Pauli zaraz idę zobaczyć to zdjęcie twojego synka na październiczki!!!
Resztę witam!!! :Kiss of love::Kiss of love::Kiss of love:

Ewciaa
Justyś witamy !
ciesze się że opoczynek się udał....szykuj się szykuj bo porodó wielkimi krokami się zbliża
a kiedy masz następną wizyte???

chwal się zakupami..może jakies zdiecia pokażesz?

Wizyta 14 września i się okaże wtedy co z ta moja glukozą !! jak pomalujemy pokój to się bierzemy za zakupy i wtedy wkleję zdjęcia zakupionych rzeczy!!!
A jak tam U was? Jak malutka?

Ewciaa
no u nas troche choroba nas złapała..tzw. ja pierwsza karat i kaszel odemnie złapała zuzka...ale już lepiej no i M teraz

mała rośnie wazy już 6kg i narazie wszytsko wporządku.....tylko jakoś sama na noc nie umie zasnąć w łóżeczku trzeba ją lulać:36_27_3:

a mały daje popalić w brzuszku???już zapomniałam jak to jest

Daje daje, teraz ma etap wiercenia się, przekręcania- czasami powiem szczerze sprawia mi to lekki ból, coraz ciężej mi się przekręcić z boku na bok, takie uroki, jeszcze dwa mies. i będzie z nami!!!:36_1_21::36_1_21::36_1_21::36_1_21: szczerze powiedziawszy mam teraz etap takiej niepewności boję się o to czy sobie dam radę jak to będzie... hormony wariują i często chce mi się płakać!!!

Pauli pewnie zabiegana przy synku póki co...ciekawe jak sobie radzi, czy jej mały to aniołek śpiący połowę dnia czy odwrotnie!!!!
Ewciu a co u Ciebie nowego? My skończyliśmy malować ten jeden pokój jeszcze przedpokój i kuchnia, ale wiesz jak jest kiedy maż chodzi do pracy nie zrobi za wiele.... i tak wszystko leży... Dziś mamy pierwsza szkołę rodzenia! Ciekawe jak będzie nie mogę się doczekać!!

A co z wami dziewczyny Mosia, Gosiak, czyżbyście tu już nie zaglądały?
Pozdrowienia dla wszystkich i miłego słonecznego dnia życzę!!!

witam
ja ostatnio byłam zabiegana a potem mi net padł - zresztą jak zwykle - czego mam serdecznie dość

u mnie ok
ogólnie obojętnie, na wszystko, nawet na starania,
cykl się prawie kończy a cziki cziki minimalne
ale jakoś mi to nie przeszkadza, nie wiem czemu

a fizycznie to:
- spryszczyło mnie jak nigdy ( 19 dc )
- boli mnie skóra na brzuchu
- i w ogóle jakoś mi dziwnie, mało jem a tyje - DLACZEGO!!!!?????????

http://davf.daisypath.com/nuLVp1.png http://lb2f.lilypie.com/VHQ3p1.pnghttp://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=86355161396c0f824.png

Justyś teraz już tak będzie coraz cieżej i coraz wiecej obaw o wszytsko ale zobaczysz dasz rade...ja też dużo myślałam i płakałam i bałam się...ale będzie dobrze i niedlugo filipek będzie z wami:36_2_25:
więc czekamy na zdięcia

a u nas wszytsko dobrze pomału leci ja chodze do parcy 4h dziennie więc pzy małej zmienia mnie M, mama, siostra jakoś leci
zuzka rośnie usypisć sama tylko niechce takto jest spokojna i grzeczna

mosia
witam
ja ostatnio byłam zabiegana a potem mi net padł - zresztą jak zwykle - czego mam serdecznie dość

u mnie ok
ogólnie obojętnie, na wszystko, nawet na starania,
cykl się prawie kończy a cziki cziki minimalne
ale jakoś mi to nie przeszkadza, nie wiem czemu

a fizycznie to:
- spryszczyło mnie jak nigdy ( 19 dc )
- boli mnie skóra na brzuchu
- i w ogóle jakoś mi dziwnie, mało jem a tyje - DLACZEGO!!!!?????????

mosia co to za dziwny nastrój ? chyba za dużo o tym wszytskim myslisz..zobaczysz będzie dobrze..ja ciagle trzymam za ciebie kciuki:36_2_25:

Ewciaa
Justyś teraz już tak będzie coraz cieżej i coraz wiecej obaw o wszytsko ale zobaczysz dasz rade...ja też dużo myślałam i płakałam i bałam się...ale będzie dobrze i niedlugo filipek będzie z wami:36_2_25:
więc czekamy na zdięcia

a u nas wszytsko dobrze pomału leci ja chodze do parcy 4h dziennie więc pzy małej zmienia mnie M, mama, siostra jakoś leci
zuzka rośnie usypisć sama tylko niechce takto jest spokojna i grzeczna

Ewciu A gdzie zaczęłaś pracę, już kiedyś miałam zapytać bo tutaj nic nie pisałaś? Dobrze ze macie taka możliwość żeby grafikowo się dogadać!
Mosiu no właśnie co z tobą co to za nastrój!
A ja dziś zrobiłam szaleństwo zakupowe kupiłam: czapeczkę dla Filipka z welurku brązowa i uszkami, skarpeteczki grubsze, dwie pary rajstopek, jeszcze jeden kocyk w h&m brązowy z Kubusiem Puchatkiem (mam juz dwa jeden a akrylu a jeden cieńszy-ale po prostu nie mogłam się oprzeć), dwa ręczniczki kąpielowe z BOBASA (niebieski(żabką) i żółty(z kaczuszką)-z kapturkiem, podkłady poporodowe, pampersy 1- 44szt, pampersy2- 94szt, bambino: krem, mydełko, oliwkę, sterylne gaziki do przemywania pępka i chyba tyle na dziś...uwielbiam kupować dla Filipka

Na szkole rodzenia było fajnie, dostaliśmy dwie gazetki rodzice małego dziecka, jakąś próbkę balsamu Dave, płyn do prania lovela, wodę mineralna w prezencie i jakieś broszurki reklamowo-informacyjne. dziś ćwiczyliśmy oddech i pokazywano nam jak złagodzić ból podczas skurczy! Ciekawe bardzo i mąż zadowolony następne spotkanie za tydz. w piątek!

Miłego wieczorku dla was!