Skocz do zawartości
Forum

codzień to gorzej :-(

Gość madzia 25

Rekomendowane odpowiedzi

Gość madzia 25

Hej Panie moja radość o ciąży jest nieograniczona ale od początku cos jest nie tak do 4 miesiąca była masakra miałam ochotę się zabić wszystkie możliwe objawy zaraz wykryli mi cukrzycę ciążowa i na dietę chociaż powjem wam ze pyc na wodę wedlug innych moje cukry są dobre nawet po zjedzeniu słodyczy i do tego tarczyca ale da się przeżyć i tak dalej obecnie jestem w 20 tygodniu i jest źle nogi mnie tak bolą w lytkach że chodzić nie mogę biore magnez i nic spać to bym mogła na okroglo i znowu take dziwne uczucie w gardle jak by na wymioty albo zjadła coś na co patrzeć nie mogę w moim przypadku to chipsy

Cześć, ciąża to nie zawsze taki piękny obrazek jak widzimy w tv czy na reklamach uśmiechniętych, pięknych, wypoczętych mamuś z brzuszkiem a potem z małym dzidziusiem:) realia są jednak inne i ciąża to trudny czas dla kobiety, jest to obciążenie dla organizmu, często dochodzą hormony które buzują.. Każda ciąża jest inna. Ja w Iszej czułam się super, miałam dopiero pod koniec małe dolegliwości typu zgaga, opuchlizna. Teraz w drugiej czuje się trochę gorzej.. Skup się na pozytywnych chwilach, mnie zawsze rozczula jak czuję mojego wiercącego się malucha, albo jak oglądam jego zdjęcie z USG itp. I pamiętaj, kobieta jest w stanie znieść wszystko dla swojego dziecka:)