Skocz do zawartości
Forum

Prawdopodobieństwo ciąży?

Gość Ellaa23

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich :) Mam pytanie odnośnie prawdopodobieństwa ciąży.Moje cykle były ostatnio regularne, 29-30 dniowe,jedynie w sierpniu przez duży wysiłek było opóźnienie około tydzień.Moje miesiączki trwają zwykle 5 dni. I otóż pytanie,ostatni okres rozpoczął się 24 października trwał do 29, z partnerem współżyłam dziś do końca i 7 listopada bez wytrysku ale też bez zabezpieczenia.Jaka jest szansa ciąży? Dziękuję serdecznie za odpowiedź :) pozdrawiam

Jeśli cykle masz ok 30 dniowe to moim zdaniem zahaczyliście tym ostatnim współżyciem o Twoje dni płodne. Ale ciężko tak stwierdzić jednoznacznie. Ten wcześniejszy raz mógł być trochę za wcześnie. Ale nawet jeśli nie dochodzi do wtrysku to pamiętaj że kilka sprytnych plemników może udać się w podróż w głąb Ciebie jeszcze przed wtryskiem :p
Moim zdaniem poczekaj do terminu planowanej @ i zrób sikańca :)
A planujecie ciążę czy raczej nie?

https://www.suwaczki.com/tickers/f2w3yx8djl2kxjuj.png

https://www.suwaczki.com/tickers/f2wl3e5e4lq1m8g1.png

Etuś
Jeśli cykle masz ok 30 dniowe to moim zdaniem zahaczyliście tym ostatnim współżyciem o Twoje dni płodne. Ale ciężko tak stwierdzić jednoznacznie. Ten wcześniejszy raz mógł być trochę za wcześnie. Ale nawet jeśli nie dochodzi do wtrysku to pamiętaj że kilka sprytnych plemników może udać się w podróż w głąb Ciebie jeszcze przed wtryskiem :p
Moim zdaniem poczekaj do terminu planowanej @ i zrób sikańca :)
A planujecie ciążę czy raczej nie?

Planować raczej nie planujemy,ale jeżeli będzie fasolka na pewno się ucieszymy :)