Skocz do zawartości
Forum

Boje sie ze jestem w ciąży

Gość Joanna19pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Joanna19pomocy

Mam 19 lat i w tym roku kończę szkole. Zdarzyło mi sie to pierwszy raz dlatego nie jestem do konca pewna czy takie objawy mogą sugerować ciąże. Okres powinnam dostać dziś jednak moze mi sie przesunąć o 2-3 bo czasami sie tak u mnie zdąża. W tej chwili mam dużo wodnistego śluzu ktory za bardzo sie nie rozciąga i ciagle mam wrażenie ze dostałam okres. Niestety szyjkę macicy mam położona wysoko i nie wiem czy tak jest przed okresem czy nie ponieważ nigdy nie sprawdzałam. 4 dni temu temp w pochwie wynosiła wieczorem 37,4 stopnie ale wiem ze mierzy sie rano i przez koleinę dni do dzisiaj utrzymuje sie 36,9. Żałuje tylko ze nie zaczęłam jej mierzyć od początku ale skąd mogłam wiedzieć. Uprawiałam seks z chłopakiem miesiąc temu w prezerwatywie, ale miałam okres. Kolejne zbliżenie mieliśmy tydzień pozniej rownież w gumce lecz przerywany. Boje sie zrobić test ale jeżeli @ nie przyjedzie do niedzieli to bede zmuszona zrobić. Bardzo sie boje!!!

Czego się boisz? Tego, że jestes w ciąży? Nie odbierz to jako atak z mojej strony, ale Kochac to sie nie balaś ale jeśli wyjdzie, ze jestes w ciąży to sie boisz? Co zrobisz? Ja mam 19lat, jak miałam 18lat zaszłam w ciąże, i teraz mam cudownego 4miesiecznego Synka... I niczego nie żałuje....

A tak poza tym, to raczej jest nie mozliwe zebys była w ciąży...