Skocz do zawartości
Forum

Czerwcowe maluszki 2016

Gość Dżastaa

Rekomendowane odpowiedzi

Hej klaudekk połowa z nas tu ledwo zyje przez zle samopoczucie i mdłości...mnie juz kilka razy dzis rwalo na wymioty...właśnie leżę i jem migdały moze coś pomogą choć troszkę

Jeszcze pół godzinki poleze i smigam po dzieci do szkoły

Rano było slonecznie i znowu się pogoda popsuła - ciemno i ponuro...a takich wiatrów silnych to juz nie pamiętam brrr

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw3e3k4js4kvrf.png

klaudekkk
Witam , jestem oczekujaca mama po raz drugi , tym razem na 1-wszego czerwca, mam nadzieje ze szybko zleci , bo moje samopoczucie jest nie do zniesienia ... Nie wiem jak reszta Was, ale czuje sie naprawde fatalnie. Pozdrawiam i witam wszystkie przyszle i obecne mamy

witaj :)
ja tez nie czuje sie najlepiej, ale... to ciąza :) musimy przetrwac :)

Moniaaaa
Beata to Ty pisałaś o kołataniu serca tak? Bo mi czesto kolacze i brakuje mi tchu....tak jakbym oddychala ale brakło mi tlenu. Przy wymiotach z kolei spory ból w klatce a serducho jakby miało zaraz wyskoczyć :/

Stardust ja dalej nie wiem o co chodzi... :(

Tak Monia, ja pisalam, mam takie same bole jak opisujesz, tyle, ze wcale nie wymiotuje, nie wiem o co chodzi :( zapomnialam przedwczoraj zapytac gina o ten bol w klatce...
jezeli mi to nie przejdzie to chyba pojde do kardiologa sprawdzic czy sie nie sypie :)

~Bea.ta1
Moniaaaa
Beata to Ty pisałaś o kołataniu serca tak? Bo mi czesto kolacze i brakuje mi tchu....tak jakbym oddychala ale brakło mi tlenu. Przy wymiotach z kolei spory ból w klatce a serducho jakby miało zaraz wyskoczyć :/

Stardust ja dalej nie wiem o co chodzi... :(

Tak Monia, ja pisalam, mam takie same bole jak opisujesz, tyle, ze wcale nie wymiotuje, nie wiem o co chodzi :( zapomnialam przedwczoraj zapytac gina o ten bol w klatce...
jezeli mi to nie przejdzie to chyba pojde do kardiologa sprawdzic czy sie nie sypie :)

Serce powiększa swoją objętość więc zadyszki kolotanie to normalka niestety.

Chodzi o to ze czasem szpital nie jest żadną przeszkodą ehhh

Zostałam sama z dziećmi monikaaaa tak w skrócie mocniej zagłębiać się w to będę po urodzeniu bobasa dziś bastuje.

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3rjjgs88tv4jq.png

A może ja zgadnę o co chodzi - stardust dowiedziała, że to synuś :-) i zostali sam na sam na sali :-)

Co do zadyszki i kołatania - jak wejdę po schodach na 1 piętro to mam zadyszkę jak po rąbaniu drewna i serce wyskakuje mi przez gardło

Witaj Klaudekkk :-)

Czekam na ruchy! A narazie zadowalam się mdłościami jako formą komunikacji z moim/naszym potomkiem/potomkinią...

Usmiech
OMG - ale palnęłam - tak przykro mi stardust!!!!!! Przepraszam...

Mam nadzieję, że to chwilowe i że wkrótce wszystko się ułoży!

Spokojnie nic się nie stało zwyczajowo tak się zdarza w życiu.
Beata dziękuję za wiarę Ale jedna o jaką mogę prosić to żeby moje bobo dotrwalo do końca. Niczego układać nie będę na nowo trochę za stara jestem na takie pierdolenie. Przepraszam za słownictwo.
Dla mnie moje dzieci moja rodzina zawsze byli priorytetowe więc jeśli komuś nie pasuje albo sekretarka czy kasjerka bardziej pasuje droga wolna.
Nie pozwolę tylko żeby ktoś się bawił moim kosztem .

ufff... dziekuje za wybaczenie stardust...
skoro już wiesz na czym stoisz, to teraz skup wszystkie siły na sobie i dzieciach. Małe bobo wyrośnie silne i zdrowe - wracaj szybko do dobrej formy! Wysyłam Ci mega pakę dobrej energii...! Trzymaj się!

stardust.serw
Są chwile kiedy wymiekam ale czara goryczy się przelała i powiem krótko "jak ci dobrze to sobie siedź tam" .

Kłamstwo ma krótkie nogi niestety a jak już ktoś kłamie musi pamiętać te kłamstwa. Przepraszam musiałam to wyrzucić z siebie padło na Was Ale teraz kończę temat i tyle.

i dobrze, ze to wyrzucilas, od tego jestesmy tutaj, zeby sie wspierac !!!
wiem co czujesz, tez mam za soba nieudane malzenstwo, najbardziej jak zwykle cierpia na tym dzieci, ale masz racje, ze trzeba sie szanowac i dziecko nie moze byc tutaj karta przetargowa... jestem z Toba i jak pisalam wczesniej modle sie za Twoje dziecko, wiem, ze bedzie dobrze :)

Moniaaaa
Stardust przykro mi, że stało się to akurat w takim momencie...chłopy to jednak czasem mają nasrane we łbach...pardon my french grrr
Jesli w grę wchodzi zdrada to Ci się nie dziwię bo zrobiłabym tak samo...choc ponoć potrafimy wiele wybaczyć (nie wszystkie oczywiście)

Byłam pewna ze będę płakać Ale powiem Ci jedno Moniaaa bo podobnie mamy wychodzę z założenia ze wszystko w życiu jest ważne Ale ja też jakby nie patrzeć. Jestem twardą suka więc moich dzieci nic nie dotknie niedobrego a już na pewno nie durne tlumaczenia palanta którego kocham. Chciał to ma do mnie powrotu nie ma brama zamknięta. A dzieci mają być szczęśliwe.

Gość kkarolka87

czesto czytam wasze posty, sama malo pisze, choc mam termin na 1-10 czerwca, roznie usg pokazuje:) czuje sie okropnie, mdlosci, wymioty, zgaga, bole nog i brzucha...ale widze ze nie jestem sama, wiec to pewnie normalne w tym czasie!
stardust.serw tak strasznie mi przykro....! faceci czasem sa okropni:( trzymaj sie dzielnie, dzieciaczki najwazniejsze!!

Agani4
Stardust, duzo mocy i siły, ciezko to zrozumieć wiedząc w jakiej sytuacji zdrowotnej jesteś. Z tego co pisałaś, to fajny chłopak z twojego syna, taki troche podobny do mojego najstarszego, i z jego powodu tez mi ciezko, po takich informacjach. Poradzisz sobie, masz charakter. Jak cos, to wal do nas śmiało.

Mi serce w czerwcu pękło wiesz jak mój synek płakał kiedy dowiedział się ze dzieciątko nie żyje. Do dzisiaj dudni mi jego krzyk dlaczego ja znowu mam pecha. Ja to wszystko ogarne ale muszę to zoorganizowac tak żeby młodego to jak najmniej dotknęło.

Gość czarnykwiat

stardust.serw
Moniaaaa
Stardust przykro mi, że stało się to akurat w takim momencie...chłopy to jednak czasem mają nasrane we łbach...pardon my french grrr
Jesli w grę wchodzi zdrada to Ci się nie dziwię bo zrobiłabym tak samo...choc ponoć potrafimy wiele wybaczyć (nie wszystkie oczywiście)

Byłam pewna ze będę płakać Ale powiem Ci jedno Moniaaa bo podobnie mamy wychodzę z założenia ze wszystko w życiu jest ważne Ale ja też jakby nie patrzeć. Jestem twardą suka więc moich dzieci nic nie dotknie niedobrego a już na pewno nie durne tlumaczenia palanta którego kocham. Chciał to ma do mnie powrotu nie ma brama zamknięta. A dzieci mają być szczęśliwe.

Nie zawsze brama zamknięta dla ojca oznacza, że dzieci będą szczęśliwe a wręcz przeciwnie. Czasami warto drugiej osobie wybaczyć, dac drugą szansę.... Brak ojca czy podział opieki jest to najgorsze co dzieci może spotkać a tym bardziej małe dzieci. Często dorastając obwiniają się za to. Ja nie znam Twojego przypadku, więc nie mam prawa Cię oceniać, ale jak już ochłoniesz pomyśl tak na spokojnie czy może jest szansa na to, aby dzieci miały jednak pełną rodzinę, czy może warto dać komuś druga szansę.....

Dziewczyny żaden facet który tak prostacko postępuje nie jest wart łez, bo to nawet nie facet. Moja przyjaciółka ma taką samą sytuację i staram się ją wspierać wiem że facet jest już przegrany i będzie płakał jak tylko dziecko się urodzi. Łatwo się podejmuje decyzje jak coś w dupie nie gra a napatoczy się jakaś ściera która chętnie przyjmie. Zresztą to też nie kobieta skoro przyjmuje faceta z dzieckiem w drodze.sory takie mam zdanie. Co cię nie zabije to cie wzmocni!

http://www.suwaczki.com/tickers/ckai3e3kwlknu3e0.png
http://www.suwaczki.com/tickers/8unes65g1giu5hc4.png

~czarnykwiat
stardust.serw
Moniaaaa

Nie zawsze brama zamknięta dla ojca oznacza, że dzieci będą szczęśliwe a wręcz przeciwnie. Czasami warto drugiej osobie wybaczyć, dac drugą szansę.... Brak ojca czy podział opieki jest to najgorsze co dzieci może spotkać a tym bardziej małe dzieci. Często dorastając obwiniają się za to. Ja nie znam Twojego przypadku, więc nie mam prawa Cię oceniać, ale jak już ochłoniesz pomyśl tak na spokojnie czy może jest szansa na to, aby dzieci miały jednak pełną rodzinę, czy może warto dać komuś druga szansę.....

Można dac druga szansę i ja dałam .
Widać z mizernym skutkiem mówią kobieta zakochana kobieta zgubiona.
To więcej się nie powtórzy.
Widzisz piszesz nie chcesz mnie osądzać i dziękuję. Ja leżę w szpitalu PANIENKA TU BYLA Z info iż spodziewa się bliźniąt jest w 6 TYM TYGODNIU. TERAZ MOGA MNIE WSZYSCY OSADZAC