Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Hej dziewczyny my z malutką w szpitalu juz trzeci dzien przez katarek, najpierw miala katarek w nocy i troche nad ranem a w pon i wtorek juz caly dzien i taki zatkany wyciaganie frida nic nie dawalo bo gdzies wysoko furczalo. Zgłosiliśmy sie do lekarki a ona stwierdzila ze przez ten glosno harczacy nos nie moze stwierdzic czy jest cos na oskrzelach bo dobrze nie slyszy wiec skierowanie do szpitala. W szpitalu zbadali oskrzela i pluca czyste ale ten nos tak silnie obrzekniety mala dostaje antybiotyk dzis juz lepiej spokojniej oddycha i juz jej nie przeszkadza nosek w jedzeniu wiec spalaszuje cyca i lula po 3 godziny w dzien. Najgorsze ze mamy chrzciny we wtorek ale wstepnie mowia że chyba nad w pon. wypuszcza gora we wtorek rano. A ja nie mam nic naszykowane do ubrania dla mnie i dla meza, niuni sukienusie jeszcze musi siostra skrócić bo za duza przyszla kupilam na allegro, torta bede w pon. piekla mam nadzieje ze juz w domu bedziemy to nie bede musiala przyjezdzac na karmienie do szpitala, dobrze ze impreza w lokalu bo inaczej nie dalabym rady

Gość misiakowata

Wozeczek kupiony :-)mega jest i leciutki..jak sam stelaz zlapalam to spokojnie sama zniose a potem z malutkim w gondolce zejde :)udany zakup :-)
Teraz u babci na cappucino i kurna niepotrzebnie postawila ciasteczka kakaowe..rzucilam sie na nie jak Reksio na szynke..jeny mam nadzieje ,ze nie zaszkodzi malemu :)
Jeszcze zakupki i do domku :)

Ola ciesze sie,ze Majce nic powaznego sie nie narobilo :)
Kasiamamusia na zabki uwielbiaja taka pozycje..cieplo i bicie serca mamy najlepsze na wszystko :-)

Izabel82
Na zabke taaaaak mogłaby tak całymi dniami nocami pewnie też :) dziś 1,5h nie mogłam jej w nocy odłożyć....
U nas katar jakby minął Ale charczy ciągle jak się zdenerwuje tak w środku, od porodu tak charczy: w szpitalu mi powiedzieli że przez to ze nie odsluzowuja dzieci...
szatynka zdrówka dla cory!!
Ernesto 3mam kciuki za was

moja też charczy. jak sie ulewa to kropelka gdzies wpadnie gdzie nie trzeba i tak charczy. jak osluchowo wsystko ok to nie ma sie czym martwic :) tak mi kazdy lekarz mowi bo mnie strasznie martwiło to... tak to ladnie cicho oddycha a jak sie denerwuje albo ekscytuje to tak ma

Toska miała znów. Napad kolki... Brzuch twardy jak kamień .. Rurkę uzylam, tyle powietrza i kupy zeszlo, a co najgorsze to przez to mm to wszystko... Wylecialy dwa wielkie kawaly białego proszku normalnie jakbym nie rozrobila mleka dobrze i mala wykupkala taka grudkę.. Wieksza krzywdę jej zrobiłam tym mm niz pomoglam. jestem taka zla na siebie i chce mi sieryczec. Jest tak spuchnieta od płaczu ze aż żal patrzeć. Kropelki virbucol dalam ale nie wiem czy pomogly... Pewnie wrażenia z całego dnia tez doszly... Masakra:(

KasiaMamusia
Ciaza316
KasiaMamusia
Ciaza316
Wybaczcie mam dzis dzien pytan;-)
Po karmieniu moja ulewa i czesto jej sie nie odbija. Co Wy robicie po kp? Odbijacie? Jak dlugo?

Czasem nawet i ok.pół godziny
Wczoraj jej nie odbiłam jak na karmiłam u pediatry i po przejechaniu do domu tak mi ulała jak nigdy
Teraz już rozumiem was z tym ulewaniem...

Wlasnie najgorzej z jazda bo karmie, staram sie odczekac i jechac bo moja co godzine je wiec duzo czasu nie mam
Pol godziny? A klepiesz ja, po prostu w pionie ukladasz? Jak to robisz?

Witam
No serio zdarza się i pół godziny, czasem wystarczy chwila
Ja siedzę i kłade córkę na swojej klacie i opukuje plecy

Wytrwala jestes. Moja w pol godziny to by zasnela albo wierzgala w kazda strone. Moja jak nie odbije to ja odkladam i potem zaraz znowu podnosze. Przy zmianie pozycji czesto odbija. A czasami w ogole nie odbija...

http://suwaczki.maluchy.pl/li-72309.png]Tekst linka[/url]

Kamila biedna Tosia... :( mogłam cholera też kupić te te te...
Co robić dziewczyny, co robić?
Byłam dziś z moją Małą u lekarza, ma katar, już lżejszy i kaszel. Mówiła że ona choroby nie widzi, nie słyszy bo osluchowo dobrze, a ten kaszel może być od refluksu..
Ale od jakiejś godziny kaszle tak, że coraz mniej mi się zaczyna to podobać :(
Martwie się...

http://www.suwaczki.com/tickers/km5shdge1jysm8f9.png

KasiaMamusia
maqdallena
Jak ja bym chciała żeby moja żabka choć poleżala na brzuchu, bo o spaniu to nawet nie marzę. A ona minutę wytrzyma i ryk.

Moja też ledwo minutę a nawet i nie i płacz, że jej nie wygodnie czy jak... Na brzuszku to tylko u mamy lub taty

No, na klacie i juz.
Kupilismy smoczek! Narazie ssie. Lezy w koszyku.
Uzywacie smoczkow cala dobe czy tylko w okreslonych sytuacjach?

Oj Szatynka ale sie wszystko zlozylo. Mam nadzieje ze szybko wyzdrowiejecie
Misiakowata i super ze wozek masz lzejszy. Problem z glowy:-)
A te wszystkie ciasta i ciasteczka! Rodzice jak byli to tez ciagle na stole i jak tu nie jesc
Kamila, wzielo Cie na wspominki? :-) ja staram sie nie wspominac.
Kamila i nie zadreczaj sie. Robimy rozne rzeczy i chcemy przeciez pomoc maluszkom.
Dziwnie patrzec na moja mala ze smoczkiem.

Ciaza316
KasiaMamusia
maqdallena
Jak ja bym chciała żeby moja żabka choć poleżala na brzuchu, bo o spaniu to nawet nie marzę. A ona minutę wytrzyma i ryk.

Moja też ledwo minutę a nawet i nie i płacz, że jej nie wygodnie czy jak... Na brzuszku to tylko u mamy lub taty

No, na klacie i juz.
Kupilismy smoczek! Narazie ssie. Lezy w koszyku.
Uzywacie smoczkow cala dobe czy tylko w okreslonych sytuacjach?

Tylko do spania lub uspokojenia na spacerze lub gdy Adasia z przedszkola odbieram,i wypluwa gdy dobrze zaśnie:)
Dzisiaj na klacie to mi ze 2h prawie spała:)

http://s6.suwaczek.com/201011135561.png
http://s6.suwaczek.com/201603311580.png

My używamy smoczka na spacerze ale tylko na początku później jak zaśnie to wypluwa, w nocy przy zmianie pieluchy żeby nie obudzić pozostałych domowników i w sytuacjach np gdy jesteśmy sami a muszę do wc albo coś gotuje i muszę przypilnowac garow lub gdy synkowi chce się bardzo spać a nie zasnął przy cycu wtedy od momentu zasniecia troszkę dłużej ciumcia smoka:-D