Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Gosia1001
Sylwia niech kolezanka wbija do nas :) sluzymy rada i mila atmisfera przeciez :)
A zeby tak kobiety kobiecie...?! beznadziejnie.zamiast dziewczyne wesprzec ze da rade itp. to jeszcze dołują.

Ja koncze Marysie karmic i zabieram sie za salatke-ser, papryka, pomidor i mix salat :) chociaz juz powoli przysypiam.

Kamila zakupilam dzieki Twojej informacji zakupilam 2 tusze i kilka cieni :D Jutro mam odebrac paczke. Super :) przyda sie na komunie za dwa tyg.

Kurcze Ernesto cos dawno nie dawala znac...

Ola jak tam romantyczna kolacja? ;)

ja od rana siedze i kompletuje zamowienie :D swietnie ze zrobili tą drogerie online, bo zrobie zamowienie a moj K pojedzie i odbierze, bez gadania ze godziny spedzam i wybieram :D

Odnośnie kupek po mm, mój Miki robi kupkę co 1-2 dni, ale to jest mega kupa, górą pampersa chce wychodzić :P myślę tak jak Renia napisała, jeśli nie są pieniste, zielone czy twarde to raczej jest wszystko ok :) a jak dalej się martwisz to zapytaj swojego pediatry

Odnośnie komentarzy i hejtowania to powiem wam że kobiety są gorsze od facetów. Jak na poczatku ciąży miałam zagrożenie poronieniem i dzwoniłam do kierownictwa z pracy to faceci zawsze pocieszyli a szefowa bardzo chłodno przyjęła do wiadomości że przechodzę na l4 i kazała OSOBIŚCIE przywieźć zwolnienie, gdzie miałam zalecenie leżenia... Potem przed porodem to samo, że najgorszy szpital, że moja gin starej daty i się nie zna, że na pewno będą mi kazali rodzić Sn i mnie wymęcza a potem i tak zrobią cc (gdzie miałam już zakaz Sn ze względu na spojenie) no i hit sezonu, że po cc laktacja w ogóle nie startuje :P

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpr3e5ekflq3mjf.png

Misiakowata tylko pozazdrościć takich pobudek. 5 godzin snu - Wow mi jeszcze to się nie zdarzyło od porodu. U nas to pierwszy sen po kąpieli jest 3-4h a każdy następny krótszy czasami nawet co 50 minut muszę wstawać. Ach te uroki macierzyństwa:-D przynajmniej nadrobilam forum bo byłam jakieś 30 stron w plecy.
Wczoraj mieliśmy szczepienie 5w1, jak do tej pory żadnych reakcji poszczepiennych nie ma. A jak u Was zdarzyła się gorączka albo obrzęk wokół wkucia?

kamillla
halo halo, przyjazna! HEBE promocja!

28,04-04,05 do - 40 nna wszystkie dermokosmetyki i - 30% na produkty do opalania :D

28,04-11,05 - 30% na wybrane produkty dr irena eris

Niestety w mojej wsi nie ma Hebe :-\ chlip chlip

U nas stały punkt programu nocnego karmienie 1-4-6 i koniec spania , wiec musze się spieszyć:)

Katarzyna2 mu karmimy mm i kupa co dwa dni(a byka co 4) także jeszcze inaczej..prężenie jest a przed kuba nawet wrzaski i płacze z powodu kolki. Ale tak jak dziewczyny piszą jak nie odbiega od koloru i konsystencji to pewnie jest ok. Zapytaj lekarza przy okazji..

Kamila ja zawsze brałam cienie Wibo tanie i dobre :)

Katarzyna ja tez kp wiec nie bardzo moge pomoc ale skoro kupki "wygladaja" na normalne to nie ma sie co martwic. A ze spina brzuszek czy placze to w przypadku takich maluchow jest naturalne bo uklad pokarmowy jeszcze sie rozwija i uczy trawic.

Mati zaszalal :) przynajmniej mamuska troszke pospalas :)

Mania 6 godzin spala i teraz od godziny na piersi wisi. Troszke ja spina i sie szarpie ale powoli sie uspokaja.

Asia ja nie pomoge bo moj starszy nie chorowal i nie mam wiedzy w temacie inhalatorow.

http://www.suwaczki.com/tickers/l22ntv73nvew76w4.png

Gość magdalenka851

Misia dziekuje Ty jak zwykle czuwasz i zawsze odpowiadasz na posty. Jesteś dusza tego forum:*

AsiaR inhalator to ja mam MICROLIFE NEB100 polecam z czystym sumieniem. Starszak często chorował a nawet uzależnił się i nie chciał bez niego zasypiać-buczadelko jego kochane;) Kupiony 4,5roku temu służy nadal. A jeśli jakiś inny to zwrouc uwagę zeby przewód od maski był dłuższy i może jakiś model który bedzie bardziej cichy. Mojemu pasowało to buczenie ale niektóre dzieci nie lubią.

Witam nowa mamusie i zapraszam majoweczke do nas. U nas kupa się wyregulowala po dicoflorze. Co prawda jestem kp ale też takie problemy były jak u Katarzyny.

Mój Wojtek to noc czy dzien budzi się tak samo i mogłyby jeść cały czas. Wazy już 6,200kg w 7tz a z siatki centylowej to poza wychodzi. Moja kochana paroweczka i pomyśleć ze to na kp wychowane :D mamie tluszyk zabiera i sam się nim obklada:D
Piękny dzien się zapowiada, zeby tylko w. Ładnie spal

Gość EwelinaCzCzy

Ja pracuje w sklepie medycznym. To mogę Ci pomóc jeśli chodzi o inhalator. Najlepszy jaki miałam to Medel family. Naprawdę jeden z lepszych na rynku. Te z Microlife też dobrze mi się sprzedawały. Jeżeli chcesz kupić inhalator to patrz zawsze na wielkość cząsteczek. Im mniejsza tym lepiej się wchłania.