Skocz do zawartości
Forum

Lutówki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Marlen224

Byłam dzis zobaczyć żłobek, w którym zamierzam zostawić Lili jak wrócę do pracy. Jest bardzo ładny a Panie wydają sie byc bardzo kochane. Chciałam jeszcze zrobic zakupy i pójść na spacer ale wiecie jak to jest z facetami, po pol godziny miałam alarmowy telefon ze mała marudZi a on nie wie co jej jest, moze ma siku- pytam? -Nie, na pewno chce cycka!!! Uwielbiam to! :) Wracam do domu, facet przed kompem a mała usrana po pachy leży sobie w bujaczku i ogląda tv:/ a tak planowałam ze Lili nie bedzie oglądać tv co najmniej do roku- nie wiem moze rzeczywiście przesadzam.. Boze spraw żebym nie była upierdliwa matka!:)

Dziewczyny! Czy przygarniecie do swojego grona kogoś, kto właśnie odkrył to forum? Bo wcześniej jakoś nie szukałam, a teraz widzę, że głupia byłam, bo to skarbnica wiedzy!
Chętnie na fb, bo tam się chyba powoli przenosicie i pewnie łatwiej dyskutować.
Ale oczywiscie, przegadajcie między sobą czy macie ochotę przyjmować nowych. Zrozumiem odmowę. Naprawdę. Tylko bede strasznie wdzieczna jak również wtedy dacie mi znać, żebym nie czekała i czekała:) Po prostu napiszcie, ze zasady są jakie są i juz. To nie bede wtedy zakładać na sile konta na fb;)

Hej Dziewczyny! !! Długo mnie tu nie było - fajnie, że ko1 do nas dołączyła - Hesia chętnie Cię przyjmiemy, tylko nie wiemy jak :-) możesz się zgłosić bezpośrednio do mnie :-)
Iza 2,5 - pogadamy i Ci odpiszę :-)
U nas wszystko dobrze - Miki już skończył pół roku :-) mam wrażenie, że dopiero wczoraj się urodził - tak ten czas szybko leci :-)

http://www.suwaczki.com/tickers/rolo3e5ezp5zik75.png

To czekam, czekam:)
Ale pamiętajcie, że nic na siłę. Ważne, żebyście czuły sie komfortowo. Jesli komuś nie bedzie to odpowiadać, to naprawde zrozumiem. W koncu znacie sie od miesiecy, omawiacie swoje problemy, wiec nowa osoba moze zaburzyć fajny układ.

Kochane przepraszam was że się nie odzywalam, szalony czas! U mnie raz gorzej raz lepiej. Córcia rośnie i wszyscy mówią że sobie dobrze wygląda a ja się cieszę że robi się z niej maly "ludzik michellin" Jest naprawdę kochana i bardzo grzeczna- zatem w domu jest równowaga bo jej brat nadrabia i czasem naprawdę nie da się wytrzymać wrzaskow. Z m mamy ciągle wzloty i upadki mało się widujemy bo on ciągle w pracy i czasem zastanawiam się jak to by było gdyby pojawiał się w domu jak inni mężowie o 18 . .. Ja ogólnie czuję się ok staram się być jak najbardziej samodzielna i nieraz zaciskam zęby, jak mam cokolwiek zrobić biorę dzieci i próbuję ( choć teraz zwykłe zakupy to mega wyczyn) ale przynajmniej nikt mi nie zarzuca że musi się moimi dziecmi zajmować - bo jakiś miesiąc temu była akcja ale to może wam kiedyś napiszę bo takiego posta długiego nabazgralam że nie wiem czy ktoś do końca dobrnie... Moim obecnym zmartwieniem jest to że mam mało pokarmu a tak bardzo bym chciała karmić jak najdłużej ...pozdrawiam was mamusie i wasze maleństwa

http://www.suwaczki.com/tickers/w57v3a3f9e6dcexa.png

Dziewczyny, strasznie dziekuję, ze chciałyście mnie przygarnąć na fb. Niestety, trochę różnych, trudnych spraw mi się teraz namnożyło i ciężko mi bedze regularnie zaglądać na fb, a tym bardziej pisac:(( Wiec, zeby nie tworzyć na siłę nieaktywnego uczestnika, to rezygnuję:((
Ale jeszcze raz Wam dziękuję! Tworzycie świetną zgraną grupę i aż żałuję, że sie zagapiłam i nie byłam z Wami od poczatku ciazy czy tez porodu.
Zycze wielu miłych pogaduszek! I oby trwały przez wiele lat!!!
Mocno ściskam!!!

Ale mnie tu dawno nie było,przepraszam że Was zaniedbalam, ale jestem z Wami całym serduszkiem, u nas wszystko w porządku Iga ma już dwa ząbki, potrzebuje dużo uwagi i najlepiej jakby mama była z nią cały czas:-) byliśmy na urlopie w górach, malutką dzielnie to zniosla, chodziła z nami i nie marudzila,ogol ie to grzeczna dziewczynka ale ma już swoje male foszki jak każda kobietka :-)
Niunia
Róża
Co u Was?
Niunia wrocilam do pracy
Róża jak z pokarmem lepiej troszkę?
Misia Pisz czasami jak twój Skarbek w brzuszku :-)
Sciskamy Was bardzo mocno:-*

http://suwaczki.maluchy.pl/li-72233.png]Tekst linka[/url]Tekst linka

Mamusie nasze forum wymiera :( szkoda tak super czytało się co u was słychać, pewnie wszystkie na fb siedzicie, ja niestety raczej nie odwaze się założyć tam konta . Jesli jeszcze ktos tu zagląda to u mnie raz lepiej raz gorzej ostatnio nawet na zakupach byłam mąż mial zostać pierwszy raz sam z dziećmi ale i tak swoją siostrę wykorzystał do opieki ehhh... w małżeństwie kicha wiec całą miłość przelewam na dzieci...Alicja jest kochana bardzo radosma i grzeczna tylko w nocy nie śpi bo co chwilę chce jeść i nie wiem czy mm nie zacznę dawać. .. dajcie znać co u was. .. całuski

http://www.suwaczki.com/tickers/w57v3a3f9e6dcexa.png

róża2
Mamusie nasze forum wymiera :( szkoda tak super czytało się co u was słychać, pewnie wszystkie na fb siedzicie, ja niestety raczej nie odwaze się założyć tam konta . Jesli jeszcze ktos tu zagląda to u mnie raz lepiej raz gorzej ostatnio nawet na zakupach byłam mąż mial zostać pierwszy raz sam z dziećmi ale i tak swoją siostrę wykorzystał do opieki ehhh... w małżeństwie kicha wiec całą miłość przelewam na dzieci...Alicja jest kochana bardzo radosma i grzeczna tylko w nocy nie śpi bo co chwilę chce jeść i nie wiem czy mm nie zacznę dawać. .. dajcie znać co u was. .. całuski

Ja tutaj zaglądam, tylko nie piszę bo nie wiem czy ktoś czyta;) Na fb piszemy sporo - to fakt, ale nie zapominamy o tych które tutaj zostały. U nas urlop się skończył, Karol przeziębiony i chyba zaczyna się ząbkowanie. Jest mega roześmianym i pociesznym synkiem... nie boi się póki co nikogo, wszystkich zaczepia :-). Każde małżeństwo ma wzloty i upadki, jakoś musimy sobie z tym radzić. Wierzę że Twój mąż dojrzeje do tego żeby być dobrym ojcem i mężem, bo ma wspaniałą żonkę która na pewno swoim przykładem nauczy go miłości i szacunku. Napisz co u Was? Alicja ma już ząbki? Raczkuje? Ściskamy :*

https://www.suwaczki.com/tickers/f2wl3e5egrm8fd7r.png

https://www.suwaczki.com/tickers/860ivcqgtujhjx0j.png

Ja też staram się zaglądać, ale przez prawie miesiąc od mojego wpisu nic się nie pojawiało, więc nie pisałam, bo nie chcę pisać w eter :-)
Róża ściskam mocno - szkoda ze mąż dalej żyje sobie , ale najważniejsze że masz cudowne dzieci - jak Alicja się rozwija? Raczkuje?
U nas Mikołaj juz całkiem nieźle sobie radzi - kilka guzów od chodzenia na czworaka sobie nabił, pięknie sam siada i podciąga się powoli na nóżkach - czasem uda mu się stanąć, to wielkie oczy robi jakby się dziwił, że tak można :-)
No i powoli zaczyna sobie gadać - tata, baba, dada, lala i hej :-) to jego ulubione słówka - na mama nadal czekam :-)
Buziaki dla dzieciaczków a Tobie dużo siły - przytulam mocno...

http://www.suwaczki.com/tickers/rolo3e5ezp5zik75.png

Hej mamimka i resztę dziewczyn również witam :) odczytalam wiadomość, ale korzystam z tel i nie mogę odpisać pw więc pisze tu :) a więc poród tuż tuż co ogromnie mnie cieszy wkoncu będę miała swoją miłość przy sobie. Księżniczka jest ułożona posladkowo,i lekarka kazała mi się nastawić na cc niestety. Ale jednak do porodu trochę zostLo mam nadzieję, że zmieni pozycjE. Ostatnio byłam na usg 3/4 d wszystko okej, ktg później i coś jej się tam nie spodobało na drugi dzień powtórka i wyszło książkowo. Tylko co tydzień muszę jeździć. Mała nie jest za bardzo aktywna ale mąż stara mnie wspierać i mówi ze leniwa po mamie :) prawdobodobnie będzie Laura :* ja bym wolała pole ale mój nie chce się zgodzić. Tak wszystko dobrze W 34 tygodniu mała wazyla 2570 :) z tych trochę gorszych spraw to ........ czuje się jak dziewica :):-) od czerwca nie było sexsu mój narzeka,ja też ale w nocy się tylko przytulamy on całuje brzuszek odwraca sie dup* . No trudno coś nam nie wychodzi każdy z nas ma obawę ze coś się może stać .... :*:) no to opisałam co u nas, trochę ponarzekalam :):) he to opowiadaj co u was? Jak tam Joasia,lutowka i reszta dziewczyn? Buziaczki

http://www.suwaczki.com/tickers/km5s8ribsbwki7my.png