Skocz do zawartości
Forum

Ciąża czy możliwa?

Gość karina12

Rekomendowane odpowiedzi

witam mam problem z moja miesiaczka. od kad pametam zawsze jest nieregularna. moje cykle wynosza od 28 po 48 a teraz jest juz nawet 68 dzien cyklu i nadal nie mam okresusmutas.gif baardzo sie martwie z tego powodusmutas.gif zaczelam zycie seksualne ale zawsze sie zabezpieczamy pierwszego dnia ostatniej mesiaczki zaczelam brac anty ale wybralam pierwsze 7 tabletek i przerwalam... czy to wplynelo ze teraz nie mam taak dlugo okresu?? obawiam sie tez ze moge byc w ciazy szczerze to zaczynam lekko wariowac. choc test robilam i negatywny.. nie mam zadnych objawow choc nie wiem mam taaki dziwny smak w ustach ale to tez ze moze nie jadam normalnie w zasadzie to nic nie jadam oprocz masla orzechowego i ciemnego chleba ...smutas.gif myslicie ze moge byc w ciazy??

Karina, dlaczego stosujesz taką dietę? Dżywiaj się lepiej, to może okres będzie bardziej regularny.
Jeżeli chodzi o tabletki i skutki brania, czy nie brania, to nie pomogę. Nie znam się na tym. Lepiej przejdź się do specjalisty i niech Ci wyjaśnił, jak je należy stosować.
Gdy kobieta się denerwje i myśli o tym, czy może być w ciąży, to uwierz, że może się pojawić mnóstwo objawów. Tak działa nasza psychika.
Proponuję wizytę u lekarza.
Trzymaj się i zjedz jakiegoś kabanosa ;)