Skocz do zawartości
Forum

Majóweczki 2015

Joasia21

Rekomendowane odpowiedzi

Robilam dzisiaj ale wynikow jeszcze nie ma.
Wyczytalam ze to tez moze swiadczyc o "glodzeniu sie" ale o tym nie ma mowy, morfologia wszystko ok zadnych odchylen. Poczekam moze jeszcze troche na wyniki moze beda z glukozy popoludniu a potem napisze do lekarza. Chociaz z drugiej steony nie wiem czy zawracac mu glowe skoro w czwartek mam wizyte.. jak myslicie?

http://www.suwaczki.com/tickers/relg9vvjqldrmcme.png
Aniołek 30.05.2014
Raduś Aniołek 08.07.2016

Gość paula.1228

dziewczyny i ja z przykrością was opuszczam :( beta 586 raczej nic z tego nie będzie... już bym chciała żeby ten @ przyszedł :( po prostu jestem załamana.. nie wiem co się ze mną dzieje, czego to wina aż się zaczynam bać :( muszę jeszcze powtórzyć betę czy spada aż mi się coś robi jak o tym pomyślę :( takie poronienie to jeszcze pół biedy gorzej jak to pozamaciczna ;( może luteina namieszała, że od razu nie spadło tylko trochę urosło.. dzisiaj odstawiam.. ja kończę z forum.. postanowiłam , ze w tym roku już się nie staramy, może w następnym mam już dość tego przezywania :( trzymajcie się dziewczyny i rosnijcie duuze :*

Gość paula.1228

25.09 496,7
29.09 586

przyrost bardzo niski , mam nadzieję, że to przez luteinę bo jak nie to jest pierwszy krok do podejrzenia o pozamaciczną nawet nie robię sobie nadziei na normalna ciążę! Musze powtórzyć w środę betę i jak spada to chwila i będzie @

Gość paula.1228

dzwoniłam... powiedział, że w srode mam powtórzyć bete a w czwartek podejsc z wynikami ;/ w srode mam na NFZ i pojde raczej w srode i moze dostane skierowanie na jakies badania dlaczego juz sie tak dzieje 3 raz z rzedu...
Tola ta ciaza nie ma juz szans nie widze nawet cienia nadziei beta mowi sama a siebie...

Gość paula.1228

niestety Tola beta nie pozostawia złudzeń ;/ ja wiem, ze wy też byscie chciały żeby było wszystko dobrze, ale niestety jest coś na rzeczy u mnie nie wiem może zbyt niski progesteron albo cos innego.. musze zaczac jakies leczenie... dziewczynki ja kończe...trzymajcie się cieplutko , rosnijcie duze :*

nie wiem właściwie co napisać Dziewczyny... bardzo przykre to wszystko i cholernie trudne :/ ale przecież kobiety rodzą, po świecie chodzi tyle dzieci...
jak sobie pomyślę o niektórych "wiadomościowych" przypadkach, gdzie dziecko jest zaniedbywane, znęcają się nad nim, tacy ludzie mają dzieci, a tacy, którzy mają w sobie wiele ciepła i miłości muszą walczyć o dziecko, cierpią po stracie, jak to jest?! :(

https://www.suwaczki.com/tickers/l22n9vvjkwvojafh.png
http://www.suwaczki.com/tickers/dqpr20mmpxurxf9n.png