Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

zana27
madziaas
Zana jak mały??

A dziękuję... Zaglucony a jeszcze doszło pokaszliwanie ;/ Ale podaję mu syrop od kaszlu, wit C i wapno. Jak do poniedziałku sie nie polepszy to pójdziemy na oględziny i po jakieś syropki bo nam sie poterminowały i trzeba było sie ich pozbyc ;/

Ojj kurcze mam nadzieje,że mu przejdzie i się obejdzie bez lekarza

Roniu kochana jak tam?

Dziecko to najwspanialszy prezent od życia

kasia001
Oj wy szalone :D zmajstrowali bo ktoregos dnia patrzac na Maksia zrobilo mi sie smutno,ze on tak szybciutko rosnie,ze zaraz bedzie duzym chlopakiem,zacznie wychodzic z domu i juz nie bedzie mnie tak potzrebowal,wiecie o co chodzi.. Biedny jest tez,bo ciagle taki sam,siostry corka nie za bardzo chce sie z bawic,za duza roznica wieku chyba,a Maks tak lubi dzieci i pomyslalam o rodzenstwie dla mojego szkraba,tak strasznie chcialam,ze sie udalo :). Bylam dopiero raz u lekarza,mowil,ze to tak okolo 7 tydzien,za tydzien ide z nowu.. Juz drugi raz testy mnie oszukaly,nic nie wykazaly,dopiero z krwi,a zaniepokoila mnie zgaga,moglam ziac jak smok :smile_move: A czuje sie dobrze,ale mam straszne zachcianki,w poprzedniej ciazy tak nie mialam.

Kasia :36_1_11: suuuper,

to jesteś pierwsza (ujawniona) :Oczko:

kurcze, prawda co piszesz, prawda :smile:
aż mi powróciła myśl o drugim rozbójniku :Podziw:

alisss
Czesc :)
Witam.
Kasia gratulacje!!!!! Ale sie ciesze ze w koncu mamy pierwsza odwazna... :) moze nastepne wezma z Ciebie przyklad hehe :)

A ja musze sie dzis odstresowac :) Jutro egzamin.... Mam nadzieje, ze nie odwolaja go ze wzgledu na pogode i ze dobrze pojdzie i nie popelnie jakichs glupich bledow :) Trzymajcie kciukasy :) prosze :)

Trzymam kciuki ::):

Dziecko to najwspanialszy prezent od życia

alisss
Witam.
Kasia gratulacje!!!!! Ale sie ciesze ze w koncu mamy pierwsza odwazna... :) moze nastepne wezma z Ciebie przyklad hehe :)

A ja musze sie dzis odstresowac :) Jutro egzamin.... Mam nadzieje, ze nie odwolaja go ze wzgledu na pogode i ze dobrze pojdzie i nie popelnie jakichs glupich bledow :) Trzymajcie kciukasy :) prosze :)

Trzymam i to baaaardzo mocno :)

http://www.suwaczek.pl/cache/d6f3579dec.png http://s2.pierwszezabki.pl/023/023253980.png?8442
http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=5155514d62e137f5a.png

alisss
Witam.

Trzymam kciuki Alisss :Oczko:

A tak sobie dzisiaj myslałam o KAsi i ..... czy Ty będziesz sierpniówką? czy jeszcze na lipiec się załapiesz? :smile:

Izak, Ronia :36_3_15: