Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

ronia
madziaas
zana27
Nadal katuję ,, Co mi Panie dasz;////

Hehe ::):

Ja buszuje też po necie za prezentami ::):
Małemu wymyśliłam jeden,ale zmieniłam już na inny :smiech::smiech:
ale jaki ??
Albo Szczeniaczek Uczniaczek,albo jeździk Kubusia Puchatka::):

ronia
http://img03.allegroimg.pl/photos/400x300/13/09/06/81/1309068144

Za 1zł cały wylicytowałam Olce słonia na biegunach miał do zszycia nieduże rozdarcie
odebrałam przedwczoraj w mieście obok mnie :D:d
Super
Mój mały ma konia na biegunach :)

ronia
zana27
ronia

weź bo zmysły mi pobudzisz :hahaha:

o to chodzi :)
eee lepiej nie bo nie zasnę :d

moja Lu jeszcze biega :Szok:
:Padnięty::Padnięty:

Dziecko to najwspanialszy prezent od życia

madziaas
ronia
madziaas

Hehe ::):

Ja buszuje też po necie za prezentami ::):
Małemu wymyśliłam jeden,ale zmieniłam już na inny :smiech::smiech:
ale jaki ??
Albo Szczeniaczek Uczniaczek,albo jeździk Kubusia Puchatka::):

Super
Mój mały ma konia na biegunach :)

ronia
zana27

o to chodzi :)
eee lepiej nie bo nie zasnę :d

moja Lu jeszcze biega :Szok:
:Padnięty::Padnięty:
uczniaczek był za troche mniej niz 100zł w sklepie
Ola konia tyż ma :) teraz słoń dołączył :)

Madziu ja jestem:)

Nie wiem wiesz ja już mam teraz mieszane uczucia co do tych interaktywnych i nie tanich zabawek, Dominik dostaje takie od teściów masowo ma spiewającego Kubusia Puchatka, szczekającego pieska Bobbego, odkurzacz Playskool, grające organki, gadające biedronki, małpkę kulę z fishera,i czasme mam wrażenie że go te zabawki męcza woli ukłądac klocki drewniane albo wieżę z kóleczek...samochodziki bez dźwięku to sam wtedy robi brrr...
jak dla mnie te zabawki strasznie drogie sa a mi sie kojarzą z permamentnym brakiem bateriii bo szybko się kończą a zawsze zapomnę dokupić, a to zjadacze straszne bateriowe.
teraz jakoś kupuję małemu więcej zabawek logicznych, klocków, drewnianych zabaweczek.

Zawsze trzeba próbowac czegoś nowego. Pamiętaj amotorzy zbudowali Arkę, profesjonaliści- Titanica...

Nikula
Madziu ja jestem:)

Nie wiem wiesz ja już mam teraz mieszane uczucia co do tych interaktywnych i nie tanich zabawek, Dominik dostaje takie od teściów masowo ma spiewającego Kubusia Puchatka, szczekającego pieska Bobbego, odkurzacz Playskool, grające organki, gadające biedronki, małpkę kulę z fishera,i czasme mam wrażenie że go te zabawki męcza woli ukłądac klocki drewniane albo wieżę z kóleczek...samochodziki bez dźwięku to sam wtedy robi brrr...
jak dla mnie te zabawki strasznie drogie sa a mi sie kojarzą z permamentnym brakiem bateriii bo szybko się kończą a zawsze zapomnę dokupić, a to zjadacze straszne bateriowe.
teraz jakoś kupuję małemu więcej zabawek logicznych, klocków, drewnianych zabaweczek.

::):
Wiesz co mój mały też ma gadające,grające ale też i klocki i widze ,że ma okresy gdzie lubi na pianinku posiedzieć czy innej grającej zabawce ale też siedzi bawi sie autkiem czy właśnie klockami
Ale pokazywałam mu w sklepie Szczeniaczka i zaczął naciskać go i widziałam że mu sie podobał(tylko co by mu sie nie podobało w sumie)
A ten jeździk mi sie podoba,ja już sama nie wiem co kupić
No co do baterii to tak szybko trzeba kupić nowe bo to zjadacze

Dziecko to najwspanialszy prezent od życia