Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

haaaajjjjjjj to ja opalona Basia :lezak:
ale było super akurat pogoda nam styknęła... jak wyjeżdżaliśmy zaczęło lać heheh
torby mąż nie wziął ale tam też były jego rzeczy :sofunny::sofunny::sofunny:
no i mieliśmy sporo wydatków hihi ... mam new bikini :wink: itd ale nerwy miała jak usłyszalam że zapomniał buuuu ale to tak wyszło ze auto mielismy w naprawie i wyjal jedna torbe bo wadziła ... i całe auto spakowane stalo u mechanika ... i czekalismy aby wyjechać , no i tak wyszło z ta torba :/
ogólnie pogoda super, żarcie też, nocleg oki ::):

WSZYSTKIM DZIECIAKOM BUZIOLE ZA POSTĘPY I ROCZNICE !!

Izak1979
jęzor zwisa mi do pasa, sprzątnęłam generalnie dom, pomyłam okna, poprałam firany, za każdą szafką i w każdej szafce lśni...strach otwierać, żeby nie oślepnąć...dzieciaki już lepiej i proszę mnie na ołtarze wynieść bo tylko 2 razy dzisiaj straciłam cierpliwość i krzyknęłam na maluchy...
Q to nie przywleczone...to nabyte na miejscu...

:phone: O MAJ GAT ! :brawo:

qlczak
ania_83
Q a jak Ci poszło usypianie malca bez cyca, bo wspominałaś, że podejmujesz próby samodzielnego zasypiania?

juz 3 nocka :lol:
jak widzi butlę to cieszy się jak na cyca......:uff: także jest dobrze :36_2_25:
oby tak dalej :smile:

wowww :brawo: to juz butelkowa jestes
moja jeszcze pociąga jednego cycorka do spania ;)

ania_83
uciekam laski
kolorowych i nieprzyzwoitych snów

:Zakręcony: ::):::):::):
Tosia27
Ania kurcze skąd Ty masz takie przepisy??? zostaw męża i przeprowadźcie się do nas;)

Mama Monika pozdrawia Was serdecznie:) dziś ma pogodę nie za bardzo więc jadą na wycieczkę do Kołobrzegu:)
Basia na natomiast pogodę ma super ale musi mężowi kupować ciuchy bo sierota zostawił swoją torbę w domu:hahaha:
:sofunny::sofunny:

qlczak
Tosia27
zana27
Tosia 164;)) Nie byliśmy wczoraj nad wodą, bo plany nam sie popieprzyły ;/

K**wa mysz mi wlazła przez balkon do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i siedzi w dużym pokoju;/ Nastawiłam jedną łapkę to po godzinie miesa w niej nie było i myszy też nie :lup: Także teraz nastawiłam 3 i czekam na rezultat ;/

o kurcze... pomysł Q jest najlepszy:) przytargaj do domu jakiegoś kocura:) tylko pochowaj rzeczy które mogą spaść... obawiam się że może być gonitwa:)

:hahaha:

Tosia27

Basia na natomiast pogodę ma super ale musi mężowi kupować ciuchy bo sierota zostawił swoją torbę w domu:hahaha:

ło rany, :hahaha: facet normalnie :hahaha: ale numer :sofunny: :sofunny:
dobrze ze ładna pogoda to za dużo nie musi kupowac. Ciekawe tylko czy zostawił z gapiostwa czy z premedytacją, żeby sobie garderobę wymienić :sofunny: :sofunny:

z gapiostwa :wink::sofunny:

Tosia27
qlczak

ło rany, :hahaha: facet normalnie :hahaha: ale numer :sofunny: :sofunny:
dobrze ze ładna pogoda to za dużo nie musi kupowac. Ciekawe tylko czy zostawił z gapiostwa czy z premedytacją, żeby sobie garderobę wymienić :sofunny: :sofunny:

hahaha właśnie, ciekawe jaki był jego zamiar;)
swoją drogą niezły pomysł.... wyjechać a potem truć staremu: MISIU NIE MAM W CO SIĘ UBRAĆ:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

niommm ale jaki pretekst miałam ::)::sofunny: ani nie mruknął!! :sofunny:

qlczak
madziaas
zana27
Hejka . Witam wieczornie. Myszki już nie ma :))Całe szczęscie ;))Hehe dzisiaj spacerowałam z Bartolim i z kolezanką i jej córeczką 1,5 letnią i napotkałam teściową :///// Od razu czy nie chce marchewki dla niunia ( ostatnio dowiedziałam sie ze moj syn jest przezroczysty bo mu nie daje marchewki, a że ja jestem blada to on ma po mnie, ale ona twierdzi ze źle syna odżywiam ;)) ) Ja jej grzecznie odpowiadam ze nie, bo warzywa sie szybko psują i jak mi trzeba do zupy i żeby z takowej mały zjadł, to kupie 2 w sklepie i styka. A ona do mnie zebym ja jemu surową starta marchewke dawała bo skoro soczki pije to może. A ja do niej ze soczki są pasteryzowane a surowej marchewki nie mam zamiaru jemu na razie dawac. Obruciła sie i poszła. Moja koleżanka była w szoku. A co najlepsze dzwoni do mnie T z pracy i mowi ze matka do niego dzwoniła zeby przyszedł, bo chce pogadac. Wiec po pracy poszedł. tam ,, dlaczego ona mnie jak szmate traktuje, ja do Bartka sie nie moge dotknąc itd. A moj T jej powiedzial ze za to jak ona sie na ulicy zachowala to nie powinna sie dziwic i ze ludziom rozpowiada, jaka ja to zła matka jestem itd. Ale zapomniał najważniejszego, że rzekomo ja butelek małego nie myje, że mały ma duży brzuch, bo go wodą poję itd. Oczywiście ta pizda zaczela swoją prawde wygłaszac a T do niej że ma juz dosyc i zebysmy to miedzy sobą załatwiły bo to JA jestem matką i wiem co dla mojego dziecka jest najlepsze, a ona powiedziała, że ze mna sie nie da porozmawiac bo ja mam swoje zdanie i nic mnie nie przekona. Prawdopodobnie pozniej chodziła jak osa. No bo gdzież synio nie za mamusią jest tylko za żoną ;/// A ona stwierdziła ze ze mną nie bedzie rozmawiała bo ja zawsze mam swoją rację. A ja mojemu T powiedziałam dzisiaj znów, że jeżeli Jego matka nie przystanie na moje zasady to nadal bedziemy sie kłócic i Bartka jej nie dam. Ufff wygadałam sie. A co najlepsze moj T sie dziwił z poczatku że ja sie śmieje z tego a jak mu powiedziałam o tej marchewce to sam zaczął sie smiac :)))

Zana ja Ci szczerze współczuje takiej teściowej,ona nie jest normalna.....
Dobrze że nie dajesz wejść sobie na głowe i że Twój jest za Tobą a nie za mamusią

zgadzam się
ja też ... :sofunny:

marcysia_83
Witam

Przebil nam sie kolejny zabek po 2 dniach goraczki i malego katarku. Wiktorek dzisiaj zrobil pare kroczkow sam, jejku ale to piekne przezycie prawie sie poplakalam. Jeszcze tydzien i jedziemy nad morze :hahaha:
:brawo:

Tosia27
oooo wiecie co:)
byliśmy w sobotę na Starówce na spacerze... przeszliśmy tez obok Pałacu Prezydenckiego:)
Mój T szedł z aparatem i robił nam zdjęcia a przy okazji zrobił tej grupce obrońców... i wyskoczył do niego z 80 letni dziadek z tekstem:
- jebnąć Ci qrwa:hahaha:
Tomka zamurowało i na śmiech spokojem do niego:
Dziadek Ty jebnąć to możesz ale w kalendarz:sofunny:
dziadek się wkurzył i jeszcze bardziej zaczął mordę drzeć, tak że przyszła straż miejska i musiała go opierniczyć:sofunny: a ludzie wszyscy to w szoku byli...

leżę hahaha :sofunny::sofunny::sofunny:

zana27
Tosieńko wszystkiego najlepszego i wielkie buziaki dla Majeczki z okazji ukończenia roczku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:heart::brawo::brawo::brawo::heart:
qlczak
Tosia 200

202 :wink:

Wirtualna Polska

http://wp.pl

basia681
ale było super akurat pogoda nam styknęła... jak wyjeżdżaliśmy zaczęło lać heheh

TO super, żeście zadowoleni, wypoczęci i modnie ubrani :hahaha:

basia681
qlczak

jak widzi butlę to cieszy się jak na cyca......:uff: także jest dobrze :36_2_25:

Nie do końca, to jedno karmienie zlikwidowane, zostały jeszcze........................... trzy :sofunny: :sofunny:

qlczak
ej no!!!!!!!!!!! całą stronę dla siebie zagarnęłaś!!!!!! :hahaha:
Cześć!!!!! ale Cię nie było... zaraz poczytam co naklikałaś

:sofunny::sofunny:::):

qlczak
basia681
idę lulu ajak przeczytałam to nikogo już nie ma hahah
buziulki !!!!!!!!! paaaaaaaaaaaaaaa::):

jak nie ma, jak nie ma?
::):

qlczak
basia681

TO super, żeście zadowoleni, wypoczęci i modnie ubrani :hahaha:

basia681
qlczak

Nie do końca, to jedno karmienie zlikwidowane, zostały jeszcze........................... trzy :sofunny: :sofunny:
:brawo:::):

Tosia27
hahahah nie mogę z WAMI:sofunny:
moje kochane krejzolki:hahaha: dziwne ze temat lodów się nie pojawił.... ale to pewnie dlatego że małż Ro dalekooo:sofunny: a lody z teściową.... FUJJJJJ!!!!:hahaha::hahaha::hahaha:
Basia fajnie, że już wróciliście:) wkleisz jakieś fotki na ramkowe?
Ania ale mnie śmiechawa ogarnęła z tego tortu:hahaha:
Ronia Wy do kiedy we Włocławku???

jak sie troszke ogarnę ;)
Tosia27
Wszystkiego Najlepszego dla Hani i Oliwiera:)
Dużo zdrówka i usmiechu:*

:36_3_15::36_3_15::36_3_15:

:brawo::brawo::heart::heart::heart::heart:

Wirtualna Polska

http://wp.pl

To ja mam zagadkę:
czyj to sen? :sofunny: :sofunny:

wyspałam się dzisiaj wstałam po 11.
Oczywiscie miałam sen. Śniło mi sie że byłam na działce, w pewnym momencie dotykam brzucha na dole a tak rączka. Myśle fajnie. Pokaże chłopu lece i mówie zobacz mała rąsia. Mysle mysle i mówie ej zobacz może ja już rodze widzisz główkę? A on że widzi ... To ja myśle fajnie wyciągnij... i wyciągnął takiego wielkiego bobasa :D wielkością jak na roczek ale pulchnością i gabarytami bobas pokrzywiła się odkrztusiła wody poprawiłam jej nosek bo miała spłaszczony przygięty i posadziłam na krześle :hahaha: cudna była wielka ale cudna ślicznie sie uśmiechała miała czarne włosy sporo włosów. Mówie polece umyje ją i ubiorę... chociaż martwiłam się w co bo nie miałam żadnychtak dużych ciuszków. Niosę ja do domu a ona : Mamo kupisz mi loda? :D:D:D:D a ja do niej ... widzę że od .......:smile: się nauczyłaś :hahaha: pytam pamietasz jak .......:smile: mówił i przytulał się do brzuszka to pokiwała główką. Zaniosłam położyłam kluskę na łóżku i mówie loda nie mam ale mogę dać ci cyca. I słysze za chwile jak mówi : Daj cicia :sofunny: i zaczeła zmokać usteczka.
I film się urwał ... film z gatunku komedii chyba... poród mi się podobał ---> bezbolesny
dziecko gadające i śmiejące się tyż :D

TYLE u mnie :)