Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

aganiecha
Hej Dziewczęta:)

Blondi, ja od jakiegoś tygodnia podaję Rojbrowi niezmiksowane jedzonko i tylko pierwszy raz miał z tym problem, teraz już wcina jak dziki. Śmiać mi się chce jak on tym jęzorkiem mieli. Takie karmienie trochę dłużej niż zwykle trwa, ale to tylko przez kilka pierwszych dni. Gratki dla Twojego Wielkoludka.:brawo:
Roniu, to chyba macie ten golfik dla dwojga z LennyLamb - serdecznie gratuluję:wybierz_mnie: Dla Ciebie i męża wiele lat szczęścia od Aganiechy:Oczko: No i zdrówka dla Oli(to na pierwszym miejscu).
Feri, a co Ty Kobieto chcesz na tym torcie zrobić z tylu kolorów - "Bitwę pod Grunwaldem"? :Psoty: Sorki, ale nie pomogę.
Mpearl, brawo za obrusik, moja przygoda z wyszywaniem zakończyła się w szkole podstawowej na zajęciach ZPT:Oczko:
Qlczak zdradzi nam imię Rumcajsa jak Mały będzie umiał mówić, będzie w stanie zrozumieć co to jest komputer, internet, babskie forum i wyrazi oficjalną zgodę na upublicznianie jego danych.:Oczko:
Ja czasem też myślę czy warto tak się ujawniać ze wszystkim, zwłaszcza po tym jak znalazłam na innym forum moją kumpelę ze studiów i przeczytałam wszystkie jej posty(okropne babskie wścipstwo przeze mnie przemawiało, no cóż). Pomyślałam wtedy, że ja bym nie chciała żeby moje posty czytali znajomi, że już nie wspomnę o rodzinie(jak tu w takiej sytuacji ponarzekać na teściową, szwagierkę, czy chłopa własnego, no lipka). Pozdrawiam:Oczko:
Izak, masakra, jak Twój Synek musi się nacierpieć, bidulek.
Ania, mój Smyk, to taki panikarz, że gdyby wyleciał z leżaczka, to całe miasto by o tym wiedziało. Nie wiem dlaczego on się wszystkiego tak bardzo boi (np. suszarki do włosów, odkurzacza, szeleszczącego worka itd.).

U nas pobudki z wielkim płaczem i nie wiem czy to zęby czy fakt, że przenieśliśmy się do drugiego pokoju i Dawid się boi.
A wczoraj była Dawidkowa Ciotka i po tym jak długi czas nas nie odwiedzała Mały jej nie poznał i się bał - nowe zachowanie, wcześniej wyciągał rączki nawet do obcych.

Aganiecha mój też sie boi odkurzacza;/
Właśnie ja też ostatnio myślałam o tym,że nie chciałabym żeby ktoś znajomy czytał moje posty,narzekanie..... ;/
Mam nadzieje,że nikt mnie nie znajdzie:oczko:

Dziecko to najwspanialszy prezent od życia

aganiecha
Jeszcze apropos snów. Śniło mi się tej nocy, że mój M. bez skrupułów poinformował mnie, iż musi iść pocieszyć laskę poznaną na jakimś czacie bo ją chłopak zostawił. Ja mu na to "Poczekaj chwilę, ubiorę Dawidka i pójdziemy wszyscy, będzie jej weselej"(taka ze mnie dobra dusza - w snach:Oczko::Oczko::Oczko:)

Tylko w snach
:hahaha: :hahaha:

aganiecha
Madzia, to ja ostatnio wpadłam na pomysł i położyłam suszarkę do włosów obok stolika z telewizorem, bo Mały ciągle tam łaził i gryzł albo szarpał kable i wiesz co...podziałało!!!! Tamta część pokoju już jest be.:Oczko::Oczko:

Hihi,dobre::):
Aganiecha dobrze myśle,że dziewczyna która teraz urodziła nie może jeść truskawek jak karmi piersią? Koleżanka mnie pyta

Blondi19
dzieki no ja gnite widelcem i juz coraz lepiej idzie kubie jedzenie. wogóle on ostatnio duzo je

A niech wcina chłopak, na zdrówko. Dawid też więcej je. W ogóle, to chyba miał jakiś skok rozwojowy kilka dni temu, bo płakał 2 dni co chwilę, a teraz uspokoił się, ale częściej woła o papu.
Czy Wasze dzieciaki też mówią "am, am, am" jak chcą jeść? Mój Mały tak woła, w nocy jak się obudzi to wiem kiedy ma ochotę na cycka, a kiedy po prostu trzeba przytulić czy pogłaskać.

http://www.suwaczki.com/tickers/82doanliubb3i8j7.png

ferinka
Q ...... tyyyyyyyy mów mi tu bo zaczynam się bać..... ;(

a bój się bój WIELKA SIOSTRA PATRZY :hahaha:
żartuję, ale jakby zrobić taką inwigilacje to jestem pewna, że ktoś gdzieś ma wspólnych znajomych :oczko:

aganiecha

Qlczak zdradzi nam imię Rumcajsa jak Mały będzie umiał mówić, będzie w stanie zrozumieć co to jest komputer, internet, babskie forum i wyrazi oficjalną zgodę na upublicznianie jego danych.:Oczko:
Ja czasem też myślę czy warto tak się ujawniać ze wszystkim, zwłaszcza po tym jak znalazłam na innym forum moją kumpelę ze studiów i przeczytałam wszystkie jej posty(okropne babskie wścipstwo przeze mnie przemawiało, no cóż). Pomyślałam wtedy, że ja bym nie chciała żeby moje posty czytali znajomi, że już nie wspomnę o rodzinie(jak tu w takiej sytuacji ponarzekać na teściową, szwagierkę, czy chłopa własnego, no lipka). Pozdrawiam:Oczko:

:brawo::yuppi:
wiesz Aganiecha tez bym pewnie przeczytała :oczko:

aganiecha
Jeszcze apropos snów. Śniło mi się tej nocy, że mój M. bez skrupułów poinformował mnie, iż musi iść pocieszyć laskę poznaną na jakimś czacie bo ją chłopak zostawił. Ja mu na to "Poczekaj chwilę, ubiorę Dawidka i pójdziemy wszyscy, będzie jej weselej"(taka ze mnie dobra dusza - w snach:Oczko::Oczko::Oczko:)

:sofunny::sofunny: a mąż był zadowolony? :sofunny:

aganiecha

Czy Wasze dzieciaki też mówią "am, am, am" jak chcą jeść? Mój Mały tak woła, w nocy jak się obudzi to wiem kiedy ma ochotę na cycka, a kiedy po prostu trzeba przytulić czy pogłaskać.

mój mówił.... i teraz juz nie, chyba że własnie ciumka to wtedy am, am mmmmmmmm am am mmmmmmm

madziaas
Mój już wykąpany,je i lulu ::):

mój też :yuppi: