Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

Agatha
madziaas
Agatha
Muszę iść do urzędu pracy zarejestrować sie jako bezrobotna, ale jak zobaczyłam ile to papierologi to mnie się odechciało.

Nie lubie tego wypełniania wszystkiego;/

No więc właśnie, ale ja nawet ubezpieczona nie jestem, więc jakby mnie jaki szlag trafił to nawet do lekarza nie pójdę.

Agatha sorki,ży pytam ale ty nie jesteś na wychowawczym teraz??

Dziecko to najwspanialszy prezent od życia

madziaas
Agatha
madziaas

Nie lubie tego wypełniania wszystkiego;/

No więc właśnie, ale ja nawet ubezpieczona nie jestem, więc jakby mnie jaki szlag trafił to nawet do lekarza nie pójdę.

Niestety nie, umowa mi się skończyła z dniem porodu potem Zus mi płacił macierzyński. A teraz dupa blada.

Agatha
madziaas
Agatha

Niestety nie, umowa mi się skończyła z dniem porodu potem Zus mi płacił macierzyński. A teraz dupa blada.

O kurde::(:
To idź sie zarejestruj bo wiesz ani do lekarza,ani nic jak coś

Agatha
madziaas
Mój maruder zjadł 120 mleka,dojada cyckiem i widze,że zaczyna przysypiać przy nim:Padnięty:

A mój śpi godzine, aż zaglądam czy oddycha bo on tak nie miewa.

Dobrze,że śpi::):
Mój ostatnio spał ponad 2 ,byłam w wielkim szoku bo on tyle nie sypia w dzień.No chyba że na spacerze

Witajcie!
Dziękuję serdecznie za życzonka dla Domika :)
Częstujcie się
http://www.fridascafe.com/images/Fresh_Cakes/Orange-Tort-Cake.jpg
http://nowadeba.com.pl/var/news_site/storage/images/media/images/tiramisu_w/9983-1-pol-PL/tiramisu_w.jpg
http://partymania.blox.pl/resource/koreczki_z_owocow.jpg
oglądałam Dzień dobry TVn i tam było o maluszku Wiktorku :le: weszłam na stronę i się spłakałam ile to dziecko przeszło o rodzicach nawet nie myślę ile nerwów i stresu
od razu wpisałam 1% do Pita chociaż ja tradycyjnie co roku na hospicjum przekazuje ale teraz postaowiłam dla tego maluszka
jak się ktoś chce dołączyć zapraszam

Nazwa OPP: Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą"
ul.Łomiańska 5, 01-685 Warszawa

Numer KRS: 0000037904

Cel szczegółowy 1%: Pluta Wiktor Piotr 8452 [PIT-28 poz.133, PIT-36 poz.309, PIT-36L poz.109, PIT-37 poz.128, PIT-38 poz.62]

Zawsze trzeba próbowac czegoś nowego. Pamiętaj amotorzy zbudowali Arkę, profesjonaliści- Titanica...

madziaas
Agatha
madziaas

O kurde::(:
To idź sie zarejestruj bo wiesz ani do lekarza,ani nic jak coś

No właśnie muszę, ale jakoś mi wiecznie nie po drodze i nie mam co z małym zrobić.

Nikula Też oglądałam i się spłakałam. A link mi nie wchodzi.

ferinka
qlczak
hihi Roniu masz cały punkcior znów
Feri nie wiem o chodzi z tym klikaniem w napis :( klikałam z 5 razy

ja wejdziesz na ten link to masz napis:

Oddaj proszę głos :-) -> Tak, głosuję!

I naciśnij tylko na słowo : Tak, głosuję ! I tyle :) Wiem, że można klikać aż do bólu ale mi i tak dodaje tylko jeden punkcik dziennie :):)

do debili sie nie zaliczam, ale nie widzę nigdzie "TAK GŁOSUJĘ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ronia
hej

Q ty chyba nie z kurami chodzisz spać co ? :lol:

no i z kurami nie wstaję :lol:

Agatha
Muszę iść do urzędu pracy zarejestrować sie jako bezrobotna, ale jak zobaczyłam ile to papierologi to mnie się odechciało.

a czemu chcesz sie zarejestrować? tylko dla ubezpieczenia? bo ubezpieczenie możesz mieć na męża (nie pamiętam czy masz męża czy narzeczonego :( )

Q Tak właśnie męża nie mam. Mam narzeczonego, konkubenta czy jak kto tam woli. Chodzi tylko o ubezpieczenie.

Chyba zaraz pójdę na drugi spacer bo z tym marudem to niewyróbka. Na spacerze chociaż pokima.

Feri Ja też nie widzę żadnego tak głosuję i nie wiem jak tam głosować. Chyba, ze chodzi tylko o to, zeby kliknąć w link.

Agatha
Q Tak właśnie męża nie mam. Mam narzeczonego, konkubenta czy jak kto tam woli. Chodzi tylko o ubezpieczenie.

Chyba zaraz pójdę na drugi spacer bo z tym marudem to niewyróbka. Na spacerze chociaż pokima.

aaaa, no to rzeczywiście kropka, bo na Niego nie mozesz się ubezpieczyć, ale zanim sie tam zarejestrujesz to może warto zadzwonic do ZUS'u, bo może jest jakas mozliwość, zwłaszcza, że macie dzidziolo.

Kurczę, dałam dzisiaj mojemu 150ml mleczka 4łyżeczki zwykłego bebilonu i 1łyżeczke tego HA 2 i mam wrażenie, że w trakcie picia wysypka na rączkach zrobiła sie mega czerwona, po 20min zbladła. i nie wiem czy to od mleka czy było zanim zaczął pić. Zastanawiam sie czy to możliwe, żeby przy HA tak zareagował???

Agatha
Q nie sądze, żeby to było od mleka, bo i to bebilon i to drugie ha tyż.

Dzidzia zasnęła mi w chuście na klacie i teraz się ruszyć nie mogę

hahaha no to nieźle znaczy pełnisz dyżur na forum teraz :D
a mój wszamał zupkę i zaraz dam cyca i powinien pokimać. Zazwyczaj o 16:10 śpi a teraz Go przetrzymałam niechcący