Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

basia681
qlczak
basia681

ale ona herbatke pije właśnie z tej i jest oki Ciągnie aż się dymi ...
Nie piszę bo mam maskarę w domu 2 ząb się wyrzyna ;)

Basiu681 śmiem zauważyć, że masakra już obsadzona :hahaha: wybierz coś innego :lol:
coś innego :Histeria:
Może być ? :sofunny:

o wiesz, tutaj to musi sie Ronia wypowiedziec, sama nie mogę podjąć decyzji bez Jej głosu w sprawie tego stanowiska :sofunny:

ronia
qlczak
basia681

coś innego :Histeria:
Może być ? :sofunny:

o wiesz, tutaj to musi sie Ronia wypowiedziec, sama nie mogę podjąć decyzji bez Jej głosu w sprawie tego stanowiska :sofunny:
masakra obsadzona ale coś sie znajdzie :D

hahha Roniu Basia chce obsadzić histerię :hahaha: tylko ja sie troche obawiam, czy fanki nam nie uciekną jak zobaczą że histeryk to "nasz człowiek" bo przeciez fanki to same chce histeryzować :hahaha:

qlczak
ronia
qlczak

masakra obsadzona ale coś sie znajdzie :D

hahha Roniu Basia chce obsadzić histerię :hahaha: tylko ja sie troche obawiam, czy fanki nam nie uciekną jak zobaczą że histeryk to "nasz człowiek" bo przeciez fanki to same chce histeryzować :hahaha:
ale może pociągnie za sobą tłum :D

Witam , podczytałam cioteczki:)
U mnie na kilka dni jest przyjaciółka moja -chrzestna Dominika więc nie pisze :)
Tak pokrótce to dzięki za życzonka dla Dominika:)
Zupek domowych nie chce jeść :( tylko Gerberki najlepiej. Zębów ani widu ani słychu:)
Jutro idziemy się masować - 1,5 godziny:) Zastanawiam się czy taksówkarz będzie robił jakieś si że dziecie bez fotelika?
A i Dominik właśnie testuje nowy wózek :) bawi się w nim teraz.

a krzesełko do karmienia jednak kupiłam zwykłe, klasyczne drewniane.

Zawsze trzeba próbowac czegoś nowego. Pamiętaj amotorzy zbudowali Arkę, profesjonaliści- Titanica...

Nikula
U mnie na kilka dni jest przyjaciółka moja -chrzestna Dominika więc nie pisze :)
Zupek domowych nie chce jeść :( tylko Gerberki najlepiej. Zębów ani widu ani słychu:)
Jutro idziemy się masować - 1,5 godziny:) Zastanawiam się czy taksówkarz będzie robił jakieś si że dziecie bez fotelika?

uuuu może nie wpuścić, bo to On płaci mandat gdyby coś.

Nikula

fiu fiu ładny sprzęt
krzesełko pokażesz?

Nikula

Fajny wózio

Dziecko to najwspanialszy prezent od życia

Tosia27
jestem Krejzolki:)
małż wrócił i papu mu robiłam:)
Nikula czy ten wózeczek to Coneco Sprint???

Baby design Sprint dałam za niego 425 zł taniej niż na allegro:)
Oj musze jutro taksą jechać a przecież nie wezmę wielkiego fotelika :( wózkiem za zimno a nasze autko nie odpala( urok diesla)

Idę kupsko przewijać ...

Zawsze trzeba próbowac czegoś nowego. Pamiętaj amotorzy zbudowali Arkę, profesjonaliści- Titanica...

Nikula
Tosia27
jestem Krejzolki:)
małż wrócił i papu mu robiłam:)
Nikula czy ten wózeczek to Coneco Sprint???

Baby design Sprint dałam za niego 425 zł taniej niż na allegro:)
Oj musze jutro taksą jechać a przecież nie wezmę wielkiego fotelika :( wózkiem za zimno a nasze autko nie odpala( urok diesla)

Idę kupsko przewijać ...

no to to samo:) też chcę go kupić:) tylko że ja widziałam po 399 na allegro własnie:)
CONECO WÓZEK BABYPOINT SPRINT 7xGRATIS DUŻEKOŁA (871086112) - Aukcje internetowe Allegro
i jak? zadowolna jestes? duży jest po złożeniu? ciężki?

http://www.suwaczek.pl/cache/bae7d4d333.png
http://moje.glitery.pl/text/43/59/4-MAJA-19082009-8816.gif http://s2.pierwszezabki.pl/022/022403960.png?6046

qlczak
ferinka

Qlczak, to nie akutalne już od hohoh czasu :( a szkoda:(

ja widzę, że do 31-01, także nie jest nieaktualne.
No niby tak, ale od grudnia nie ma już tych nalepek na żadnym opakowaniu :(

Tosia27
hihi może też nie chce butli:)
najgorsze że Majka pewnie jeszcze wstanie...
musze iść z psem tylko, że ona biedna nie chce chodzić bo jej łapki przymarzają:(

Niom to tak jak mojemu i dlatego wychodze ze 20 razy dziennie by tylko siknął co jakiś czas.
ronia
alisss
madziaas
Cześć dziewczynki
Agatha ja też mam tak czasami z małym,nigdzie nie moge sie ruszyć bo zaraz są krzyki
Alisss co sie dzieje?

Ajjjj, szkoda gadac, tylko sie niepotrzebnie zdenerwuje.... Chodzi o moje studia...przyjechalam do pl zeby to zakonczyc dopuki do pracy nie chodze i niewiem czy dam rade.... dzis sie zalamalam i wszystko wydaje mi sie takie trudne i ciezkie i niemozliwe do zrobienia..... chyba 5 lat mojej nauki wlasnie szlak trafil i zostane bez dyplomu...

Dzieki, ze sie martwicie :) Milo mi ze kogos obchodze...
a dlaczego podejrzewasz że szlak trafi ?
Szkoda że koledze zapłaciłaś przed czasem... mogłaś chociaż dać mu 50 % przed a potem drugą część po napisaniu.. no ale musztarda po obiedzie.

ronia
ferinka
ronia

kurcze widzisz jaki zbieg okoliczności Feri też miala szkołę :D

:sofunny::sofunny::sofunny: al esię uśmiałam :)
Ronia powiedz mi bo dziś zrobiłam mu 4 słoiczki swojego jedzonka dwie zupki i dwa obiadki i mam teraz pytanie bo 1 słoiczek bedzie dziennie tylko czy to moze byc w lodowce ? czy musze zamrozić te przynajmniej dwa słoiczki ?
ja bym raczej nie ryzykowała i zamroziła zostawiła zapas góra na dwa dni w lodówce
a później sukcesywnie wyjmujesz rozmrażasz podgrzewasz :Całus:
Dokładnie też tak zrobiłam zanim napisałaś :) Mój dziś jadł moją zupkę i bym wniebowzięty:) czuję się super że syn docenił moją kuchnię :)
Tak wiec zrobilam właśnie dziś zapasy i jutro kolejna tura zupek :)
Aha i kochana tareczka jest bomba dziś mu jabłuszko starłam i był wniebowziety:) 40 sekund i starte jabłuszko :) Bo mój jakoś nie lubi bananów (jak ja :))

alisss
Mam do zrobienia projekt, ktorego ze wzgledu na dluga przerwe nie jestem w stanie zrobic sama, wiec kolega mi go robil (za pieniazki oczywiscie) no i do konca tygodnia powinnam miec to zaliczone ( a przynajmniej oddane) a on ciagle mnie zwodzi i chyba nie zrobi, ja juz nie mam szansy, zeby to jeszcze przeciagnac no i nie mam czasu, do kwietnia chcialam sie obronic, ale bez projektu nie bedzie to mozliwe niestety... jestem na niego wsciekla, powiedzialam mu ze jutro chce miec to zrobione ale watpie zeby zrobil, bo robi go juz od pazdziernika.....

nie cierpię tak nieodpowiedzialnych ludzi.Nie załamuj się skarbie :)

alisss
madziaas
Ronia dobrze pisze,może jak tak powiesz to ten profesor sie zgodzi

jutro sie wszystko rozwiaze.... dzieki

nie wiem czy dałaś znać w tej kwesti bo nie doszłam do wszystkich stron ale jak nie napisałaś to napisz :)

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
http://www.suwaczek.pl/cache/053efaf3ef.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/024/024234980.png?9711
Kocham Cię Synku :)

"Nigdy nie kłóć się z Idiot

alisss
no to dobranoc :)

A z tymi rozmiarowkami to rzeczywiscie roznie jest...
My zakladamy na 68 jeszcze, ale juz przymalawe niektore, a nawet kilka cuszkow od 0-3 miesiecy hehe
dziwne... a 6 juz skonczone :)
Dziewuszki bo są różne numeracje tych polskich ubranek i tych zagranicznych. Któreś są zawyżone, tylko nie pamiętam które :) Ale chyba te amerykańskie :)

mpearl
Czesc dziewczynki po małej przerwie:)
Jakos nie znajduję czasu zeby więcej popisac i dalej też nie będzie łatwo. Przyjeżdża moja siostra z rodzinką na parę dnie a później ja jadę z dziewczynkami do rodziców na ferie:)
Hanka pomału coraz lepiej - wysypka powoli, ale znika, narazie wstrzymuję się jeszcze z nowościami jedzeniowymi:) ja już prawie zdrowa.

Ojoj... czyli ja nie w temacie :( Ale wiesz mój też to przechodził :( i w pewnym momencie zgłupiałam. Tylko ze u nas to była wina kremu do buźki.

Tosia27
hello:)
szczypało mnie gardło ale wzięłam dwie aspiryny i przeszło:) a Maja też już prawie nie kaszle i katarek ustępuje:) naprawde na katarek bardzo pomaga jej fenistil w kropelkach:)
my narazie nie mamy możliwości by Majka spała sama ale jak przeprowadzimy się do mieszkania po dziadku to Maja bedzie miała swój pokój, a my sypialnię:smile_jump: już nie mogę sie doczekac:)

Dobrze że tylko szczypło :hahaha::o_master:

justynamularz
a agniecha roczulilam sie nad Dawidkiem ktory juz mowi mama:)jejku slodkosci malutkie! jak Ferinka sie pytala czy ty uczylas go mowic tak? i jak ciebie on rozumie normlanie aniolek superancki!:)

też się rozczuliłam :)

alisss
Hej.
U nas supernocka maly spal do 8.30 zjadl i spal do 10.30 :)
"Kolega" ma mi dac znac ok 16, wiec narazie nic niewiem.... Dzieki za wsparcie dziewczynki, naprawde bylo mi potrzebne :) Dzis wszystko sie rozwiaze. Jutro jade na uczelnie i zostaje doczwartku bo jutro dziekanat zamkniety a ja na wszelki wypadek chce napisac podanie o przedluzenie terminu.Tak czy inaczej jutro projekt oddam, znalazlam podobny do mojego, wiec jak nie dostane tamtego to dam ten, byleby cos oddac w czasie. Najwyzej bede poprawiac, wiec chce miec na to czas.

oo to już lepiej... może jednak kumpel nie zawiedzie :)

alisss
Ach i pochwale sie ze wczoraj o godz19.40 moja kuzynka w koncu Czarusia na swiat wydala :) A juz sie balam, ze z rok bedzie w tej ciazy chodzic :)

To bardzo gratuluje :)

aganiecha
Cześć Dziewczyny:)

Feri,Justyna ja nie uczyłam Dawida mówić mama. Dopiero jak zauważyłam, że mu coś takiego wychodzi, to zaczęłam z nim ćwiczyć. Myślę że on załapał to słowo przez to, że cały czas do niego mówię, komentuję wszystko co robię ("teraz mama zmieni Dawisiowi pieluszkę", "teraz mama będzie obierać ziemniaczki", "teraz mama da cycusia"itp.). Podejrzewam, że jego pierwszym zdaniem będzie "Mama przestań gadać, bo uszy więdną":Oczko: A i jeszcze jedno - zawsze jak mu coś wyjdzie to bijemy brawo:brawo:. Dzieci potrzebują tego, to pomaga im budować poczucie własnej wartości na długie lata, a przy okazji dopinguje do coraz większych starań.

A co u nas? Po kaszce Dawisio przesypia prawie całą noc - znaczy tak do 4, czyli wielki sukces. Odsunęłam łóżeczko od łóżka tak że już mnie nie widzi jak usypia - pomyślałam, że za bardzo go od siebie uzależniłam, a skoro mpearl już zdecydowała się przenieść Haniutkę do drugiego pokoju to ja spróbuję choć trochę samodzielności nauczyć swojego Przylepca.
Mojemu zasmakowały obiadki, jesteśmy na etapie eksperymentów, ale tak jak niektóre z Was, nie dajemy mu po kilka łyżeczek, tylko pół słoiczka od razu. Aż się Skubaniec Mały trzęsie do takiego jedzonka - ostatnio na tapecie jest serowy szpinak z ziemniakami:36_2_4:
Jeszcze jedno, czy Wasze dzieci też tak mają, że pełzają pokonując pewne odległości i jęczą przy tym jakby im ktoś krzywdę robił?

Ja dziś muszę naszykować kilka potraw bo wieczorem mamy gości więc raczej nie zajrzę(kurcze, jak ja nie lubię gości - konkretnie to imprez w domu nie lubię, bo jakaś kuleżanka na kawusię - czemu nie).
Pozdrawiam.

A wiesz.... tak myślałam że to od ciągłego mówienia :) To może i mój powie mama :) Bo jak mu się wyjec włącza to zawsze jest maammmaaa maaamaaa zawsze. A mój mąż wtedy mówi: widzisz mówi mama idź do niego :P:hahaha:
My też do niego mówimy zawsze jak coś robimy :) Ale u Mnie to naturalne i od zawsze do niego gadam :) Raz od tego mojego gadania usnął :):sofunny: wiem...z nudów.

Jeszcze jedno, czy Wasze dzieci też tak mają, że pełzają pokonując pewne odległości i jęczą przy tym jakby im ktoś krzywdę robił?
Tak dokładnie tak :) mój od weekendu troszkę udaje mu się ze 3 pełznięcia zrobić :)

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
http://www.suwaczek.pl/cache/053efaf3ef.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/024/024234980.png?9711
Kocham Cię Synku :)

"Nigdy nie kłóć się z Idiot