Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

Feri głosy oddane ja przeważnie głosuje jak zobacze kobiete z linkami :D
aganiecha ciekawe to co znalazłaś o skoku wiesz moja od 3 dni więcej gaworzy co mnie niezmiernie cieszy, i zauwazam to że mniej się cieszy na widok kogoś spoza domowników
dzisiaj drugi dzien w ktorym pada o 22 i niech tak zostanie narazie :)
mpearl tak mialam sie za Dukana wziąć bo dziewczyny na innym wątku polecały, jak zrobiłam sobie test to to co chciałabym zrzucić to do końca września 2010 musiałabym. Chciałam ale dopiero co skonczyłam karmić i chciało mi się a to frytek a to orzechów troszkę się pociesze odzyskaną wolnością i biore się za swoje dupsko licze na to że mnie wesprzesz

ronia
madziaas
Myślałam,że pouciekały przede mną:)
Zrobiłam dzisiaj małemu marchewke,ale sie zajadał:)

gotowaną ? :D

u mnie własnie się gotuje marchew i kompot maliny z jabłkiem jeszcze jutro dogotuje gruszke z jabłkiem i samo jabłko i będę kombinować w indyczka się zaopatrzyłam i ze 20 słoiczków mam wolnych

ronia
ronia
madziaas

u mnie własnie się gotuje marchew i kompot maliny z jabłkiem jeszcze jutro dogotuje gruszke z jabłkiem i samo jabłko i będę kombinować w indyczka się zaopatrzyłam i ze 20 słoiczków mam wolnych

Roniu a jabłuszko to gotowane czy surowe też można??

Dziecko to najwspanialszy prezent od życia

madziaas
ronia
ronia

wiesz co nie wiem tzn ja daje już Olce od pewnego czasu surowe też zaczęłam skrobać jak jeszcze nie miałam tarki wiesz kilka łyżeczek a teraz doszlismy do połowy jabłuszka i nic jej nie jest ma tylko przez chwile dziwną minę bo wiesz to nie jest ciepłe :D no i soczyste takie :D

ale fajnie bo Olka przeważnie miała problemu z kupką a teraz są 4 minimum bez wysiłku

ronia
madziaas
ronia

wiesz co nie wiem tzn ja daje już Olce od pewnego czasu surowe też zaczęłam skrobać jak jeszcze nie miałam tarki wiesz kilka łyżeczek a teraz doszlismy do połowy jabłuszka i nic jej nie jest ma tylko przez chwile dziwną minę bo wiesz to nie jest ciepłe :D no i soczyste takie :D

ale fajnie bo Olka przeważnie miała problemu z kupką a teraz są 4 minimum bez wysiłku

No to super,że kupki są :Śmiech:
Ja mu jutro zetre na tareczce,zobaczymy czy będzie chciał

madziaas
ronia
madziaas

Tak:D
i jak wrażenia porówania ?

Lepiej mu nawet smakuje niż ta ze słoiczków,no i mniej brudzi:)
z tym brudzeniem to fakt a takie ładne te ciuszki a jak patrze na plamy to eh.. załamka
zrób mu jeszcze marchewke gotowaną z jabłuszkiem gotowanym moja to najbardziej lubi
a jabłko gotowane ma mniejszą siłe alergiczną jakby co
no i zawsze kompocik z jabłuszek mozesz mu zapodać

a ja mam problem ze smoczkami do /Tommego T ;/ nigdzie we wsi nie moge dostac szybkich chyba mi alle zostanie
no i kolejny problem to anty zaprzestałam brać tabsy nie wiem co dalej zero pomysłów a ja nie zamierzam mieć dzieciątka przez jakieś najbliższe 5 lat. Co robić? Czytałam gdzieś że o spiralkach że mirena rozkłada na raty czy jakoś tak wlasnie poszukam w necie

ronia
madziaas
ronia

i jak wrażenia porówania ?

z tym brudzeniem to fakt a takie ładne te ciuszki a jak patrze na plamy to eh.. załamka
zrób mu jeszcze marchewke gotowaną z jabłuszkiem gotowanym moja to najbardziej lubi

No plamy są koszmarne;/
Dzięki:)
Zrobie mu jutro,musze sobie blender kupić oglądałam już na allegro

ronia
ronia
madziaas

Wow, Ronia, szalejesz. Że ja nie wpadłam na to by zostawiać słoiczki po dzieciowym jedzonku:lup::lup: i w nie pakować to co ugotuję dla Rojbra, jej jak czasem ciężko wpaść na te najprostsze rozwiązania. W sumie to nic straconego, bo na razie jeszcze mu nie gotowałam, ale mam zamiar. On jest nieco w tyle z tym rozszerzaniem diety, bo tymczasem tylko słoiczki Hippa - marchew z ziemniakiem jada, ale kupiłam mu dziś szpinak z ziemniakiem i mix warzywny, a także deserek brzoskwiniowo-bananowy, będziemy powoli próbować.

http://www.suwaczki.com/tickers/82doanliubb3i8j7.png

madziaas
ronia
madziaas

No plamy są koszmarne;/
Dzięki:)
Zrobie mu jutro,musze sobie blender kupić oglądałam już na allegro
ja dorwałam w tesco za 40zł niecałe i ujdzie :D

ronia
a ja mam problem ze smoczkami do /Tommego T ;/ nigdzie we wsi nie moge dostac szybkich chyba mi alle zostanie
no i kolejny problem to anty zaprzestałam brać tabsy nie wiem co dalej zero pomysłów a ja nie zamierzam mieć dzieciątka przez jakieś najbliższe 5 lat. Co robić? Czytałam gdzieś że o spiralkach że mirena rozkłada na raty czy jakoś tak wlasnie poszukam w necie

Ja też mam problem bo tabletek nie chce,spirala ta u mnie kkosztuje 1000 zł
Ale coś sie u mnie zmieniło:D Nie chciałam mieć drugiego bobaska,ale zmieniłam zdanie:smiech::smiech: już chce ale to też gdzieś za 5 lat,mam nadzieje że nie będe za stara:usmiech::eee: