Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

Tosia27
Basiu w W-wie usg 3d kosztuje ok 350 zł, podejrzewam że wszędzie indziej w Polsce będzie taniej

Dziewczyny jeśli chodzi o Warszawę to w LuxMedzie takie usg kosztuje 220zł.
tu jest link do stronki więc możecie tez sobie sprawdzić w innych miastach:

Lux Med

A 220zł jak na Wawe to i tak uważam że niedrogo. Pozdrawiam

Nie ma dla mnie większego szczęścia niż świadomość, że moje dzieci s

ronia
anya my to się chyba znamy :Psoty:
Co u Ciebie. Podczytywałam troszkę o Twojej walce z opieką zdrowotną :D

Roniu oczywiscie, że się znamy!!!!!!! :Oczko:
walka z opieka zdrowotną-szkoda słów, mam nadzieję, że moja córcia nie urodzi się przez to znerwicowana....
dopiero teraz pod koniec ciąży powróciły mi siły-jedynie kręgosłup dokucza i jak mała nacisnie na wątrobę to czasami płakać mi się chce ale ogolnie jest :ok:
zostały niecałe 3tyg; termin mam na 10 marca ale chyba córa tak dlugo nie wytrzyma w brzusiu :Oczko:
a jak Twoje samopoczucie roniu? wiadomo już jaka płec zamieszkuje w twoim organizmie? :Śmiech:

roniu bezbolesny to na pewno nie będzie-mala waży już ponad 3200!!!!! :Szok: i jeśli posiedzi do 10 marca to nie wiem ile jeszcze jej przybędzie na wadze :Zakręcony:
dlatego tez muszę w ten weekend "ubrać" łóżeczko, dokupić ostatnie rzeczy-zwłaszcza kosmetyki i zaciągam męża do lóżka :Oczko: pierwszy poród tak wywołaliśmy 4 dni po terminie :36_1_13:

a co do ubranek to pokażę Wam sukienusię, która mi się najbardziej podoba-mogę patrzeć na nią godzinami a jeszcze jak córcię w nią ubiorę to już chyba rozpłynę się:

oczywiście to sprawa gustu ale ja lubię takie kolorki a ciężko coś znaleźć dla dziewczynki co nie jest różowe-bleeee.... :leeee:
ja rozumiem trochę różu ale bez przesady....

ronia
abarka
;-)
Anyu mój synek ważył 4kg urodziłam naturalnie i nie powiem, że nic nie bolało ale było znośnie:-)

mój 4800g sn i też poszło dasz radę nie wymiękaj :lol:

na pewno dam radę-muszę!!!!!!!!! ale mój synek jak rodzilam to ważył 3400 i teraz tez po cichu liczę na mniej więcej taką wagę :Oczko:
a Ciebie roniu podziwiam :o_master2:

abarka
Anyu sukienka śliczna, jak mi się trafi dziewczynka dopiero poszaleje w ciuszkach!!!
za każdym razem odczuwam dyskomfort robiąc zakupy dla synka, niestety pole do popisu zamyka sie w 4 kolorach:-)

to się zgadza dla chłopców ubranek mnie i jakieś takie wszystkie jednakowe.
A dla dziewczynek ciuszki są przecudne ....