Skocz do zawartości
Forum

Beta hCG 3.99

Gość gosiek87nh

Rekomendowane odpowiedzi

Gość gosiek87nh

CzyWYNIK BETA HCG 3.99 oznacza ciążę ??
gdzie w laboratorium jednostka tylko do 2 jest poza okresem ciąży Miesiączkę mam dostać za 5 dni do tego bardzo bolą mnie piersi mam ucucie jak by były pełne i czasem wydziela się z nich bezbarwna wydzielina nigdy wcześniej nie miałam tak przed okresem To by była moja 3 ciąża
Czy jeśli jutro zgłoszę się do lekarza będzie można stwierdzić ślad ciąży w usg? jestem ciekawa gdyż o pierwsze dziecko starałam się rok drugie to wpadka zaraz po pierwszym a o trzecie staram się od ponad roku lecz również jestem po całkowitym usunięciu lewego jajnika wraz z jajowodem i czy jeśli robiłam dwa testy różne z apteki to czy beta może się mylić

4 to bardzo bardzo bardzo malutko. U nieciezarnych prawidlowy wynik jest ponizej 5. Natomiast jest szansa ze zrobilas to badanie za wczesnie. Tak jak pisaly dziewczyny trzeba je powtorzyc po kilku dniach. Jesli bedzie xzybko roslo na ciaze jest szansa. Ale Rownie wazny jest przyrost bhcg jak i jego wynik.http://forum.parenting.pl/polozna/2956235,badnie-hcg-2mul-po-8-dniach-2-7mul