Skocz do zawartości
Forum

Dzieciątka Styczeń 2014

Rekomendowane odpowiedzi

Jest wszystko dobrze,mimo iż wlasnie go zawiozlam-tak ja- na neantologi ma spędzić pierwsza noc,taki zwyczaj..ale mogę przy nim byc,bądź jak chce odpocząć to na swoja sale a do malca na karmienie co 3 h. Lekarz powiedział,ze jak bd tak jak teraz to Wigilia w domu

Kochane i jeszcze mój kochany mąż,byl cały czas ze mna,przełamal sie,przecinał pępowinę -ale mial minę,ogólnie byl przerażony widzialam to na jego twarzy..ale jak takie przeżycia zbliżają,.a jaj się Olkiem zajmowal,nie wierze..bral pewnie na ręce,przytrzymywal pierś,ciągle go tulił,musialam prosic żeby mi położył malca obok mnie..to jego pierwsze dziecko.

Trochę szkoda,ze mały nie zaczekał,ale jest zdrowy,ja tez choć teraz piecze..ale wytrzymam juz wszystko.Wy kochane tez dacie rade,mozna to przeżyć..ja bałam sie potwornie,moje to drugie dziecko..wiedzialam,ze boli i bolało ale jak się człowiek weźmie w garść,slucha co radzą położne to można..bede pisać i czytac. Pa

Jusia - mieszkam w bloku ale co mi tam ;) nie moge spac to nie ;) zrozumieja, młodzi są, albo mają twardy sen jak mój mąż - on nic nie słyszał - jego zdziwiona mina gdy rano zobaczył suszarkę ;) - bezcenna. Mam nadzieję, że mój M, też stanie na wysokości zadania i będzie przy porodzie. Dzis uczył sie składać i rozkładać wózek ;)

Jak się czujesz? A Oluś jak??

Moje ciezaroweczki dziekujemy za życzenia. Moj syn czuje się dobrze,dzis wziął się za jedzenie ciagnie cyca na zmianę i spi,jest taki drobniusi. Niestety dzis dostal żółtaczki ale to normalne u dzieci,z tego powodu nie wyjdę na Wigilie do domu..jest szansa na drugi dzień świąt- jestem zdziwiona,ze są wypisy..

Jusia przy wigilijnym stole dzielac sie oplatkiem pomysle o Was :) szkoda ze maly dostał żółtaczki - zdarza sie co zrobic ... no ale za rok bedzie co wspominac ;P my już leżymy brzuchami do góry, wszystko skonczone, cale świąteczne szaleństwo ogarnięte ;) w końcu ;)

Z całego serduszka życzę WAM kochane przyszłe ( i obecne) mamusie zdrówka, pogody ducha, radości, szczęśliwego rozwiązania no i spełnienia marzeń ;) WESOŁYCH ŚWIĄT!!!! :)

Świeta w szpitalu nie są takie złe,gdy ma się obok osoby które się kocha najbardziej- lekarz pozwolil mojej córci wejść na oddział,wiec Wigilie spędziliśmy w komplecie..ja syn,córka i mąż,podzieliliśmy się opłatkiem,utuliliśmy..na kolacje był placek drożdzowy..smakował jak nigdy,pysznie..maz przy życzeniach podziękował mi za syna,pobeczałam sie..dziewczyny Asietta,yuchna dziekuje. Życzę Wam,życzę wszystkim spokoju ducha i szczęśliwych rozwiązań w terminie.

ach dziewczyny dziś w nocy miałam skurcze, ale przeszły , trochę źle się czuje, a mały rozpycha się w brzuszku.
staram się wypoczywać i dużo leżeć

Święta mijają w miarę spokojnie, w tym roku prawie nic nie robiłam więc troszkę mi dziwnie

Nie wiem jak wy ale mnie się chce spać cały czas

jusia zazdroszczę ci że Ty już po i jesteś ze swoim maluszkiem, a sylwester zapewne w domku :)

Pozdrawiam wszystkie i życzę aby każda miała spokojny szybki poród