Skocz do zawartości
Forum

Jednojajeczny

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich JEDNOJAJECZNYCH i ich partnerki,mam na imie Maciej,jestem 40 latkiem,stałem sie JEDNOJAJECZNY po nowotworze jądra,ostatnio pomyślałem ,że skoro wielu wielkich ,byłych i terażniejszych tego Świata było lub jest Jednojajecznymi;Napoleon,Hitler,Lance Amstrong,Arnold Schwarzenegger,Tom Green itd.To bycie jednojajecznym może być powodem do dumy a nie do kompleksów i wstydu o których wielu z nas pisze w wielu wątkach na róznych forach nie radząc sobie z tym faktem.Jeśli ktoś z was chce sie ze mną skontaktować ,może wspólnie załozylibysmy jakąś strone lub bloga ,JEDNOJAJECZNI'gdzie wszyscy mogli by pisać o swoich problemach,kłopotach,wątpliwościach,a najbardziej o sukcesach.Bo wiem że wielu z nas boii się do tego przyznać i o tym mówić publicznie,a myślę że mówienie o tym otwarcie pomogłoby namSądze ,ze jakoś by sie to rozkręciło przy wspólnej współpracy nas wszystkich.Może z czasem udałoby sie zainteresować do współpracy ,patronatu fachowców,psychologów,andrologów,urologów itp.Tak ,żeby o jednojajeczności możnabyło porozmawiać i poczytać w jednym miejscu a nie chaotycznie przeszukując internet.Może w przyszłosci gdy byliby chętni,a na pewno będą, udałoby sie zorganizować np;jakąś sponsorowaną wyprawe na Kilimandzaro,żeby często samemu sobie i innym pokazć,że bedąc jednojajecznym ,z takich czy innych przyczyn ,można zdobywać szczyty,co wielu normalnym bijajecznym się nie udaje.
Tak sobie pomyslałem jeśli komuś ten pomysł się podoba piszcie.
Maciej(amicco)
amicco@interia.pl +48792377067
Pozdrawiam.