Skocz do zawartości
Forum

Jakie miałyście pierwsze objawy ciąży?

Rekomendowane odpowiedzi

Mala90 dziekuje :-) :-)A Ty daj znac coginekolog powiedzial.

Kasiakuu GRATULUJE!!!! Jesli mialas wczesniej jakies niepowodzenia zwiazane z donoszeniem to biegnij dzis do lekarza niech profilaktycznie da Tobie leki na podtrzymanie! Ciesze sie bardzo I sciskam!!!

Z mdlosciami to ja juz Ci odpowiem - nic :-). Ja myslalam ze wyzygam (przepraszam za slownictwo) wszystkie swoje wnetrznosci. Sa takie tabletki mamarin ale mi nic nie pomoglo. Kochana jesli to 6 tydzien to zobaczysz maly pecherzyk a jesli lekarz ma dobry sprzet to juz mala pikajaca kropeczke czyli echo serduszka:-)!

Witam :) ja mam 3 objawy ciąży : ok 15:00 ścina mnie z nóg i zasypiam na stojąco, a nigdy tak nie miałam, drugi to brak okresu od 4 dni i trzeci jest trochę dziwny- czuje w podbrzuszu jakby balonik, szczególnie jak leżę na brzuchu (juz tego nie robię ). Zastanawiam się czy mogę być w ciąży. To byłaby juz moja druga. Nie wiem czy to jednak nie moja głowa chce mnie zmylić. No nic, jutro zrobię test to się okaże.

hej dziewczyny!

nie udzielam się za bardzo, bo boję się, że mogę być wyśmiana czy coś z tych rzeczy... :(
przytulaliśmy się z mężem 18.10, 19.10, 21.10, 23.10, 26.10 i 3.11.
Cykle zazwyczaj mam 28-dniowe, jutro powinnam dostać @.
Jednak od tygodnia kłują mnie jajniki, sutki są nadwrażliwe, wczoraj bolało mnie podbrzusze i odpływałam o 20:oo.
Dzisiaj ledwo można mnie było zwlec z łóżka i spałam niemalże całą drogę do pracy, teraz też siedzę jak na zapałkach.
Nie chcę, żeby przyszła @, nie chcę też robić testu, bo boję się, że się zawiodę...

obawiam się, że nic z tego nie wyszło.
to pierwszy cykl starań, byłoby za pięknie gdyby się udało.

http://www.suwaczki.com/tickers/w57vtqyw267w5a6m.png

Dzięki dziewczyny. Oby teraz było wszystko ok.
Do lekarza umówiłam się na przyszły tydzień bo nie było miejsc. A kwas biorę już od stycznia jak byłam w poprzedniej ciąży i tak mi weszło w nawyk że ciągle brałam bo wiedziałam że po poronieniu i tak będziemy się starać.
Rusaleczka zrób test. Ale myślę że dzidza jest.
Ewelinka może jest za wcześniej. Zrób test za kilka dni jak@ się nie pojawi. I trzymam kciuki żeby się nie pojawił ;-)

Gratuluje dwóch kreseczek :* u mnie jedna a drugiej teoretycznie nie ma ale tam gdzie powinna być jest rozmazane tak jakby nie wiem ta kreska sie rozlala... Ale chyba to tylko moje jakieś głupie nadzieje... @ nadal brak temp podwyższona wszędzie gdzie sie da wiec ja juz zgapiałam :(

Mussli pamiętaj ze nikt tu Cie nie wysmieje..kazda z nas ma swoje troski pytania i każda moze je tu zdawać!:)co do ciazy kochana ciezko stwierdzic.. jutro jak @nie przyjdzie zrob test:) nie ma co sie napalac od razu bo pozniej gorzej czlowiek to znosi.. jak pierwszy cykl to nawet jak teraz sie nie uda to nic. Ja zaszlam w pierwszym ale my sie nie staralismy tylko poszlo na zywiol i no akurat dzidzia chciala byc teraz a nie kiedys:) tak wiec glowka do gory poczekaj jeszcze do jutra albo nawet do dwoch trzech dni po terminie @

http://www.suwaczki.com/tickers/gg64x1hp5lat3ztg.png

http://www.suwaczki.com/tickers/20qo4003mpnoru38.png

Kasiaku gratuluję :) Świetna wiadomość :)
Mussli powiem Ci ze swojego doświadczenia z poprzedniego miesiąca - nie nastawiaj się bo ja też miałam objawy tak jak Ty, a nawet było ich więcej, bo do tego duszności i zawroty głowy. I jeżeli ciąża była to biochemiczna.
Zrób test, tym bardziej że i tak się zastanawiasz i myślę że podświadomie nastawiasz się na to, że się udało. Zrobisz test, jeśli będą dwie kreseczki to będziesz się cieszyć, jeśli jedna to trzeba próbować dalej.

Ja czekam w testy zaopatrzona, ale jeszcze kilka dni dziewczyny, ok 9-go powinnam dostać okres. Mam pewne delikatne objawy ale nawet o nich nie będę pisać bo zacznę się nakręcać przy tym niepotrzebnie ;)

Edaf wlasnie nie chodzę... :( mam przepisane na dwa miechy i tyle... :/ staramy się juz pól roku... A test Ewelinka robiłam a kuku ale jak do jutra nie dostane @ to powtórzę innym jakimś... Jak to mówią nadzieja umiera ostatnia ale powoli juz brak mi cierpliwości i sily do tego :(