Skocz do zawartości
Forum

Dzieci Rocznik 2004

Rekomendowane odpowiedzi

monikouette
ale tu puchy :)
ja sie wyzwolilam z kuchni, u mnie krokiety i gulasz tez machnelam od razu, moze byc wojna, w zamrazalniku tona zarcia :) przetrzymamy :sofunny:

no wlasnie, co czytasz??
ja nadal mecze Chmielewska
a czy to tutaj ktos mi mowil o Monice Szwai??

Monisia i ja zauwazylam ze sie opuszczamy w watku:Padnięty:
a z tym jedzeniem to fajnie- bedziesz miala spokoj na jakis czas
we FR tez macie normlanie swieta???

a jednak na moje 30-te urodziny nie pojedziemy do Paryza :Płacz::Płacz::Płacz::Płacz:23.06 Kuba wyjezdza na obóz- nie ma szanas a tak liczylam na spotkanie z Tobą i rodzinką:Smutny:ale za to za rok w marcu....pojedziemy moze na marcina urodziny -taki bedzie weekend urodzinowy:lol:

witajcie babeczki:)
mam juz dosc tego marca, nie mam na nic czasu, wszystko w biegu, mam wrazenie ze wszystko i wszyscy zaniedbani :( wrrrrrrrrrrr

atena, ja tez sie dolaczam do gratulacji, ja mam nadzieje moc zastartowac do konkursu panstwowego we Fr moze za rok lub dwa... bo nareszcie mam narodowosc a to jest warunek...

co do swiat, tutaj tez niedziela i poniedzialek, fajny francuski zwyczaj to ten ze w Bozen Narodzenie to Gwiazdor (czy jak go tam zwia) przynosi prezenty a na Wielkanoc to Dzwony przynosza czekoladowe jajka i zajaczki, ktorych dzieci szukaja po ogrodzie (a dla tych co nie maja ogrodka to chowa sie czekoladki po calym domu). wiec swiea jak w Pl tylko swieconki do kosciola nie niose :)

Małgosia
Anulka, Moniq a gdzie wy????

Mnie dzisiaj było mało, ale rewolucję w szafach zrobiłam. Rezultat: cztery pudła nie potrzebnych ubrań wywalone, nie wspomnę o innych bibelotach z którymi przywitał sie dzisiaj kontener pod blokiem :Rozgniewany::Rozgniewany::Rozgniewany:skąd się to bierze to nie mam pojęcia :duren::duren::duren:Padam na pysk :Padnięty: