Skocz do zawartości
Forum

Dzieci Rocznik 2004

Rekomendowane odpowiedzi

Witam z wieczora,ale reasumując młoda rozłożona na dobre. Dzisiaj nad ranem miała 38 st. zamiast do przedszkola poszła do teściowej i do lekarza. Zapalenie gardła, ale nadal nie dostała antybiotyku tylko znów Bactrim i eurespal...nie jestem do końca pewna czy jej to teraz pomoże bo strasznie kaszle, aż ją na wymioty zbiera. ja to w ogóle jestem przerażona... zaczynam snuć jakieś czarne myśli, jakie badania krwi wyklazują pojawienie się sepsy???zwariuje normalnie, a to wszystko przez to szczepienie :/

Jestem tak padnięta, że ledwo siedzę, praca ciekawa, nie da się nudzić, bo nie ma czasu nawet pierdnąc, kolejka jest cąły czas i problem jest nawet żeby kase przeliczyć w jakikowliek sposób, poza tym młoda wstała o 4 rano :/

Strasznie się o nia martwię, te choroby mogłyby się skończyć wreszcie, ale coś mi się wydaje, że chyba tak będzie jakis czas, miałam cichą nadzieję, że jakos nas to iminie.

Mogliby mne posadzić już na tym okienku bo takie siedzenie i patrzenie się robi się nudne a wiadomo, że szybciej nauczysz się jak coś robisz.

Zmylkam spać bo ledwo siedzę, do jura do popołudnia.

W czasie kiedy to pisałam to młoda sie obudziła zaczęła wymiotowac nie mogła oddychać, cała się trzęsłam... pojechałam po czopk do lekarza i nie mogę dojśc do siebie ;(

http://img239.imageshack.us/img239/4638/obraz0107438815qo3.jpghttp://bejbej.pl/suwaczek/12265.png

Joasia zdrówka dla małej, kurcze znowu to samo to nie wiem czy pomoże, jak w dwa dni nie będzie poprawy to zasuwajcie znowu :(...a wymioty, pewnie katar jej spływa, musisz wszystko możliwie dobrze ściągnąć, popsikaj Otrivinem, połóż wysoko spać, najlepiej 2 poduchy, a jak masz w domu diphergan albo sinecod to podaj, tylko na noc , czyli po 18 nie podawaj Eurespalu...a badania na sepse, posiew krwi, tylko i wyłącznie w szpitalu pobiera się co 2 godziny bezpośrednio na pożywkę i przy gorączce 40 stopni, więc spokojnie ..

kobietki miłego wieczorku, mój M wrócił z delegacji i już zalazł za skórę...

idę poczytać HP dla rozładowania emocji...

Dzień Dobry

Popijam już kawkę. Nocka przespana.

Przepraszam, że tak nagle zniknęłam, ale Miki sie przebudził i płakać zaczął. Musiałam śmignąć do niego na trochę.

Atenko jak dziewczynki? Mam nadzieję, że pogodzona z mężem :Oczko:

Asiu
a co u Ciebie?

Małgosiu
jeszcze raz trzymam kciuki za dentystę :Śmiech:

Włączona 2 i czekam na P. stomatolog :Śmiech::Śmiech: