Skocz do zawartości
Forum

Dzieci Rocznik 2004

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień Dobry Kochane

Małgosiu kawka z Tobą bardzo chętnie, postaram się pomóc, choc dużo nie zwiedzałam, ale przynajmniej klimacik przekażę.

Nocka fatalna. Miki dostał znowu gorączki. Nie wiem czy to norma przy kaszlu czy znowu coś sie kluje. Mam juz dość tej pediatry. Nie wiem czy to celowe. Juz 3 razy u niej byłam i zero poprawy. Miki się czuje co raz gorzej. Spróbuje mu dzisiaj własna homeopatyczną kuracje zrobić i jutro do niej jadę po raz ostatni.

monikouette
anulka, no to moze zmien pediatre??? no chyba ze sie nie da, ja nie znam absolutnie polskiego systemu....

chodzę prywatnie Monia, wiem, że mogę zmienic ale muszę znaleźć takiego do którego w każdej chwili mogę zadzwonić...no chyba, że mamy warszawianki znają dobrego z telefonem komórkowym...

Małgosia
Anulka jak to znowu gorączka????a kaszel wciąż jest
no to musimy się umówić na kawkę- niebawem
pomęczę też Atenke ;)
bo widziałam jej super zdjęcia :Śmiech:

Mężuś wrócił od lekarki. Ta twierdzi, że gardło ładniejsze niż wczoraj i że kaszel odrywający się to dobrze wróży i że gorączka może być i generalnie to według niej koniec choroby :Padnięty:

jakie zdjęcia Małgosiu?

Małgosia
Ateny zdjecia z Turcji ;)
sliczna sa

Anulka- alez laska z Ciebei a jaka opalenizna ;)
piękne zdjecia ;)
do Pammukale przeczytalam ze mamy 6-7 godz jazdy samochodem- polecacie tłuc sie samemu z dziecmi czy wykupic na miejscu wycieczke i co z autem?
gdzie najlepiej wynająć?
:Śmiech::Śmiech:

to było kilka lat temu...nie to ciało teraz :Oczko:

my bylismy sami Małgosiu...Wy możecie jechać sami autem wynajętym, ale jak z dziećmi to raczej na wycieczkę autokarem...przynajmniej klima jest...