Skocz do zawartości
Forum

Dzieci Rocznik 2004

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam jeszcze rok wychowawczego, ale chcę koniecznie zmienić zakład pracy, więc jak się trafia okazja to po prostu muszę spróbować, jak nie wyjdzie to trudno wrócę do starego, chociaż będę się brniła rękoma i nogami ;)
Nie wiem jakie zaufanie musiałaby wzbudzic 20 latka, zebym jej powierzyła dwójkę dzieci, a takie małolaty liczą sobie tyle samo ile profesjonalna Pani...no nic od jutra zaczynam przegląd kandydatek, pierwsza 26 lat...

Atenko- to trzymam mocno kciuki!!bo to w sumie trochę stresu
26 lat to chyba już nie taka małolata :Śmiech:czy siksa?;)

swoja drogą ja najpierw mialam chwilkę taką właśnie małolatę i szybko poszła w niepamięć ( ona zajmowała się Kubuniem jak ja pracowałam w domu) wiec w sumie byłam obecna ale w drugim pokoju
druga byla emerytowaną nauczycielką i trochę mi brakowało takiej fajnej zabawy, to juz byla raczej taka opieka przez duze O,

ale trzymam mocno, mocno kciuki aby sie udało

Monika to w sumie wielkie ułatwienie z tymi papierami

Małgosia
Anulka a co szef ma w planach wiesz??

Atena- no to ciezki orzech do zgryzienia, ja zostawilam jedno dziecko z niespełna 30-latka ktora juz miala swoje odchowane ale mialam doniej 100% zaufanie

jestem ja i jeszcze dwie osoby, które moga zająć się sklepem internetowym...mogła bym wtedy pracować w domu i mieć nianię pod okiem...

monikouette
hej dziewczyny,
powodzenia w poszukiwaniu opiekunki
we Fr to jest dobrze zrobione, tutaj trzeba miec papiery zeby byc opiekunka ;)

nie pisze duzo, zajrze wieczorkiem po pracy

chyba papiery na wiele się nie zdaja...moja koleżanka miała opiekunke która non stop musztrowała dziecko, uderzała po główce po łapkach, szarpała...Mała miała 4 latka ale nie skarżyła się rodzicom bo myslała, że tak jest...że to normalne :duren::duren::duren::duren:

atena
Jezu błagam nie straszcie mnie, ja i tak mam schizy, a jeszcze dzisiaj na osiedlu sie nasłuchałam :( kuźwa kamery pomontuje w całej chacie jak będzie trzeba

nie dajmy się zwariować...Małgosia niech opowie o swojej niani, gdyby nie to, że moja siostra zaczęła się opiekować to zajęła by się również i moim dzieckiem...