Skocz do zawartości
Forum

Dzieci Rocznik 2004

Rekomendowane odpowiedzi

atena
Milka wstała o 7, co za zycie

zdążyła mi przyfasolić plastikowym misiem, ale na szczęście od razu jak wrzasnęłam "ała" powiedziała "pasiam" i dała buziaka, co mnie jakoś pocieszyło, ze nauka nie idzie w las, jak komuś spuści manto to przynajmniej przeprosi :sofunny:

:sofunny::sofunny::brawo::brawo::brawo:
ja w sumie pospałam do 8.00 :surprised::surprised:
poszłam spac koło 1.00 i w nocy mialam malych gosci w sypialni ktorzy zostali + wyganianie kotów aby dali spac i po godzinie krzataniny juz spalismy

no dobnra kochane, ja jak pisalam dzisiaj mam ruchliwy dzien ;)
a jutro fryzjer o 12.20 i o 16.00 juz slub na starówce a potem
BALANGA:Śmiech:

:kawa::kawa:???

atena
no nie żartujcie, ze jeszcze śpicie

oj chętnie bym pospała, niestety Milka wstała o 7, co za zycie

zdążyła mi przyfasolić plastikowym misiem, ale na szczęście od razu jak wrzasnęłam "ała" powiedziała "pasiam" i dała buziaka, co mnie jakoś pocieszyło, ze nauka nie idzie w las, jak komuś spuści manto to przynajmniej przeprosi :sofunny:

:sofunny::sofunny::sofunny:

A tak w ogóle to dzień dobry :Śmiech:

jestem ale w serdniej kondycji, w nocy Natanek sie obudzil chyba z piec razy z placzem ze boli go ucho...
rano do lekarza, apteka, antybiotyk, znowu zlapal zapalenie ucha :duren:
i gardlo go troszke boli, po poludniu poszedl do opiekunki bo do szkoly oczywiscie nie...
a teraz wyglada jakby mu nic nie bylo.
u opiekunki drugi chlopczyk zaczal wymiotowac plus biegunka, chyba jakies rota, w leb sobie strzele jak mi to Noas zlapie!!!

a tak poza tym to wszystko w porzadku :(

malgosia, no to Ty dzis poimprezuj i za mnie :)
Natanek nadal z bolem ucha i do tego cos mowi ze boli go brzuch wiec dostal smecte po juz wiecej chorob nie chce

Noas bez objawow

a ja po poludniu ide jako animatorka (??) urodzin corki znajomych, zaprosila 6 kolezanek i beda sie bawic w scrapy, wiec ja jako pomoc techniczna :lol: a wieczorem wg stanu dzieci moich , zostaniemy u nich na kolacji albo nie

melduję się
M w pracy
Nikola tradycyjnie na rozpoczęcie dnia chciała Kubusia i za cholerkę nie mogłam jej przekonać do innej bajki ;)
Milka jeszcze kima
w nocy słyszę "mamo! mamo!" pomyślałam sobie, że pewnie Nikola miała jakiś zły sen i mnie woła, idę a Nikola śpi, a Milka się odzywa "ceś, mlecio ciem" http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/g005.gif ta to potrafi wyrażać swoje pragnienia, więc na śpiku polazłam do kuchni, zrobiłam owo mlecio, wzięła pomachała mi i było po sprawie :Oczko: