Skocz do zawartości
Forum

Dzieci Rocznik 2004

Rekomendowane odpowiedzi

ale numer, strzeliłam tak kulą w płot
a tu proszę

wczoraj na tej imprezie jak już pisałam, był Francuz
bardzo fajnie mówił po angielsku ale wstawieni panowie koniecznie chcieli nauczyć go po polsku kilka słow
i mówią mu, że jutro nic nie będzie pamiętał i będzie bolała go głowa
a on tylko powtarzał- nie pamięta i bolija ;)

Moniś USG z fundacji Ronalda McDonalda promującej akcję "Nie - Nowotworom u Dzieci".
Postawili ogromniasty ambulans na Placu Bankowym. W środę byłam z Mają bo mieli zakres wiekowy do 3 lat, ale po rozmowie z lekarka która to usg Majci wykonywała dostałam pozwolenie by w niedzielę przyjechac i z Mikołajkiem. Więc wykorzystałam okazję :Śmiech:

Małgosiu
usg w zasadzie ok. Pani dr znalazła powiększone węzły przyżuchwowe albo podżuchwowe, nie pamiętam. Ale skoro nie kazała poddawac Mikiego dalszej diagnostyce to chyba z nim wszystko ok

HEJ HEJ!!!

:36_7_8::36_7_8::36_7_8:

Widze ze sie znowu cos dzieje u nas :36_7_8::36_7_8:

Ja pracuje na dwoch etatach jako fotograf i lekarz. Do tego zajmowanie sie dziecmi i domem i mam juz dosc czasami. Dzis mialam fajny dzien bo udalo mi sie w koncu zrobic super sesje fotograficzna w nowym studiu. Ucze sie pracowac ze swiatlem od nowa no i dzis cos mi w koncu zaczelo wychodzic. :36_1_1:

Tymon super smerfuje juz po mieszkaniu na nozkach. Hela jest grzeczna jak aniolek, uczy sie jezdzic na rolkach. To tak w skrocie co u mnie.

A wiecie co to kućki :D