Skocz do zawartości
Forum

Dzieci Rocznik 2004

Rekomendowane odpowiedzi

Milka ma katar jak stąd na ksieżyc, noc nieprzespana, płacze, ze ma katar :(

ja jestem na etapie umawiania kolejnego laryngologa, oczywiście prywatnie
miimo, że leczę Nikolę u najlepszego w Szczecinie idziemy teraz do drugiego w kolejności, babeczka na ten tydzień nie miała miejsc, ale zapytała co się dzieje, jak opisałam w skrócie ostatni rok to znalazł się termin na jutro(musiałam bardzo obrazowo to zrobić) zobaczymy co powie, czy faktycznie migdał do usunięcia

atena
Milka ma katar jak stąd na ksieżyc, noc nieprzespana, płacze, ze ma katar :(

ja jestem na etapie umawiania kolejnego laryngologa, oczywiście prywatnie
miimo, że leczę Nikolę u najlepszego w Szczecinie idziemy teraz do drugiego w kolejności, babeczka na ten tydzień nie miała miejsc, ale zapytała co się dzieje, jak opisałam w skrócie ostatni rok to znalazł się termin na jutro(musiałam bardzo obrazowo to zrobić) zobaczymy co powie, czy faktycznie migdał do usunięcia
trzymam zatem kciuki Kochana...bo faktycznie przerąbany ten Wasz i nasz rok :36_2_42:

Atena, kurcze, niech sie juz ten rok skonczy,byle by przyszly bylbez chorob!!

Anulka, Malgosia, jaki skarb, zaklety chyba :lup: albo przeklety :lup:

u nas Noah ma lekka biegunke ( reakcja na czworki ktore sie pchaja od 2 tyg) pupa czerwona i boli go okropnie, Natanek lepiej... jutro caly dzien w domu az sie boje czy mi nerwy pozwola dzien spokojnie spedzic, wszystko zalezy od buntownika

jesteśmy po laryngologu
w sumie jestem zadowolona, wreszcie ktoś zwrócił uwagę na to co mówię :)
diagnoza - nadreaktywnosć błon śluzowych nosa
migdałek jest owszem, ale całkiem niewielki, ale za to błony śluzowe wybujałe i obrzekniete( a o tym mówiłam każdemu lekarzowi) ujścia zatok ze względu na obrzęk marniutkie, dlatego gile nie chcą wyłazić i na mały katar trzeba antybiotyku
leczenie inne niż dotychczas, o 360 stopni
za miesiąc kontrola i bycmoże l;ek na obkurczenie migdałków
poza tym babeczka sprytna i z podejsciem do dzieci, aha no i badała słuch po perypetiach z tamtego roku, Nikola odzyskała słuch w 100%

atena
jesteśmy po laryngologu
w sumie jestem zadowolona, wreszcie ktoś zwrócił uwagę na to co mówię :)
diagnoza - nadreaktywnosć błon śluzowych nosa
migdałek jest owszem, ale całkiem niewielki, ale za to błony śluzowe wybujałe i obrzekniete( a o tym mówiłam każdemu lekarzowi) ujścia zatok ze względu na obrzęk marniutkie, dlatego gile nie chcą wyłazić i na mały katar trzeba antybiotyku
leczenie inne niż dotychczas, o 360 stopni
za miesiąc kontrola i bycmoże l;ek na obkurczenie migdałków
poza tym babeczka sprytna i z podejsciem do dzieci, aha no i badała słuch po perypetiach z tamtego roku, Nikola odzyskała słuch w 100%

no wreszcie to światełko w tunelu :Całus:

Anulka jejku znowu coś, trzymam kciuki za szybkie wyjaśnienie

u Nas
w sumieto nie wiem, u Nikoli jakby obrzęk troszkę zmalał, nie wiem czy faktycznie tak jest czy mam omamy i widzę, ze jest lepiej bo bardzo tego chcę
Milka ma nadal okrutny katar i doszedł kaszelek, sporadyczny więc pewnie od płynącej wydzieliny, no niefajnie

ale...
w perspektywie mam 4 dni wolne :)

tylko...martwię się znajomą, jest w 23 tyg. z trojaczkami i źle się dzieje :(