Skocz do zawartości
Forum

Dzieci Rocznik 2004

Rekomendowane odpowiedzi

witam :D

malgosia, alez teksty.. :lol:

a u nas dzis nerw na calego,Natanek chodzi do osrodka zabaw na ferie (za cholere nie moge znalezc polskiego slowa, ale podczas ferii dzieci chodza gdzie??? bo u nas obecnie ferie jesienne wrrrrrrr)
no i nie dosc ze histeria bo nie chce tam isc (z przekory bo to to samo miejsce do ktorego rano chodzi na swietlice wiec zna i lubi) , symuluje bol brzucha, ucha glowy gardla itp
to w dodatku nic nie chce jesc, wkurzylam sie i poszedl spac bez jedzenia bo nawet glupiego banana nie chcial zjesc na podwieczorek, mowil ze banan sprawia ze boli go gardlo :lup: :lup: :lup:

jutro bedzie glodny jak diabli zobaczymy czy dalej tak bedzie chcial rzadzic :lup: ,nie mam juz do niego sily, powiedzialam mu dzis ze jak dalej bedzie taki niedobry to go sprzedam :lup:

rece mi juz nie opadaja, juz mi opadly................... i chyba ich nie podniose

witam
u Nas tzn u Nikoli nawrót zapalenia zatok :(
już jest na antybiotyku :( ma sie trzymac do konca miesiąca, czyli 3 tyg po antybiotyku (w co watpię) jeśli bedzie nawrót powaznie diagnozujemy trzeci migdał, chociaż już dzis doktor powiedział, że na 90% usuniemy, bo ileż można ładować antybiotyki w dziecko, w sumie racja, wiem że będzie trzeba, ale kuźwa boję sie jak jasna cholera :-(

jestem zasmarkana bo sie poplakalam z tego co Malgos napisala :lup:

Natanek wczoraj goraczka a dzis jak mlody bog :lup:

ale humor ciagle prawie ten sam choc dzis wzielam na uspokojenie i nawet bylo troche lepiej tylko dlaczego ja mam sie z moim dzieckiem obchodzic jak ze smierdzacym jajem??? to chyba nie tak powinno wygladac, ale zobacze, sprobuje i potem bede zmieniac

dziewczyny, zdrowka dla wszystkich!!!!