Skocz do zawartości
Forum

Dzieci Rocznik 2004

Rekomendowane odpowiedzi

a tak w ogóle dzien dobry, nocka masakra
biedne to moje dziecię...wyszły czwórki, teraz cisną sie trójki, wszystko na raz...smarowanie dentinoxem i nurofen niewiele pomogły a do tego goraczka poszczepienna...Zaczęła płakac o 4.30, więc wstałam, dałam p/bólowy syrop i mleczko...sama zrobiłam sobie kawe i stanęłam przy żelazku...cisza, spokój, w pełni sił i załatwiłam tą cała stertę prawie do końca...jeszcze tylko kilka ciuszków Majusiowych na balkonie wisi...:uff:

dzisiaj zwariowany dzien trochę, bo zaraz na pocztę, potem zakupy i spacer, o 13 po Mikołajka, potem testy, powrót, rozbieranie, karmienie i wieczór :Padnięty:

Życzę Wam spokojniejszego dnia niż mój :36_3_16:

Małgoś no jak może być, rozpacz zcarna, płakała okrutnie, dzisiaj już przed przychodnią pytała czy nie będzie zascyku i, ze ona nie chce "zascyku w dupcie", potem płakała jakieś pół godziny, kazała się nieść, bo "dupa boli i noga boli" a jak już po pół godzinie zaczęła iść to kulała :( nie wiem jak ja jutro przeżyję.
Anulka no samo życie :/

nareszcie wystawiłam wózek na allegro, ponad rok nie był używany, pewnie jeszcze jak znam życie to nikt nie kupi

koniec zastrzyków
na szczęście bo jutro bym już zawału dostała
dzisiaj Milka już mówiła, ze nie chce jak wychodziłyśmy z domu, a wyła okrutnie, i chyba z pół godziny po...
na szczęście wyraźna poprawa i przechodzimy na 4 dni antybiotyku doustnego, teraz trzeba się modlić, żeby to był koniec....łeb mnie napiatala...,spadam

wklejam bo sił brakuje :Padnięty:
my po wizycie u ortopedy, Miki ma zapalenie maziówki stawowej, teraz tydzień leżenia i slizgania na pupie co u czterolatka, dodam bardzo zywego, bedzie graniczyło z cudem...w środę kontrolne usg

ortopeda stwierdził, że to typowe poinfekcyjne zapalenie stawu, szczególnie u takich dzieciaczków jak Miki, w wieku przedszkolnym...dodał również, że mogło je wywołać szczepienie przeciw grypie...ot taki skutek uboczny :lup::lup::lup::lup:weź to człowieku i bądź mądry....szczepić dzieci czy nie??? :Szok: