Skocz do zawartości
Forum

Dzieci Rocznik 2004

Rekomendowane odpowiedzi

witam :)
malgos, dzieki,
laptop jest fajnym prezentem, zastanawiamy sie tylko czy troche nie poczekac bo on troche (Natanek) do przodu z wszystkim edukacyjnym a nie chce go za bardzo do przodu pchac z rozwojem, wiec poczekamy chyba rok i kupimy cos dla 6 latkow, teraz ma juz taki jeden dla 4latka, bawi sie nim od ponad roku... dostal po kolezance wiec...
a co do hulajnogi to jestem sceptycznie do tego nastawiona bo on z tego gatunku co sie boi upadkow, zreszta bardzo pilnuje (on, nie ja :) ) zeby mu sie nigdy nic nie pochylilo, na rowerze to uwaza jak nie wiem i juz kiedys go postawilam przy hulajnodze i nie czul sie zbyt pewnie...
moze sobie przybieram i w koncowym efekcie by mu sie jednak spodobalo ale mam wrazenie ze jedank nie... on sam nie chce hulajnogi poki co...

witajcie babole
pierwszy dzień za mną
padam na pysk: natłok informacji, szkolenia, dostałam @, w papierach do zdania do archiwum się zakopałam a jutro wypychają mnie na szerokie wody, żeby było śmieszniej dzisiaj była awaria kanalizy i wszystkie drzwi i okna pootwierane, zmarzłam jak pies, jak się nie rozchoruję to cud będzie...to tak w skrócie, łepetyna mnie napitala od @ więc zmykam