Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Ja wczoraj miałam robiony zabieg - wycinał mi z dwóch stron paznokcia laserem i zrobił dodatkowo plastykę palca, czyli obciął mi opuszki:36_19_2:. Słuchajcie masakra:glass:, miałam 4 zastrzyki znieczulające w palec, gdy już zeszło mi znieczulenie myślałam że nie wyrobię z bólu, Apap i Pyralgin za bardzo nie pomagały. Przepisał mi również antybiotyk. Na szczęście po kilku godzinach ból zrobił się nieco słabszy ale żeby nie było mi za dobrze dostałam uczulenie na twarzy zrobiły mi się takie bąble jak po ukąszeniach komara. Miałam w domu na szczęście tabletki odczulające więc do rana mi zeszło. Teraz mam wziaść drugą dawkę antybiotyku i jak znów się pojawi alergia muszę odstawić. W ogóle powiedział że ciężko dobrać do tych bakterii antybiotyk, bo albo jest ten co mam teraz albo drugi co jedna tabletka kosztuje 500zł i bierze się go 3x dziennie albo podawany w szpitalu. Na ten drugi mnie raczej nie stać i tak już wydałam od wczoraj na mojego paluszka 600 zł. Dzisiaj byłam na zmianie opatrunku, wieczorem już będę robić sama. Trochę się bałam czy mam tam palec:lol: ale na szczęście jest na swoim miejscu niestety po bokach paznokcia mam dwie dziury. Słyszałam że po laserze rana się szybciej goi itp ale jakoś tego nie widzę bo cały czas leci mi krew. Mam nadzieję że już teraz będzie się goić i już się nie odnowi i ze uda mi się zwalczyć te wstrętne bakterie.

http://www.ticker.7910.org/as1cA9H0g000000MDAwNTc2amx8MzE5ZGp8TmF0YWxrYSBtYQ.gif

" Za Tob

ania2012
Hej

Ja wczoraj miałam robiony zabieg - wycinał mi z dwóch stron paznokcia laserem i zrobił dodatkowo plastykę palca, czyli obciął mi opuszki:36_19_2:. Słuchajcie masakra:glass:, miałam 4 zastrzyki znieczulające w palec, gdy już zeszło mi znieczulenie myślałam że nie wyrobię z bólu, Apap i Pyralgin za bardzo nie pomagały. Przepisał mi również antybiotyk. Na szczęście po kilku godzinach ból zrobił się nieco słabszy ale żeby nie było mi za dobrze dostałam uczulenie na twarzy zrobiły mi się takie bąble jak po ukąszeniach komara. Miałam w domu na szczęście tabletki odczulające więc do rana mi zeszło. Teraz mam wziaść drugą dawkę antybiotyku i jak znów się pojawi alergia muszę odstawić. W ogóle powiedział że ciężko dobrać do tych bakterii antybiotyk, bo albo jest ten co mam teraz albo drugi co jedna tabletka kosztuje 500zł i bierze się go 3x dziennie albo podawany w szpitalu. Na ten drugi mnie raczej nie stać i tak już wydałam od wczoraj na mojego paluszka 600 zł. Dzisiaj byłam na zmianie opatrunku, wieczorem już będę robić sama. Trochę się bałam czy mam tam palec:lol: ale na szczęście jest na swoim miejscu niestety po bokach paznokcia mam dwie dziury. Słyszałam że po laserze rana się szybciej goi itp ale jakoś tego nie widzę bo cały czas leci mi krew. Mam nadzieję że już teraz będzie się goić i już się nie odnowi i ze uda mi się zwalczyć te wstrętne bakterie.:glass:

to jakiś koszmar...ale sie porobiło...Zdrowiej Kochana i współczuję :lup:

Anulka
ania2012
Hej

Ja wczoraj miałam robiony zabieg - wycinał mi z dwóch stron paznokcia laserem i zrobił dodatkowo plastykę palca, czyli obciął mi opuszki:36_19_2:. Słuchajcie masakra:glass:, miałam 4 zastrzyki znieczulające w palec, gdy już zeszło mi znieczulenie myślałam że nie wyrobię z bólu, Apap i Pyralgin za bardzo nie pomagały. Przepisał mi również antybiotyk. Na szczęście po kilku godzinach ból zrobił się nieco słabszy ale żeby nie było mi za dobrze dostałam uczulenie na twarzy zrobiły mi się takie bąble jak po ukąszeniach komara. Miałam w domu na szczęście tabletki odczulające więc do rana mi zeszło. Teraz mam wziaść drugą dawkę antybiotyku i jak znów się pojawi alergia muszę odstawić. W ogóle powiedział że ciężko dobrać do tych bakterii antybiotyk, bo albo jest ten co mam teraz albo drugi co jedna tabletka kosztuje 500zł i bierze się go 3x dziennie albo podawany w szpitalu. Na ten drugi mnie raczej nie stać i tak już wydałam od wczoraj na mojego paluszka 600 zł. Dzisiaj byłam na zmianie opatrunku, wieczorem już będę robić sama. Trochę się bałam czy mam tam palec:lol: ale na szczęście jest na swoim miejscu niestety po bokach paznokcia mam dwie dziury. Słyszałam że po laserze rana się szybciej goi itp ale jakoś tego nie widzę bo cały czas leci mi krew. Mam nadzieję że już teraz będzie się goić i już się nie odnowi i ze uda mi się zwalczyć te wstrętne bakterie.:glass:

to jakiś koszmar...ale sie porobiło...Zdrowiej Kochana i współczuję :lup:

Aniu zdroweczka..obys szybciutko sie wyleczyla:i love you2:

Suwaczek z babyboom.pl

doberek
za oknem deszcz... kawa prawie wypita, jeszcze wysuszyć łeb i w drogę :)

Anulko raczej coś takiego w tematyce tej strony, jeszcze nie napisane, ale czasem mam taką wenę i może bym posłała komisja oceni czy się nada...

ja myślałam, że nie nadąrzę stron czytać, ale na szczęście jest oOKk :36_1_11:

miłego dnia Dziewczynki

http://www.suwaczek.pl/cache/d5066d5042.png

http://www.suwaczek.pl/cache/23092ff0ff.png

ania zdrówka zycze
sweet fajna dziewczynka, Mati do Ciebie ejst pdobny :D

Wczoraj oczywiscie przypadkiem dowiedziałm się ze jesr dzien tesciowej i złozyłam mojej zyczenia :uff:
u nas dzisiaj kiepska pogoda,
a ja musze leciec do sklepów.
Mma dzisiaj parapetówke u znajomych i nei wiem co mama kupic.
Dodatkowo tesciu ma urodzinki i chyba mu kupie bilet na kabaret.

13.10.2005- Weroniczka
http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20051013_-8_Moja%20Weroniczka%20ma.png
16.10.2007 Wiktorek
http://tickers.baby-gaga.com/t/dogdogard20071016_1_Moj%20Wiktorek.png

07.2013 Kropka
http://www.suwaczki.com/tickers/7u22rjjg974tecnc.png