Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

dobry wieczór

wymiękam jak czytam ten nasz Październikowy wątek...nie dość, że kryzys finansowy na świecie to jeszcze październiczki nawalają...

średnia długość posta to linijka a w tym zwykle tekst
dzień dobry
miłego dnia
dobrej nocy :sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:

zatem Piotrusiowi i Amelce buziaki miesięcznicowe i dobrej nocy zyczę :sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:

czesc mamulki

JUNIORKU WIELKIE BUZIACZKI!:36_4_1::36_4_1:

ja jestem teraz u mamy bo przyszlam na zakupki z kamciem,a pitus spi w domku,prabacia z nim zostala!
daty narazie nie mamy,poprostu nie zdazylismu do ksiedza!wczoraj malzon pojechal na slazk,chyba wroci w piatek..
chlopczyki maja sie juz lepiej,pitek czasem jeszcze zakaszle ale i tak juz jest dobrze!
nocka srednia..kamcio obudzil sie o 1 musialam go przebierac bo sie osikal..jeszcze na noc zakladam mu pampka ale spal na brzuchu i byl wyciek..pitus sie obudzil o 7 bo kupke zrobil i tak od rana to nawet grzeczni sa..

ja jakas taka zmeczona jestem..jeszcze okres mam do tego..
wczoraj skonczylam brac cerazetki i tak powoli probuje piotrusia oduczyc cycania ale slabo nam to wychodzi...tak sie dobiera i zlosci ze nie mam sily wytrwac!

Suwaczek z babyboom.pl

Anulka
dobry wieczór

wymiękam jak czytam ten nasz Październikowy wątek...nie dość, że kryzys finansowy na świecie to jeszcze październiczki nawalają...

średnia długość posta to linijka a w tym zwykle tekst
dzień dobry
miłego dnia
dobrej nocy :sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:

zatem Piotrusiowi i Amelce buziaki miesięcznicowe i dobrej nocy zyczę :sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:

:cheess::cheess: no nie da sie zauwazyc naszego kryzysu!! hahah

Suwaczek z babyboom.pl

Monia Kasia ma rację, żelazna konsekwencja, inaczej będzie cycanie, choć rozumiem, że to nie łatwe, poza tym to zawsze miłe i dla mamy i dla dziecka :)

Mam nadzieję, że spadek formy jest u Ciebie chwilowy, siłek Kochana :36_3_16:

Co do Walentynek to u nas tradycyjnie kino i kolacja w restauracji, teściowa sama się zgłosiła na dyżur, także Juniorek pod dobrą opieką będzie :36_2_34:

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

dobrywieczornie
Monia konsekwencja...hmmm sama wiem po sobie , ze tego trzeba sie nauczyc ...ja zawsze malo konsekwentna i musialam sie przycisnac do muru...a z 2 dzieciaczkow wiem , ze to ciezko...ale dasz rade....wierze, ze sie wreszcie uda^^
u nas na walentynki ...zalezy czy moja mama bedzie cos robic...jak nie to wezmie malego a my na kolacje i do kina albo gdzies....sama nie wiem, a jak mama bedzie zajeta to zrobie kolacje w domu , przy swieczkach[z Malym bedzie zabawnie :lol:]...a potem jak maly juz usnie moze jakas kapiel we dwoje :36_3_3::36_3_3::36_3_3:

czy wy tez dzis takie spaice...MAteusz spal dzisiaj bite 3 h po poludniu...w szoku bylam...cisnienie takie niskie??!!
milego wieczoru