Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Hej dziewczyny

Marik dużo zdrówka dla Kosi i Niko:36_3_15:

Ja już nie mam siły. Natalka prawie cały czas płacze, gorączkuje, nie chce jeść ani brać leków. Teraz poszła w końcu na drzemkę. Rano usiadłam i płakałam razem z nią :36_2_58:. Nie wiem jak jej podawać te leki - nie chce łyżeczką ani z butelki? Dzisiaj przyszła doktor na wizytę domową. Okazało się, że ma do tego zapalenie całej jamy ustnej i dlatego nie chce jeść, bo ją wszystko boli i ciężko jej przełykać. Mamy jednak próbować chociaż żeby piła bo się może odwodnić i wtedy szpital. Jak się pogorszy to mamy podejść do przychodni i dadzą zastrzyki. Mam nadzieję że leki zaczną w końcu działać i unikniemy zastrzyków:Kiepsko:.

Dziewczyny a jak Wy podajecie leki dzieciaczkom ?

http://www.ticker.7910.org/as1cA9H0g000000MDAwNTc2amx8MzE5ZGp8TmF0YWxrYSBtYQ.gif

" Za Tob

monika warszawska
hej hej!
ZDROWKA DLA WSZYSTKICH CHORUJACYCH!

ANIU-ja podaje taka strzykaweczka specyjalna..np przy nurofenie jest taka!oby sie obylo bez zastrzykow..biedna Natalka..dla Ciebie duzo sil i wytrwalosci :)
a ja mam dzisiaj fatalny dzien..rano po snaidaniu jakos tak zrobilo mi sie slabo i niedobrze,potem biegunka,bol glowy,rak,nog,plecow..wszystkiego doslownie..dreszcze jak cholera,zimno mi bylo przez 3 godz.temp.37.4 i nic wiecej...po uderzeniowej dawce aspiryny i lekow jest lepiej ale glowa nadal peka..
oby mnie nic nie wzielo na swieta..
nawet nie moglam sie polozyc bo przeciez mi nie pozwola..jak nie kamcio to pitus skakal po mnie..
jeszcze troszke i pujda spac..marze o tym:)

Suwaczek z babyboom.pl

hej
ja cały dzień bez kompa bo rano obudził mnie znowu ból głowy...poszłam spac z Mają o 10 i spałam do 13...od tamtej pory cisza...chyba zbyt intensywne zycie, słaba dieta i brak tlenu dały o sobie znać...czas zwolnić dla dobra wszystkich...

sorki, że dzisiaj nie nadrobię ale idę spać...musze zregenerować siły

dobranoc

Maryś gratulacje wygranej...zdjecie bombowe
Anulka no tak zycie to ciagla gonitwa i organizm czy chcesz czy nie kiedys sie buntuje :)
moze na swieta wypoczniesz ... tego ci zycze i zdrowka !!!
Ania2012 ciesze sie , ze z NAtalka lepiej, ja malemu dawalam ze strzykawki leki , albo z lyzeczki jak pozwolil sobie dac ...zdroweczka dla córci!!!

ja dzisiaj zakupilam galazki [bo na duza naturalna choinke narazie nie mozemy sobie pozwolic :(] i bede jutro robic stroiki :) i reszte porzadkow w domku, cale szczescie maly pojdzie pobuszowac do babci a my z T zrobimy zakupy i posprzatamy w domku

Milego piatku wszystkim

dziendoberek:)
mezlek wrocil wczoraj bardzo puzno..ale zostaje do nowego roku,dzisiaj zaczynamy przygotowania do swiat..choinka kupiona,bedziemy ozdabiac dom i wieszac oswietlenia na domu,babcia juz piecze piernika..popoludni ja sie wybieram na zakupki...dzieci maja jz prezenty,jeszcze cosik dla malza i dla babci kupie..
jutro przylatuje moja koleznka z grecji(bo ma 23 rozwod) i jeszcze moj ojciec przyjezdza z francji to pewnie bede poza domem..

Suwaczek z babyboom.pl

Witajcie

Buziaki na kolejny miesiąc dla Majusi :36_4_11::36_4_13:

Anulka odpocznij, kurde nieraz pisałam ZWOLNIJ, zdrówko tylko jedno, mam nadzieję Kochana że czas Świąt i do tego spędzonym z najbliższymi przeniesie spokój i odpoczynek :) Zdrówka!!!

Ania Łodzianka cieszę się, że Natalka już lepiej, sorki za lakoniczne odpowiedzi na gg, ale w pracy nie mam czasu na dłuższe pisanie... Buziaki dla Was!

Sweetko
u nas też w tym roku bez dużej choinki, kupiliśmy małą, sztuczną, ale pięknie ozdobioną, ze światełkami, Piotrula patrzy na nią z zaciekawieniem ,obmacał już ją całą ;)

Heh w ogóle to mój Synek (okazało się) fan kolęd, tany tany na całego urządza do nich :36_2_34:

Monia W
fajnie, że mężuś na dłużej w domku :)

Kasiunia już pisałam, ale powtórzę, piękne nowe suwaczki :36_2_25:

Marysiu, Izunia Kochane co u Was??? Marysiu gratki za II miejsce w konkursie :)

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png