Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Piotruś ma jelitówkę :( Wróciłam z pracy, Piotruś był już po 4 biegunkach i znów zwymiotował (syropu nie brał cały dzień), pediatra stwierdziła jelitówkę... Nie ma siły, moje biedactwo :( Choć powiem Wam, że nastroj to Mu akurat dopisuje lata po domku i mamy Go ganiać, ma radochę :glass:
Kiedy się skończą te choroby?

Mikusiu uśmiechu, radości, zdrówka, rosnij szczęśliwy :36_4_13::36_4_13:

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Dziekujemy dziewczynki

monika wraszawska
Sweetus fajnie no nie???

no ba lalalalal moge spiewac...jestem szczesliwa!:)
Radość Serca
Piotruś ma jelitówkę :( Wróciłam z pracy, Piotruś był już po 4 biegunkach i znów zwymiotował (syropu nie brał cały dzień), pediatra stwierdziła jelitówkę... Nie ma siły, moje biedactwo :( Choć powiem Wam, że nastroj to Mu akurat dopisuje lata po domku i mamy Go ganiać, ma radochę

Ojjj Asiu sciskam was mocno i caluski dla dzielnego Juniorka...teraz taki okres czy co? Mateusz mimo, ze na butli chorowal tylko raz i dzieki bogu ale jelitowke juz przechodzil, wiec wiem co przezywacie...ale powiem ze i jego nie opuszczal dobry humor...kochane te nasze dzieciaki mimo braku sily radosc na buzce:)

dobrej nocki...Monia W romantycznej :)

A ZEBY JUNIOREK SZYBCIUTKO WYZDROWIAŁ!!

a moj pitus tez ostatnio jest bardzo drazliwy..na zabki,bo wychodza te z tylu samego,nic tylko najchetniej caly dzien z cyckiem w paszczy by chcial byc i stasznieeeee duzo zaczal pic..za kazdym razem jak widzi ze kamil pije to biegnie ze swa butla i sie upomina.uspokaja sie w jakas godzine po zapodaniuu mu nurofenu

Suwaczek z babyboom.pl