Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :)

Jesteśmy już w domku, dziś Piotruś mial zmieniany opatrunek na obchodzie i mogliśmy wyjść, teraz tylko zmiany opatrunków i musimy Mu ta nózkę oszczędzać...

Piotruś dzielny i pogodny, jestem z Niego taka dumna, trzyma fason, bo przecież na pewno Go boli, jedynie co to niespokojnie sie wybudzał po narkozie i płakał, dostał lek i koniec, aż do teraz bez środków przeciwbólowych, bardziej sie wkurza, bo nie dajemy Mu stawać na nózce, co On nagminnie czyni :glass:

Jak dobrze być w domku :)

Kochane dziękujemy pięknie za wsparcie, nawet nie wiecie ile to dla nas znaczyło, tyle ciepłych słów i wyrazów przyjaźni :23_30_126::36_4_13::36_4_13::36_4_13:

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

czesc mamunki

ASIU SUPER WIESCI...KOCHANY PIOTRULEK FAJNIE ZE JUZ W DOMKU..SUPER DZIELNY CHLOPCZYK:36_3_19::36_3_19:

mam juz kompa,mezulek wocil w piaek wieczorkiem,jutro znowu jedzie,ale jeszcze nie wiem czy zabierze laptopa czy nie!?
u nas ok..chlopcy zdrowi,kamcio po szpitalu czyli od tygodnia raz tylko zrobil kupke,wczoraj zas m sie chcialo ale znowu wstrzymywal..
caly czas dostaje lactulosum i espumisan!
piotrus kochany jest,grzeczniutki..jak tylko kamcio go nie bije to sie fajnie bawia.
ostatnio zawinal go w dywan,i raz do:Real mad: uderzyl w glowke:Real mad::Real mad:a tak to dosc sa znosni..

Suwaczek z babyboom.pl

Asiu usciski dla dzielnego Piotrunia..i fajnie , ze juz w domku...buzka
Monia gratki sprintera kochana..i dobrze , ze chlopcy zdrowi, zycze zeby Kamcio nie mial tego problemu z zalatwianiem, bo wiem przez co musi przechodzic...

MAteuszowi wczoraj goraczka spadla po 20 i tak nie spal do 21.30 ze szczescia chyba...myslalam za to , ze pospimy do 9 ale nic z tego przed 8 pobudka na maleko i juz za zabawe...bo przeciez dwa dni goraczki trzeba odrobic:love sick:
U nas w domku dzisiaj mala uroczystosc...30 urodziny mojego T...na obiadku moja mama z facetem, narobilam sie w kuchni..lasagna, babeczki z brzoswkiniami i jablkeim troche wina ...bylo milo i sympatycznie...teraz odpoczywamy

milego niedzielowania jeszcze:)