Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Co z tymi choróbskami? Zdrowia dla Viki i Nikodemka.

Brawa dla małej mistrzyni Natalki ::):

Ja też śpię z Młodym, mąż wymeldował się już dawno z małżeńskiego łoża więc śpimy sobie z Mikołajkiem w komfortowych warunkach?

Wczoraj u Mikołajka załączyła się histeria, tylko mama i mama, na rękach i wrzask. Nocka spokojnie przespana a rano powtórka z rozrywki. Dziewczyny co to może być?

Anulka
w niedługim czasie powinno sie uspokoić ale narasta ponownie po 18 miesiącu i trwa do skończenia dwóch lat... tyle w teorii a praktyka to inna bajka...

:36_2_49::36_2_49::36_2_49::36_2_49: najgorsze w tym wszystkim jest to, że teściowa twierdzi, że jej idealny syn a mój mąż czegoś takiego nie miał. A tak na marginesie, to A. był spokojnym, zrównoważonym, nierozrabiającym, niekrzyczącym etc, etc dzieckiem. Wręcz ideał srający złotem (szkoda, że Mu to nie zostało do dziś, gwizdałabym na recesję).

Izabelin
Anulka
w niedługim czasie powinno sie uspokoić ale narasta ponownie po 18 miesiącu i trwa do skończenia dwóch lat... tyle w teorii a praktyka to inna bajka...

:36_2_49::36_2_49::36_2_49::36_2_49: najgorsze w tym wszystkim jest to, że teściowa twierdzi, że jej idealny syn a mój mąż czegoś takiego nie miał. A tak na marginesie, to A. był spokojnym, zrównoważonym, nierozrabiającym, niekrzyczącym etc, etc dzieckiem. Wręcz ideał srający złotem (szkoda, że Mu to nie zostało do dziś, gwizdałabym na recesję).

Miki niestety poszedł w tatusia, zaborczy, musi postanowić na swoim, do wszystkiego ma komentarz..Majeczka to cała mamusia, grzeczna ułozona, miód na serce :sofunny::sofunny::sofunny:

marik
Izunia u nas to samo :Szok: mama jest najlepsza na swiecie i juz ...jak wychodze na chwile albo jade do tesciowki to po powrocie nawet do toalety nie moge wyjsc bo niko stoi pod drzwiami i placze :lup:

To ja nawet w nocy do toalety wyjść nie mogę :Histeria: i jeszcze wymuszanie krzykiem wszystkiego - zobaczy pilota na półce - wrzask, kot nie chce się z Nim bawić - wrzask, etc, etc ...:Histeria::Histeria::Histeria:

U nas wieczory wyglądają tak, że jeszcze kapanie to tatuś moze odbębnic ale potem cała reszta to juz tylko ja bo jak nie to ryk jest przeokropny.
A jak trzymam ją na rękach i chce oddac dla mężusia to oczywiście tak sie wtuli we mnie ze nie ma mowy ale zastosowalismy ostatnio przekupstwo w postaci tego ze jak pojdzie do tatusia to zrobią dzyń dzyń tj. pojdą dzwonic w dzwoneczki które wiszą w pokoju a Mała to uwielbia.

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200306251238.png :I love you1:
http://www.suwaczki.com/tickers/dxomgu1r2l6xj85z.png
http://www.suwaczki.com/tickers/74di3e5eofu2yykm.png

Hej

Jesteśmy w domku, już piszę co i jak...

Operacja ustalona została planowo na jutro rano na godz. 8, badania porobione, rtg też, wenflon założony (po drugiej próbie)... Byłam podpisać zgodę na znieczulenie (narkoza ogólna), powiedziałam wszystko lekarzowi, ze do poniedziałku Piotruś brał antybiotyk, że 15.10. był szczepiony priorixem (obejrzał książeczkę szczepień i ją zatrzymał)... Powiedział, że musi się upewnić, czy 2 tygodnie po szczepionce mogą usypiać... I co się okazało? Nie mogą, muszę być minimum 3 tygodnie przerwy, pewnie nic by sie nie stało, ale po co ryzykować (podoba mi się taka postawa), także wszystko odłożone, a że dr chirurg plastyczny, która ma Go operować jest w ICZMP co 2-3 tygodnie to zostaliśmy wpisani w kalendarz na 27 listopada, a operacja byłaby 28 listopada... Także pakowanie manatków i go home, dobrze że kilka minut drogi...

Dziewczyny czuje ulgę, chciałam by to było za nami, ale nie kosztem jakiegoś ryzyka. Przecież w sumie to oddaje im zdrowego chłopczyka, a przez jakąś nie związaną głupotę jakby miały byc jakieś komplikacje to ja dziękuję, także kamień z serca... Jesteśmy w domku...

Przepraszam za zamieszanie, dziękujemy za wsparcie :36_4_13:

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png