Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

my po wizycie u ortopedy, Miki ma zapalenie maziówki stawowej, teraz tydzień leżenia i slizgania na pupie co u czterolatka, dodam bardzo zywego, bedzie graniczyło z cudem...w środę kontrolne usg

ortopeda stwierdził, że to typowe poinfekcyjne zapalenie stawu, szczególnie u takich dzieciaczków jak Miki, w wieku przedszkolnym...dodał również, że mogło je wywołać szczepienie przeciw grypie...ot taki skutek uboczny :lup::lup::lup::lup:weź to człowieku i bądź mądry....szczepić dzieci czy nie??? :Szok:

Hej Kochane

Dołączam się do życzeń dla Weroniki i Wiktorka :36_4_11:

Izulka jak prasowanie? Moje, niniejszym oświadczam, wciąż leży :glass::glass::glass:

Aniu zdrowia dla Mikulka! To ma przekichane z tym uziemieniem, ale musi jakoś wytrzymać, na pewno jest bardzo dzielny...

Ja chora... Lub jak to woli mocno przeziębiona :(

Kasia, Monia co u Was?

Miłego dnia :)

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

cicho tu jakos:nauczycielka:to cos na wesolo wrzuce

Czego nauczyła mnie moja mama? :36_15_9::36_15_9:

Nauczyła mnie oczekiwania... "Poczekaj tylko, aż ojciec wróci!"

Nauczyła mnie otrzymywania... "Dostaniesz, jak tylko wrócimy do domu!"

Nauczyła mnie podejmowania wyzwań... "Co ty sobie myślisz? Odpowiedz, jak cię pytam! Nie odszczekuj się!"

Nauczyła mnie logiki... "Jak spadniesz z tej huśtawki i skręcisz sobie kark, to nie pojedziesz ze mną do miasta."

Nauczyła mnie indywidualizmu... "Gdyby wszyscy skakali z mostu, to ty też byś skoczył?"

Nauczyła mnie zasad zdrowego odżywiania... "JEDZ!"

Nauczyła mnie, jak wykształcić sobie zainteresowania... "Tylko nudni ludzie się nudzą."

Nauczyła mnie, jak SZYBKO wykształcić sobie zainteresowania... "Nudzisz się? Zaraz ci znajdę zajęcie!"

Nauczyła mnie, jak wybrać właściwego partnera na resztę życia... "Tego kwiatu to pół światu."

Nauczyła mnie miłości do rodzeństwa... "Jak zaraz nie przestaniecie się kłócić, to każę wam się pocałować!"

Odkryła przede mną tajemnicę mojego istnienia... "Ja cię wydałam na ten świat i ja mogę pomóc ci się z nim rozstać!"

Nauczyła mnie doceniać dobrze wykonaną pracę... "Jeśli zamierzacie się pozabijać, zróbcie to na zewnątrz - przed chwilą skończyłam sprzątać!"

Nauczyła mnie religii... "Lepiej się módl, żeby na dywanie nie było śladu"

Nauczyła mnie podróży w czasie... "Jeśli się nie wyprostujesz, strzelę cię tak, że się znajdziesz w przyszłym tygodniu!"

Nauczyła mnie logiki... "Dlaczego? Bo ja tak powiedziałam!"

Nauczyła mnie przewidywania... "Tylko załóż czystą bieliznęSeksowna bieliznaRozpalająca zmysły... Rób co chcesz - musisz ją mieć!Sexybielizna.eu bielizna sexy, bielizna erotyczna , na wypadek gdybyś miał wypadek"

Nauczyła mnie ironii... "Śmiej się, a zaraz ci dam powód do płaczu!"

Nauczyła mnie tajemniczego zjawiska osmozy... "Zamknij się i jedz kolację!"

Nauczyła mnie wiele o wytrzymałości... "Będziesz tu siedział, póki nie zjesz tego szpinaku!"

Uczyła mnie meteorologii... "Wygląda, jakby tornado przeszło przez twój pokój"

Nauczyła mnie o zagadnieniach fizyki... "Gdybym krzyczała, że spada na ciebie meteor, czy byś raczył mnie wysłuchać?"

Nauczyła mnie hipokryzji... "Powtarzałam ci milion razy - nie wyolbrzymiaj!"

Nauczyła mnie modyfikacji zachowań... "Przestań zachowywać się jak twój ojciec!"

Nauczyła mnie zazdrości... "Są miliony dzieciRutinoscorbinNajwiększe zaufanie wśród mam w Polsce. Sprawdź!Rutinoscorbin , które mają mniej szczęścia i nie mają takich wspaniałych rodziców jak ty!"

Nauczyła mnie medycyny... "Jeśli nie przestaniesz robić zeza, to zobaczysz, że Ci tak zostanie"

Nauczyła mnie empatii... "Załóż sweter - dobrze wiem, kiedy jest Ci zimno"

Nauczyła mnie czarnego humoru... "Jeśli kosiarka obetnie Ci stopy, to nie przychodź z tym do mnie..."

Nauczyła mnie zasad dorastania... "Jedz warzywa, bo nigdy nie urośniesz!"

Nauczyła mnie moich korzeni... "Czy Tobie się zdaje, że urodziłeś się w stodole?!"

Nauczyła mnie doświadczenia... "Zrozumiesz jak będziesz mieć moje lata. A teraz rób to!"

Nauczyła mnie sprawiedliwości... "Kiedyś też będziesz mieć dzieci i mam nadzieję, że będą takie jak ty!"
:36_15_9::36_15_9::36_15_9::36_15_9:

Suwaczek z babyboom.pl

Monia niezłe :36_2_27:

Ja dziś tam przemarzłam jak wracałam z pracy, że masakra jakaś, 40 minut czekałam na autobus (a jadę nim z 12 minut), korki takie że nawet taxi nie ma jak wziąć, bo też kiblują w korkach, do tego wiatr, zimnica, deszcz i grad... uroczo było, teraz gil do pasa :(

Jutro ma być teściowa, to trochę poleżę i jak najdalej od Piotrusia...

A Piotrusia wszędzie pełno, już malutko raczkuje, odkrył chodzenie i chodzi, chodzi, chodzi... :36_2_27:

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png