Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

marik

Asiu ciuchy do prasowania napewno nie uciekna nie ma co liczyc na to... ;) nie zrobilas dzisiaj zrobisz jutro a co masz wolny wieczor to Twoje ;)

Toś pocieszyłaś :Śpiący:

marik
Izunia ladna masz tam spacerowa ekipe ;)

Oj ekipa fajna, zawsze się tak uśmiejemy, że hej. Naprawdę lubię te parkowe spotkania ::):

witajcie

u nas nocka tez do bani...zęby i gorączka poszczepienna dały nam się we znaki...O 4.30 wstałam dac Majusi nurofen i mleczko...na szczęście zasnęła a ja stanęłam przy desce...efekt jest taki, że sparsowałam cały kosz i to co na balkonie było :Padnięty:
do tego intensywnie u nas dzisiaj...zaraz zakupy, poczta, spacer, po 13 Miki z przedszkola, potem testy skórne i powrót do domu...mam nadzieje, że nie dziugnę gdzieś po drodze :uff:

Anulka
witajcie

u nas nocka tez do bani...zęby i gorączka poszczepienna dały nam się we znaki...O 4.30 wstałam dac Majusi nurofen i mleczko...na szczęście zasnęła a ja stanęłam przy desce...efekt jest taki, że sparsowałam cały kosz i to co na balkonie było :Padnięty:
do tego intensywnie u nas dzisiaj...zaraz zakupy, poczta, spacer, po 13 Miki z przedszkola, potem testy skórne i powrót do domu...mam nadzieje, że nie dziugnę gdzieś po drodze :uff:

:(

Aniu oby dzień był dla Was dobry!

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Dzwonił Luby, juz po szczepieniu... Piotruś zniósł dzielnie ukłucie :)

Waży 11,5 kg, mierzy 80 cm (waga + wzrost 90 centyl), w pół roku urósł aż 9 cm...

Kolejne szczepienie 19 marca... No chyba że wcześniej te pneumokoki... Wiecie co Mu powiedzieli, że jest w ogóle osobna szczepionka na sepsę, słyszałyście o tym?

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Witam

Nocka taka sobie, ani dobrze ani źle. Mikołaj wiercił się niemiłosiernie, w końcu obudził się po 7, pourzędował godzinę, usnął i pospał do 10.20 a ja razem z Nim.

Anulka współczuje nocki i zazdroszczę tego prasowania, u mnie hałda jak na Śląsku :Padnięty:

Asia gratuluję wymiarów Juniorka :Śmiech: idą z Mikołajkiem łeb w łeb :Śmiech:

Witajcie. Nareszcie mam troche czasu zeby z wami popisać.Amelka właśnie zasneła. U nas wszystko w miare w porządku. Biobsję mam na 26 listopada, juz mam wielkiego stresa. dzisiaj od rana mnie mdli niesamowicie, trzyma mnie juz tak od niedzieli. Ciąza raczej wykluczona bo mialam okres w ubieglym tygodniu sie skończył.pewnie sie czyms st srułam.
Wczoraj bylam na praktykach i dostałam robotę do domu, musze wklepać w komp 80 stron maszynopisu. Do wtorku mam wolneOdkąd wyszly problemy z moim zdrowiem i szkolą M stał sie bardzo kochany. Pomaga mi we wszystkim i nie poznaję człowieka.
Nie nadrobię zaległosci ale bardzo serdecznie Wszystkich pozdrawiam:36_3_15: