Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Anulka torcik bomba, Majeczka jak królewna wygląda, Miko cudowny. No i powiem Ci, że babcia Ewa niesamowicie podobna jest do bratowej mojej teściowej.

Co do badań to było groźnie, na szczęście wszystko skończyło się na wielkim starchu. Mam zapisane leki, w piątek zaczynam serię zastrzyków, trzy tygodnie mam siedzieć spokojnie na tyłku, nie dźwigać, mało pracować, za to dużo odpoczywać.

Izabelin
Anulka
Kochanie cieszę się że diagnoza postawiona. Teraz juz będzie z górki :Całus:

Anulka dziękuję, dziękuję i jeszcze raz dziękuję. Teraz trzymam kciuki za Twoje maleństwa, bo czytałam, że dzisiaj i Wy zaliczacie lekarza.

Miki gorączkuje a a Majusie trzeba skontrolować i zobaczyć co w trawie piszczy chociaż mam nadzieję, że tam zadnych "pisków" już nie słychać...

Za zdrowie, za życie, za Nas i Nasze dzieciaki

Anulka

Miki gorączkuje a a Majusie trzeba skontrolować i zobaczyć co w trawie piszczy chociaż mam nadzieję, że tam zadnych "pisków" już nie słychać...

Trzeba zawsze dmuchać na zimne. Dla dzieciaczków zdrowia życzę. Może i Ty sobie zrób kontrolną morfologię (tak a propos chudnięcia i wyglądania jak miotła :Oczko:).

Izabelin
Za zdrowie, za życie, za Nas i Nasze dzieciaki

Anulka

Trzeba zawsze dmuchać na zimne. Dla dzieciaczków zdrowia życzę. Może i Ty sobie zrób kontrolną morfologię (tak a propos chudnięcia i wyglądania jak miotła :Oczko:).

tylko ja podłoze znam..stres i mała ilość jedzenia...nie będzie tak źle, a poza tym dośc adrenaliny mam na najblizszy rok, po co mam się swoja morfologia jeszcze dobijać :Oczko:

Aniu trzymam kciuki za wizytę u pediatry!

Izulka cieszę się, że się odezwałaś i że juz po badaniach, zastrzyków współczuję, ale dasz radę, najważniejsze byś sie dobrze czuła i prosze tam odpoczywać ;) Zdrówka!!!

Kasieńko Piotruś
pięknie dziękuje za śliczną kartkę :36_3_16::36_3_16::36_3_16: Jesteście Kochani :)

Marysiu
bądź dobrej myśli, zobaczysz jeszcze Kosia Cię zaskoczy i chętnie rano pójdzie do przedszkola :)

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png