Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

O ciemnoto, codziennie o tym małżowi mówię a tu takie zaćmienie. Drogie panie będziecie miały okazję skosztować winka domowej roboty mojego teścia. Muszę tylko jakiś porządny (znaczy w miarę duży) baniak skombinować :Uśmiech::Uśmiech: oj będzie się działo :Uśmiech:

marik
dobry!!!!

ja oczywiscie na kawulca spozniona :duren::duren::duren: no nic sama se zrobie i sama se wypije :ehhhhhh:

a co ja mam zrobic??????? moze jakies ciacho do kawki przywioze?? co myslita Kobity??

Hello Maryś, kto późno wstaje ten... sam sobie szkodzi.
No to zrobimy listę, co która przywozi. Maryś Ty tam męża poproś, co by ze sobą wziął sprzęt rybcarski, no i przyprawy do tych pysznych rybek co tak je fajnie robi :Śmiech:

Izabelin
marik
dobry!!!!

ja oczywiscie na kawulca spozniona :duren::duren::duren: no nic sama se zrobie i sama se wypije :ehhhhhh:

a co ja mam zrobic??????? moze jakies ciacho do kawki przywioze?? co myslita Kobity??

Hello Maryś, kto późno wstaje ten... sam sobie szkodzi.
No to zrobimy listę, co która przywozi. Maryś Ty tam męża poproś, co by ze sobą wziął sprzęt rybcarski, no i przyprawy do tych pysznych rybek co tak je fajnie robi :Śmiech:

Seba będzie też łowił. Żeby tylko wędki nie zapomniał :Śmiech:

Witajcie Kochaniutkie. Widze że tu od rana smakowe tematy. Marik nie martw się ja z Tobą wypiję kawke, bo dopiero usiadłam-pewnie na chwilkę,bo Amelka juz przy mnie i trzyma w łapce chlebek z masełkiem. Juz pomazała telewizor a teraz bierze się za komodę:Szok::Szok:
Anulka powodzenia u lekarza i czekamy na wyniki.
A mnie ciągle głowa boli:alajjj:

Marysiu na pewno się dogadamy :)

Ja ze swojej strony mogę zrobić jakieś fajne sałatki :) Jeśli preferujecie ;) Generalnie dopasuję się (w miarę moich zdolności kulinarnych ;) i czasu)

A co do jedzonka o jakim pisze Izulka to PASI, nie ma to jak swojska kuchnia :)

Pamiętasz jak się decydowaliśmy co będziemy jeść w Karczmie w Krakowie, tyle pyszności było, ale w końcu udało sie nam wybrać, oj pojedliśmy wtedy...

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Czesc Sloneczka!

Gosiu, wlasnie jak samopoczucie? Kiedy masz wizyte? Amelka wie co dobre - chlebek z maselkiem:36_1_71: A co do problemow - nie martw sie, wszystko sie ulozy, choc wierze ze Ci nie latwo!

Asiu, autem jezdzi mi sie tak sobie, ale z czasem pewnie przywykne...

Moniu W, ja bym chyba zawalu dostala na Twoim miejscu - Kamcio, widac jest bardzo ciekawy swiata...Ja mamie tez raz napedzilam stracha - majac 3 latka poszlam po nia do pracy ( droga przy ulicy - ok.3 km )...

Marysiu, ja tez sie z Toba kawki chetnie napije - tyle ze, poprosze wiadro...poszlam spac po 1:00 - ogladalam TV ( moj serial )...

Iza, przykro mi, ze sie smucisz...a moze pomoglby jakis maly kociak?

Joasiu, ja na zime dla Viki mialam i kurtki i kombinezon, ale bardziej jestem za kurtka:)

Aniu, dziekuje:36_3_16: Wiesz za co?;)

Zaraz usne, a mialam pocwiczyc...no nic spadam do wyrka...Mama jest na spacerze z Phillipkiem - jak wroci, to da mu obiadek i polozy spac, wiec ja mam labe:16_7_210: Szkoda, ze tylko do soboty:( Phillipek na 4 zabki i piaty w drodze...Wczoraj przyszli do nas sasiedzi z trzy miesiace starszym od Phillipa Maksymilianem - moj synek widze robi sie niegrzeczny - ciagnal Maksymiliana za body i jeszcze mu palca w oko wsadzil ( ale to akurat przez przypadek )...Oj, ciezko bedzie...

Milego dnia

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20040706/n/Nasza+Victoria+Maria+/dt/-6/k/bb49/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20070923/n/Nasz+Phillip+Leon/dt/-7/k/5903/age.png