Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Nam weekend minął miło, wychorowałam się wreszcie... i już tyram w pracy od rana...
W sobotę byli moi rodzice i Lubego mama, wczoraj Piotrusia Chrzestna, towarzyski weekend ;)

Sweetka Mati jest GENIALNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I jak ślicznie pije sam z niekapka, mój Piotruś to wywija Nim albo żeby Mu dawać pić, a sam to nie łaska... Za to dziś pierwszy raz sam z siadu podniósł się do pozycji stojącej :)

Madziu dobrze, że z mężem wszystko juz ok :)

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Sweethope
Nikolko mega 8 buzioli na 8 miesiecy....:)Madziu ehhh no tak zawsze musi byc cos, najwazniejsze, sytuacja rozladowana i jest lepiej...a swoja droga to teraz dopiero widac, zesmy uzaleznione od forum...hahahahaha:Psoty:
a tu filmik:p YouTube - śpij malutki

MONIA TEN FILMIK ROZBAWIA DO LEZ!!!:sofunny::sofunny::sofunny::sofunny::smieszne:
SKUBANIEC TEN TWOJ SYNEK!!!:smieszne::brawo:ALE CIEKAWA JESTEM CZY DLUGO WYTRZYMAL,CO??

Suwaczek z babyboom.pl

Witam

Weekend do bani. W piątek wieczorem Mikołajek dostał gorączki w nocy przespał może 4 godziny, w sobotę i niedzielę nie było lepiej, gorączka do 39 stopni, marudzenie i non stop przy piersi albo na rękach :Histeria::Histeria: Paracetamol nie był a stanie mu ulżyć, przestawiliśmy Go na mocniejszy Eferalgan i dzięki temu tę nockę Mały przespał jako tako :Śpiący: ja oczywiście na łokciu :Śpiący:

Madziu współczuję spiecia z mężem :Smutny:

Joasiu jeśli ktoś tu ma być nadwornym pocieszycielem to jest Nim mój małż :Uśmiech:

Anulka powodzenia z pakowaniem :Uśmiech:

Izabelin
Witam

Weekend do bani. W piątek wieczorem Mikołajek dostał gorączki w nocy przespał może 4 godziny, w sobotę i niedzielę nie było lepiej, gorączka do 39 stopni, marudzenie i non stop przy piersi albo na rękach :Histeria::Histeria: Paracetamol nie był a stanie mu ulżyć, przestawiliśmy Go na mocniejszy Eferalgan i dzięki temu tę nockę Mały przespał jako tako :Śpiący: ja oczywiście na łokciu :Śpiący:

Madziu współczuję spiecia z mężem :Smutny:

Joasiu jeśli ktoś tu ma być nadwornym pocieszycielem to jest Nim mój małż :Uśmiech:

Anulka powodzenia z pakowaniem :Uśmiech:

Izulka, bardzo wspolczuje weekendu - no kurcze, co to sie dzieje? Obys jak najszybciej miala mozliwosc przespac spokojnie cala nocke!!!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20040706/n/Nasza+Victoria+Maria+/dt/-6/k/bb49/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20070923/n/Nasz+Phillip+Leon/dt/-7/k/5903/age.png

Układanie do popołudniowej drzemki trwało 1,5 godziny :Histeria::Histeria: a to kocyk nie pasował, a to pilot leżał na łóżku, a to to, a to tamto :Histeria::Histeria::Histeria:

Mam takie pytanie do mam na "bezpłatnym" wychowawczym, czy dostawałyście jakąś dezyję o tym, że korzystacie z urlopu wychowawczego?

a ja sie wlasnie obudzilam...pitek zasnal to i ja sie polozylam,ledwie glowe przylozylam do poduszki a juz spalam...glupoty mi sie snily tzn snilo mi sie ze moje dziecko placze,slyszalam w snie placz i wiedzialam ze musze wstac a nie maialam sily...i tak jakos nagle zerwalam sie i slucham,szukam a tu dzieciaki spa dalej...
kamilek sie obudzil tez..musze go nakarmic bo jadl o 8 rano 2 danonki i tyle!!!!

Suwaczek z babyboom.pl

Luby Radości Serca
Dziękuję wszystkim za życzenia, no ale....co z prezentami??:Uśmiech: Jakby ktoś chciał naprawić to potworne faux pais to zawsze ewentualnie moge wybaczyc pod warunkiem szybkiej dostawy jakiegoś fajnego prezentu. Howgh, powiedziałem. :Psoty:

A może być moja fotka? :Psoty::Uśmiech::Oczko:

Witam.

Izabelin
Luby Radości Serca
Dziękuję wszystkim za życzenia, no ale....co z prezentami??:Uśmiech: Jakby ktoś chciał naprawić to potworne faux pais to zawsze ewentualnie moge wybaczyc pod warunkiem szybkiej dostawy jakiegoś fajnego prezentu. Howgh, powiedziałem. :Psoty:

Fotki oczywiście mogą byc pod warunkiem że będą wyuzdane...:Psoty: (także Moniko Warszawsko - musisz sie bardziej postarać niz tym zdjęciem powyżej :PPPPPP

Pozdrawiam

Luby Radości Serca
Witam.

Izabelin
Luby Radości Serca

Fotki oczywiście mogą byc pod warunkiem że będą wyuzdane...:Psoty: (także Moniko Warszawsko - musisz sie bardziej postarać niz tym zdjęciem powyżej :PPPPPP

Pozdrawiam

ALES TY WYMAGAJACY:Zakręcony::Zakręcony::Padnięty::Psoty::Szok:

Suwaczek z babyboom.pl