Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Anulka
Izabelin
No muszę się pochwalić mojabochnia.pl - 7 - latka bez opieki tą mieszkanką byłam ja :Uśmiech: i trochę się rąbneli w tekście bo nie od 10 a 11 :Uśmiech:

nooo Kochana SZACUNECZEK!!!!! nie ma to jak czujność :brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo:

No wiesz najpierw dziecko leżało na ławce, później chodziło po ruchliwej ulicy, więc musiałam wkroczyć do akcji. Dzięki Bogu, że sąsiadka ma głupiego psa i dzięki niej mam telefon do straży miejskiej w komórce.

Anulka
a jak ona tam się znalazła?

Z tego co mówiła, to wyszli dzisiaj wcześniej ze szkoły (i tu się zdziwiłam, bo wiem, że w 1 klasie rodzice (albo opiekunowie) odbierają dzieci osobiście od nauczycielki). A park znajduje się tuż obok szkoły.

dzień dobry !
Nikola w nocy gorączki nie miała, a co tam w pieuszce to nie wiem bo jak zasnęła o 21 tak śpi do tej pory. mam nadzieje ze to jest to co myślicie czyli ząbki , zobaczymy z jakim samopoczuciem się obudzi.

Kurde żal mi bo tak liczyłam na spotkanie z wami, trudno, może następnym razem.

Dzisiaj ide z małą do mamy, ona troche sie zajmie Nikolą a ja bede się uczyć tej nieszczęsnej ekonomii

dziendobry:Uśmiech:

u nas noc do dupy,piotek caly czas lezal z cyckiem w buzi,nawet sie moglam sie obrocic bo zaraz wyl na alarm i od razu siadal:Zakręcony::Szok::Rozgniewany:nic sie nie wyspalam...
rano pobudka o 6.30(czyli dla mnie srodek nocy) i znowu zaczal sie wydzierac,kamila obudzil:Histeria::Histeria:ten tez zaczal sie drzec i mialam koncert na dwa glosy:Szok:
pokarmilam go to teraz siedi pod szafka i prubuje klucz wyciagnac:Zakręcony::Niewiniątko:

MARYSIU A JAK NIKO PO NOCY??

MADZIU MILEGO NAUCZANIA!

Suwaczek z babyboom.pl