Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Anulka
i po spacerze...
naładowana słoneczkiem bardzo pozytywnie zabieram się za obiad....tylko co ja mam zrobić dzisiaj...:Śpiący:

Dzieki dziewczynki za kciuki i dobre słowo. Muszę chyba przejść do planu B i zastosowac terapię wstrząsową w naszym małżeństwie bo dobrocia i głaskaniem nie dojdę z S do ładu :Wściekły::Wściekły::Wściekły:

z ta terapia brzmi groznie:Spoko:...powodzenia

Gość Izabelin

radość serca
Anulka
Maja chyba odpuści sobie etap raczkowania. Kurcze pupa ciężka jak kamień. Za to dzisiaj złapała się fotela i sama podniosła

Brawa dla Majusi :brawo:

Same zdolne dzieci mamy na tym forum. Brawo Majeczka. A mój syn dzisiaj siedział i z pozycji siedzącej ssał sobie place u nóg :Zakręcony:

Anulka
i po spacerze...
naładowana słoneczkiem bardzo pozytywnie zabieram się za obiad....tylko co ja mam zrobić dzisiaj...:Śpiący:

Dzieki dziewczynki za kciuki i dobre słowo. Muszę chyba przejść do planu B i zastosowac terapię wstrząsową w naszym małżeństwie bo dobrocia i głaskaniem nie dojdę z S do ładu :Wściekły::Wściekły::Wściekły:

Aniu życzę byście się dogadali i by było wszystko dobrze!

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Izabelin
radość serca
Anulka
Maja chyba odpuści sobie etap raczkowania. Kurcze pupa ciężka jak kamień. Za to dzisiaj złapała się fotela i sama podniosła

Brawa dla Majusi :brawo:

Same zdolne dzieci mamy na tym forum. Brawo Majeczka. A mój syn dzisiaj siedział i z pozycji siedzącej ssał sobie place u nóg :Zakręcony:

Maja też tak robi :Uśmiech::Uśmiech::Uśmiech::Uśmiech::Uśmiech:

radość serca
Sweethope
moj maly jak sie go trzyma to juz chodzi:p sie rozpedzil na maxa:P

Mati jest po prostu BOSKI!!!

podpisuję sie pod tym...wierzę że zadziwiające są takie dzieci bo mam w rodzinie takiego Matiego...zapitala jak motorek po mieszkaniu a jest tydzień starszy od Majuli

radość serca
U nas plany się zminiły, bo tych córeczka tych znajomych, których mieliśmy odwiedzić porządnie zachorowała i nie chcemy Piotrulka zarazić, więc odpuszczamy wyjazd...
Dziś pewnie w domku pobędziemy, a jutro wybywamy do nas na wieć, mam w planie opalanie ;)

Zaraz kończę pracę...

Miłego po południa dla Was :)

najważniejsze że rodzinnie Asiu

Anulka
radość serca
U nas plany się zminiły, bo tych córeczka tych znajomych, których mieliśmy odwiedzić porządnie zachorowała i nie chcemy Piotrulka zarazić, więc odpuszczamy wyjazd...
Dziś pewnie w domku pobędziemy, a jutro wybywamy do nas na wieć, mam w planie opalanie ;)

Zaraz kończę pracę...

Miłego po południa dla Was :)

najważniejsze że rodzinnie Asiu

Oj, tak, Piotrek ma dziś wolne, więc wreszcie po południe z całą rodzinką i jutro sobota też :) Niestety takich chwil na spokojnie tylko we Troje to za wiele nie ma...

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Aniu, ciesze sie, ze choc troszke lepiej sie czujesz po spacerku i powodzenia z terapia wstrzasowa ( ja tez uwazam, ze to groznie brzmi - oby zadzialalo )!!! Gratulacje dla Majeczki!!!

Izunia, zapomnialam wczesniej napisac - dzielnego masz synka, a do tego jaki akrobata:Oczko:

Asiu, zycze w takim razie udanego wypoczynku w rodzinnym gronie!

Sweetko, Mati jest super!!!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20040706/n/Nasza+Victoria+Maria+/dt/-6/k/bb49/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20070923/n/Nasz+Phillip+Leon/dt/-7/k/5903/age.png

heh Iza zazdroszcze ci tego grilla:Histeria:ja wlasnie skonczylam sprzatac z malzem:Padnięty:tylko okna wymyc zostalo...ale sily nie mam...:Szok:..Mateusz po spacerku...[bo wybralismy sie po obiadku zamiast leniuchowac jak zawsze]padl jak dlugi....kurka on cos ostatnio w te upaly malo je...wasze maluchy tez???
jeszcze tylko sie wykapie i wypije sobie redsika...dla ochlody..kurde rozwala mnie te 30 stopniowe upaly....a jutro dzien dziecka w galaxy centrum i idziemy z malym...heh dobrze , ze tam klima jest...bo bysmy padli we 3-ke:P