Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Myszko to dopadło Nikolkę, oby katar szybko przeszedł i się nie męczyła...

Joasiu co się stało? Nie opuszczaj nas... Może coś wspólnie zaradzimy, pocieszymy... Ale Cię ten dołek trzyma, głowa do góry, jeszcze wyjdzie słoneczko!!!

Marysiu jak Niko? Uczulenie zeszło?

Aniu dobre i to, że wysypka Mikusia to efekt alergii, że to nie żadne wstrętne choróbsko, Majusia też widzę nie jest tak źle jak wyglądało, niech się Dzieciaczki zdrowo chowają!

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Gość Izabelin

radość serca
Izabelin
Oj Asia niech się chłopina w urodziny pocieszy. 7 czerwca trochę mu tych piórek próżności wyskubię :Uśmiech::Oczko:

Normalnie będę Go trzymać a Ty skub ile się da ;)

Tylko cicho sza, nic nie mów. bo będzie jak z tą papugą w kawale "a weź se te pióra" :Oczko:

radość serca
A przy okazji, jaki rozmiar ubranka nosi Mikolajek?

Ubieram Go w rozmiarówkę 9-12 miesięcy tj. 80 cm.

Gość Izabelin

radość serca
Ja odebrałam wczoraj wyniki Juniorka, jak na moje oko są ok, limfocyty w normie 199 tys., i co najważniejsze, nie znaleziono żadnych limfocytów atypowych :) Dziś idę pokazać wyniki pediatrze, moze wreszcie w tym tygodniu zaszczepią Piotrulka...

Brawo :Uśmiech: Artur miała rację (oj już widzę jak spuchnie z dumy jak mu to powiem :Oczko:).

Gość Izabelin

Anulka
a teraz uciekam, musze ogarnąć mieszkanko i zrobic cos na obiadokolację bo gości mamy wieczorem z noclegiem :)

Miłego Dnia życzę :)

Z noclegiem? Znaczy się imprezowo będzie :Psoty:
Miłego sprzątania, gotowania i imprezowania :Uśmiech:

Izabelin
radość serca
Ja odebrałam wczoraj wyniki Juniorka, jak na moje oko są ok, limfocyty w normie 199 tys., i co najważniejsze, nie znaleziono żadnych limfocytów atypowych :) Dziś idę pokazać wyniki pediatrze, moze wreszcie w tym tygodniu zaszczepią Piotrulka...

Brawo :Uśmiech: Artur miała rację (oj już widzę jak spuchnie z dumy jak mu to powiem :Oczko:).

Sprawdziło się dokładnie co powiedział, także dzięki raz jeszcze :Uśmiech:

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Izabelin
Anulka
a teraz uciekam, musze ogarnąć mieszkanko i zrobic cos na obiadokolację bo gości mamy wieczorem z noclegiem :)

Miłego Dnia życzę :)

Z noclegiem? Znaczy się imprezowo będzie :Psoty:
Miłego sprzątania, gotowania i imprezowania :Uśmiech:

siostra mojej mamy przyjeżdża z córką...Ela ma 42 lata i od zawsze była Elą nie ciocią ;)
Może impreza to za duże słowo ale będzie miło :)